normalda pek izlenim yazmıyorum ama bu oyuna yamalıyım

oyunu edindim ve toplam 2 günde bittirdim
oyun bildiğimiz 83 tsubasasını konu alıyor yani ilk oynadığımız atarideki tsubasanın konusu tabiki hiç bi şekilde o oyunu yakalıyamaz(o bi efsane) ama buda mükemmel bi oyun.

oyunda hikaye modu bilgisayarın kendi kendine oynama modu bilgisayarla takım seçerek oynama modu ve iki kişilik oynama modu var birde oyunu bitirince kendi karakterinizi yaratma açılıyor ve o karakterle hikaye modunu bidaha bitirebiliyor veya tek maça koyabiliyorsunuz
oynanışa gelim birincisi oyun bildiğim diğerleri gibi japonca

ama artık pası şutu ezbere bildiğim için pek sorun olmadı

oyun ilkinden farklı olarak her adamı animasyon şeklinde görmüyoruz bütün sahayı tsubasanın sırtından görüyoruz ve kapışmalarda kazanma adamın gücüne göre değil sizin yeteneğinize göre size verdiği 3 noktada daha iyi basan kazanıyor tabi oda adamların gücüne göre tsubasayla yanlış basarsanızda alıyo çoğu zaman

oyundaki piskopatlıklara gelince diğer oyunları bi hayli aşıyo çizgi filmdeki bütün saçmalıkları yapıyoruz(ayaklara destek verme, kaleciyi kaleye girmesin diye tutma vs

)zaten son maç almanyayı hiç biz oynamıyoruz paso videolar giriyo onlar oynuyo

ha bu arada oyunda 7 takım nankatsu ile yeniyoruz onların yenince 4 takım daha açılıyor japon milli takımıylada onları yeniyoruz bitiyor

evet bi hayli kısa ama yukarda bahsettiğim eklentilerle zevkli oluyor ama yinede çok kısa zira minicik kasette bitmek tükenemek bilemyen bi hikaye vardı

her şeye ragmen şahane oyun uzun zamandır can atarak oynamak isteyip oynadığım(yani şu oyuna giriim de oyniim yau dediğim) bi oyun
bu arda aramada yaptım bi kaç kişi açmış konuyu ama sade çıktımı çıkmadımı misali o yüzden izlenimi ayrıntılı yazdım