Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Oyunlar bölümü içerisindeki Playstation forumu altında GamePro, Resistance 2 beta code'u veriyor başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Avrupa'nın önde gelen oyun dergilerinden GamePro, Temmuz sayısını alanlara ücretsiz Resistance 2 Beta code'u veriyor. Oyunu ilk önce denemek için ..." şeklinde özetlenebilir....
Avrupa'nın önde gelen oyun dergilerinden GamePro, Temmuz sayısını alanlara ücretsiz Resistance 2 Beta code'u veriyor. Oyunu ilk önce denemek için sabırsızlanan oyuncular için sevindirici bir haber.
bulursan derken bu da mı zor bulunuyo yaawww Zar zor ps3 aldık şimdi de dergi bulamıyos oyun bulamıyos
Valla yabancı işte daha önce dediğim yerde bulursun heralde. Aslında TR'de çıkıyordu ne güzel ben seviyordum ama bizim millet anca posta gazetesi okuduğundan sonradan kapandı yazarları da dağıldı Level, Oyungezer falan..
Valla yabancı işte daha önce dediğim yerde bulursun heralde. Aslında TR'de çıkıyordu ne güzel ben seviyordum ama bizim millet anca posta gazetesi okuduğundan sonradan kapandı yazarları da dağıldı Level, Oyungezer falan..
E tabii o dergilerde Haydar Dümen gibi Bi USTA yok