Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Oyunlar > Playstation »

Condemned 2 BloodShot : Demo

Bu sayfada Oyunlar bölümü içerisindeki Playstation forumu altında Condemned 2 BloodShot : Demo başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkadaşlar oyunun demosu UK PSN Store' da var... Demoyu indirip biraz oynama fırsatım oldu ancak oyunu alıp almamakta kararsız kaldım ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 04-06-08, 12:53   #1 (permalink)
MonoChromE
V.I.Member

MonoChromE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 13.02.06
Nereden: İnönü
Blog Mesajları: 3
Resimler: 7
Post Condemned 2 BloodShot : Demo

Arkadaşlar oyunun demosu UK PSN Store' da var...

Demoyu indirip biraz oynama fırsatım oldu ancak oyunu alıp almamakta kararsız kaldım diyebilirim...

En sinir olduğum Şey kontrol ettiğim oyun kahramanının gözünden görmek neden bu tarz oyunlar hep böyle oluyo anlamıyorum karakterin biraz üstünden ve arkasından görsek çok daha zevkli olacağı kanaatindeyim...

Grafikler çok hoşuma gitti sesler de iyi fakat kontrol biraz zor...

Demo oynayan varsa lütfen fikirlerinizi paylaşın kararsız kaldım alıp almamakta...

Ağaç Dikme Kampanyası
MonoChromE çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-06-08, 13:38   #2 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 18.01.04
Nereden: Balasagun
Resimler: 15
Ynt: Condemned 2 BloodShot : Demo

İlk oyun çok güzeldi 2. oyun eh işte. Demoyu bende oynadım ilkinden pek bir yenilik yok ama türündeki en güzel oyunlardan biri bence..

Cahil ile etme sohbet fıttırırsın, taş ile etme taharet yırttırırsın..
Blow-II çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-06-08, 13:50   #3 (permalink)
MonoChromE
V.I.Member

MonoChromE Avatar

Bilgisayarım

ilk oyunda kontrol karakterin dışından yapılıyo muydu??
MonoChromE çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-06-08, 14:10   #4 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım

Hayır fps o da ama bence bir eksiklik değil türü öyleydi zaten. İlla TPS oyun istersen Uncharted var Heavenly Sword var ama aksiyon bunlar korku gerilim değil. TPS, Alone in the Dark çıkcak yakında ama PS3'e gelmesi biraz geçikecek PC'de oynayabilirsin..
Blow-II çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-06-08, 17:58   #5 (permalink)
MonoChromE
V.I.Member

MonoChromE Avatar

Bilgisayarım

Alıntı:
Blow-II tarafından iletildi. Mesajı göster
Hayır fps o da ama bence bir eksiklik değil türü öyleydi zaten. İlla TPS oyun istersen Uncharted var Heavenly Sword var ama aksiyon bunlar korku gerilim değil. TPS, Alone in the Dark çıkcak yakında ama PS3'e gelmesi biraz geçikecek PC'de oynayabilirsin..

Uncharted ' ı tavsiye eder misin gerçekten???

Bir de RE5 'de TPS olur dimi?? 3 öyleydi
MonoChromE çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-06-08, 18:10   #6 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım

Alıntı:
monochrome tarafından iletildi. Mesajı göster
Uncharted ' ı tavsiye eder misin gerçekten???

Bir de RE5 'de TPS olur dimi?? 3 öyleydi
Evet ederim tabi çok güzel oyun bence. RE5 evet öyle olacak ama daha var 2009 Matrt'ına..
Blow-II çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-06-08, 18:39   #7 (permalink)
MonoChromE
V.I.Member

MonoChromE Avatar

Bilgisayarım

Alıntı:
Evet ederim tabi çok güzel oyun bence. RE5 evet öyle olacak ama daha var 2009 Matrt'ına..

sabret sabret nereye kadar yaaa valla canım ps'in başına oturmak istyemiyo cogu zaman şimdi RE5 olsa diye düşünmeye bi başlıyorum ... Sonra canım oyun oynamak falan istemiyo vallaa ...
MonoChromE çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-06-08, 18:54   #8 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım

Ya bu vesile ile birşey söylücem şimdi başka forumlara da bakıyorum bazıları işte ps3'de oyun oynamıyorum falan diyor. Yafs oyun almıcaksınız niye ps3 aldınız Bence alınması gereken ve ps3'de çok iyi oyunlar var. Yani almak lazım mesela 12 haziran gelsin mgs4'de eklicem arşive

Gran Turismo 5P
Motorstorm
Uncharted
Heavenly Sword
GTA IV
Burnout Paradise
COD 4
Warhawk
Devil May Cry 4
Tekken 5 DR

aklıma gelenler yani daha çok ortak oyunları saymıyorum, kısaca oynucak oyun çok PS3'de ama biz para yok diyelim en azından alete haksızlık etmeyelim.
Blow-II çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-06-08, 19:02   #9 (permalink)
MonoChromE
V.I.Member

MonoChromE Avatar

Bilgisayarım
Post Ynt: Condemned 2 BloodShot : Demo

Alıntı:
Ya bu vesile ile birşey söylücem şimdi başka forumlara da bakıyorum bazıları işte ps3'de oyun oynamıyorum falan diyor. Yafs oyun almıcaksınız niye ps3 aldınız Bence alınması gereken ve ps3'de çok iyi oyunlar var. Yani almak lazım mesela 12 haziran gelsin mgs4'de eklicem arşive

Gran Turismo 5P
Motorstorm
Uncharted
Heavenly Sword
GTA IV
Burnout Paradise
COD 4
Warhawk
Devil May Cry 4
Tekken 5 DR

aklıma gelenler yani daha çok ortak oyunları saymıyorum, kısaca oynucak oyun çok PS3'de ama biz para yok diyelim en azından alete haksızlık etmeyelim.

usta yanlış anlaşılma olmasın oynayacak oyun tabii ki var ama hani insanın bi ideali vardır ya ona ulaşamadığımız için önümüzdeki altın tepsiyle gelsede aklımız orda kalıyo yani oyunlardan fazla zevk alamıyorum PS3 'le alakalı bi durum değil kafamda RE5 olduğu için sürekli pek fazla oynayamıyorum olay bu yani ama MGS4 uzun bi süre idare edecek gibi görünüyor
MonoChromE çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-06-08, 19:08   #10 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım

Yok ben sana istinaden demedim zaten aklıma geliverdi Ha unutmuşum bak Ratchet and Clank çok güzeldi demosunu bile kaç kere oynamıştım MGS 4 yeter tabi yetmez mi yafs 5 kere bitirecez
Blow-II çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-06-08, 19:11   #11 (permalink)
MonoChromE
V.I.Member

MonoChromE Avatar

Bilgisayarım
Talking Ynt: Condemned 2 BloodShot : Demo

önsiparişini verdim valla sendit'den bakalım oyun kaç günde gelicek... 12 haziranda piyasaya muhtemelen 2 hafta sonra benim PS3'e....

Senden önce başlamalıyııııımmm

Belki o zaman hep ben değil de sen soru sorarsın şurayı geçemedim napıcam falan die
MonoChromE çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-06-08, 19:18   #12 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım

Hayatta herşeyi yaparım şu bölümü geçemedim diye soru sormam çünkü bir oyun geçmişim var lanet olsun daha bugüne kadar şu bölümü geçemedim diye sormadım. Yani hatırlamıyorum biri bulup utandırmasın lütfen Ya ben tam çözümsüz RE, Silent Hill, MGS2 bitirmiş adamım Bak hatırladım Oblivion'da Gürkan'ın kafayı çok yedim şu nereden bu nirede diye, hazır geçilmişi var diye
Blow-II çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Tags
bloodshot, condemned, demo

Konu araçları

Condemned 2 BloodShot : Demo ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Condemned 2: Bloodshot Blow-II Playstation 2 12-03-08 21:20
Condemned yardım.. underfire Oyunlar 1 20-09-06 19:50
CONDEMNED CRIMINAL ORIGINS İSYAN Oyunlar 16 13-08-06 21:46
Condemned: Criminal Origins valla dehşet ve de vahşet...demo inceleme.. beyazfatih Oyunlar 15 03-04-06 02:09
Condemned: Criminal Origins Demo ! skywalkerhan Oyunlar 4 01-04-06 01:14

Aranızda sır kalmasın!