Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Oyunlar > Playstation »

Captain Tsubasa PS2 bitti izlenimlerim

Bu sayfada Oyunlar bölümü içerisindeki Playstation forumu altında Captain Tsubasa PS2 bitti izlenimlerim başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "normalda pek izlenim yazmıyorum ama bu oyuna yamalıyım oyunu edindim ve toplam 2 günde bittirdim oyun bildiğimiz 83 tsubasasını konu ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 18-01-08, 17:39   #1 (permalink)
hasantahsin
hARDWAREMANIAC

hasantahsin Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 17.06.06
Nereden: istanbul
Blog Mesajları: 3
Resimler: 2
Talking Captain Tsubasa PS2 bitti izlenimlerim

normalda pek izlenim yazmıyorum ama bu oyuna yamalıyımoyunu edindim ve toplam 2 günde bittirdim

oyun bildiğimiz 83 tsubasasını konu alıyor yani ilk oynadığımız atarideki tsubasanın konusu tabiki hiç bi şekilde o oyunu yakalıyamaz(o bi efsane) ama buda mükemmel bi oyun.
oyunda hikaye modu bilgisayarın kendi kendine oynama modu bilgisayarla takım seçerek oynama modu ve iki kişilik oynama modu var birde oyunu bitirince kendi karakterinizi yaratma açılıyor ve o karakterle hikaye modunu bidaha bitirebiliyor veya tek maça koyabiliyorsunuz
oynanışa gelim birincisi oyun bildiğim diğerleri gibi japoncaama artık pası şutu ezbere bildiğim için pek sorun olmadıoyun ilkinden farklı olarak her adamı animasyon şeklinde görmüyoruz bütün sahayı tsubasanın sırtından görüyoruz ve kapışmalarda kazanma adamın gücüne göre değil sizin yeteneğinize göre size verdiği 3 noktada daha iyi basan kazanıyor tabi oda adamların gücüne göre tsubasayla yanlış basarsanızda alıyo çoğu zaman
oyundaki piskopatlıklara gelince diğer oyunları bi hayli aşıyo çizgi filmdeki bütün saçmalıkları yapıyoruz(ayaklara destek verme, kaleciyi kaleye girmesin diye tutma vs)zaten son maç almanyayı hiç biz oynamıyoruz paso videolar giriyo onlar oynuyo
ha bu arada oyunda 7 takım nankatsu ile yeniyoruz onların yenince 4 takım daha açılıyor japon milli takımıylada onları yeniyoruz bitiyorevet bi hayli kısa ama yukarda bahsettiğim eklentilerle zevkli oluyor ama yinede çok kısa zira minicik kasette bitmek tükenemek bilemyen bi hikaye vardıher şeye ragmen şahane oyun uzun zamandır can atarak oynamak isteyip oynadığım(yani şu oyuna giriim de oyniim yau dediğim) bi oyun

bu arda aramada yaptım bi kaç kişi açmış konuyu ama sade çıktımı çıkmadımı misali o yüzden izlenimi ayrıntılı yazdım
Eski 09-07-08, 20:34   #2 (permalink)
Hakan_90Turk
New Member

Katılım tarihi: 09.07.08
Ynt: Captain Tsubasa PS2 bitti izlenimlerim

kardeş nasıl 2 günde bitirdin ben daha ilk takıma 16-0 yenildim lütfen tuşları açıklarmısın bir türlü anlamadım
Hakan_90Turk çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-07-08, 21:12   #3 (permalink)
kalpazan
hARDWAREMANIAC

kalpazan Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 09.07.06
Nereden: İzMiT
Blog Mesajları: 2
Resimler: 9

hasantahsin yollasana oyunu bana downloadla uğraştırma

KARACA-TİSAŞ
kalpazan çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-07-08, 22:42   #4 (permalink)
chona
Cool Member

chona Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 08.07.08
Nereden: Evden

wayy be bunun PC için olanı warmıdır acaba ya da emülatör le felan ps2 oyununu pc de oynayabilirmisiniz. benimde oynayasım geldi bak
chona çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-07-08, 23:02   #5 (permalink)
bulkan
V.I.Member

bulkan Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 06.05.07
Nereden: Ankara

PC için yok malesef.
Emulator ile de oynarsın ancak birkaç FPS nin ötesine geçemezsin çok iyi donanımın olsa dahi.PS2 emulatoru henüz deneme, geliştirme aşamalarında.PS1 oyunları gibi oynayacağımız zaman da gelecek ama kim bilir kaç sene sonra...
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-07-08, 23:42   #6 (permalink)
hasantahsin
hARDWAREMANIAC

hasantahsin Avatar

Bilgisayarım

Alıntı:
Hakan_90Turk tarafından iletildi. Mesajı göster
kardeş nasıl 2 günde bitirdin ben daha ilk takıma 16-0 yenildim lütfen tuşları açıklarmısın bir türlü anlamadım
İlk takımda bende çok takıldım ama ilk takımı geçince diğerlerini takır takır geçiyosun anlamadan. Tuşlar dada bi karışıklık yok iki tuş var biri onay öbürü iptal, onlarda yanlış atırlamıyosam onay "O"(yuvarlak) iptal "X"(çarpı) olacak. şut çekerken top çalarken yada top tutarken vs, tam istediği noktalarda 3 kez basman lazım senin puanın rakibi geçerse sen alıyosun, ilk başta biraz itici duruyor ama zamanla çok zevkli hale gelecek

Alıntı:
kalpazan tarafından iletildi. Mesajı göster
hasantahsin yollasana oyunu bana downloadla uğraştırma
Aga 1.5 gb nereye yolluyom
Hem nezamandır ps2'in var senin
Alıntı:
bulkan tarafından iletildi. Mesajı göster
PC için yok malesef.
Emulator ile de oynarsın ancak birkaç FPS nin ötesine geçemezsin çok iyi donanımın olsa dahi.PS2 emulatoru henüz deneme, geliştirme aşamalarında.PS1 oyunları gibi oynayacağımız zaman da gelecek ama kim bilir kaç sene sonra...
Bu oyunda biraz daha farklı bişey var emulatorle hiç oynanmıyo gibi bişey Tekken, mortal kombat gibi baba oyunlarda bile 15-20 fps ye çıktım ama tusubasa 5 fps den yukarısını görmüyor, pcde oynamak imkansız yani
hasantahsin şu an çevrim içi  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-07-08, 23:53   #7 (permalink)
bulkan
V.I.Member

bulkan Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 06.05.07
Nereden: Ankara

Evet PC de pcsx2 emulatorunde CT PS2 oyununda 1 maç tamamlayabildim.Hatta oyun menüsünden Tsubasa dışındaki ikili mücadeleleri otomatiğe ayarlamıştım.Zamanlamasını oyuncu kendi yapıyordu.FPS çok düşük olduğu için tuş zamanlamasını yapamıyordum ve sinir bozucu bir durum oluyordu.Tabi denediğim zaman ram 512mb, ekran kartı FX5500 idi.
Şimdi de denemek isterdim ama oyunun iso dosyasını silmek durumunda kalmıştım.
Güçlü donanımlarda, en azından 2D oyunlarda oynanabilir kare/sn oranı yakalanabilir.3D için daha dediğim gibi zaman gerekli.
bulkan çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-07-08, 23:57   #8 (permalink)
kalpazan
hARDWAREMANIAC

kalpazan Avatar

Bilgisayarım

Alıntı:
hasantahsin tarafından iletildi. Mesajı göster

Aga 1.5 gb nereye yolluyom
Hem nezamandır ps2'in var senin
var 2-3 aydır ama toplasan 3-5 kere oynamışımdır satıcam zaten
kalpazan çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-07-08, 00:01   #9 (permalink)
hasantahsin
hARDWAREMANIAC

hasantahsin Avatar

Bilgisayarım

Alıntı:
var 2-3 aydır ama toplasan 3-5 kere oynamışımdır satıcam zaten
Kaça satıyon ben aliiim bende 2-3 aylık ps2 kullandım sade o ara tusubasa bitirdim
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-07-08, 02:20   #10 (permalink)
kalpazan
hARDWAREMANIAC

kalpazan Avatar

Bilgisayarım

Alıntı:
hasantahsin tarafından iletildi. Mesajı göster
Kaça satıyon ben aliiim bende 2-3 aylık ps2 kullandım sade o ara tusubasa bitirdim
ilan vericem yarın ordan şeederiz

ama yazıym burayada
slim kasa
çip var
3 kol
8 MB hafıza kartı
oyunlar

150 diyorum...
kalpazan çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-07-08, 14:16   #11 (permalink)
hasantahsin
hARDWAREMANIAC

hasantahsin Avatar

Bilgisayarım

Alıntı:
ilan vericem yarın ordan şeederiz

ama yazıym burayada
slim kasa
çip var
3 kol
8 MB hafıza kartı
oyunlar

150 diyorum...
"Oyunlar"ı açalım biraz, ilanda yani
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-07-08, 17:15   #12 (permalink)
Hakan_90Turk
New Member

Katılım tarihi: 09.07.08

kardeş ilk takımı tsubasanın kendi kendine attığı golle zar zor geçtim bir türlü zamanlamayı yapamıyorum diğer oyuncuları otomatiğe ayarladım ben bu oyunu bir türlü çözemiycem

En son Hakan_90Turk tarafından düzenlendi: 11-07-08 saat 17:37
Hakan_90Turk çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-07-08, 19:46   #13 (permalink)
hasantahsin
hARDWAREMANIAC

hasantahsin Avatar

Bilgisayarım

Alıntı:
Hakan_90Turk tarafından iletildi. Mesajı göster
kardeş ilk takımı tsubasanın kendi kendine attığı golle zar zor geçtim bir türlü zamanlamayı yapamıyorum diğer oyuncuları otomatiğe ayarladım ben bu oyunu bir türlü çözemiycem
Tamam işte bi kere tutsun yeter gerisi gelir, zorla biraz Günde üç kere, onarlık setlerle parmaklarının üzerinde şınav çek işe yarar
Alıntı yaparak cevap ver