Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Oyunlar bölümü içerisindeki Playstation forumu altında BioShock PS3'e geliyor başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Geçtiğimiz yılın en iyi FPS oyunlarından BioShock'un PS3'e geleceği kesinleşti. İngiliz PlayStation magazini PSM3 , Haziran sayısında BioShock'un PS3'e geleceğini ..." şeklinde özetlenebilir....
Geçtiğimiz yılın en iyi FPS oyunlarından BioShock'un PS3'e geleceği kesinleşti. İngiliz PlayStation magazini PSM3, Haziran sayısında BioShock'un PS3'e geleceğini doğrulamış.
Xbox 360 ve Pc platformlarında boy gösteren Bioshock geçte olsa PS3 sistemine geliyor. Grafik açısından çok başarılı olacağı belirtilen Bioshock'un 3 yeni ekran görüntüsü yayınlandı. Yayınlanan ekran görüntülerine ulaşmak için buraya tıklayın. Ayrıca 2K Games'in üzerinde çalıştğı Bioshock 2'ninde PS3 platformunda yer alacağı belirtildi.
Demosunu indirdim ve oynadım. PC'de bitirdiğim, 360'da konsoluma veda ettiğim beynime kazınan bu muhteşem oyunun PS3 demosunu çektim ve hemen oynamaya koyuldum dehşet bir yenilik göremesem de konsolda daha doğrusu PS3'de kontrolleri en rahat FPS oyunu olduğunu söyleyebilirim (Burdan oyunun bir FPS oyunu olduğu düşünülmesin, onayanlar düşünmez zaten ) Grafik konusunda keskin ve daha canlı olduğunu söyleyebilirm, 360'daki anlık frame düşmelerini demoda görmedim daha hızlıydı PC'den farksızdı frame konusunda neyse eğer hala oynamadıysanız bu oyunu, PS3'nüz de varsa Trophy'yi de bahane ederek bu muhteşem oyunu alın, oynayın, bitirin hem konsolunuza hemde kendinize bir iyilik yapın