Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Oyunlar > Playstation »

Gerçek Olabilir Mi???

Bu sayfada Oyunlar bölümü içerisindeki Playstation forumu altında Gerçek Olabilir Mi??? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Haberin Tarihi 31 ocak ama ?????? içerik şöyle ; Sony çalışanlarının söylentilerine göre, Sony Playstation 3 ün 80GB lık harddisk ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 13-06-08, 14:33   #1 (permalink)
MonoChromE
V.I.Member

MonoChromE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 13.02.06
Nereden: İnönü
Blog Mesajları: 3
Resimler: 7
Exclamation Gerçek Olabilir Mi???

Haberin Tarihi 31 ocak ama ?????? içerik şöyle ;

Sony çalışanlarının söylentilerine göre, Sony Playstation 3 ün 80GB lık harddisk li modelini raflardan geri çekeceğini söylüyorlar. Bunun üzerine en iyi satıcılar ve tedarikçiler de 499$ dan sattıkları PS3 modelinin satışını 28 ocaktan itibaren durduruyorlar. DailiyNews

Devamı...

Ağaç Dikme Kampanyası
MonoChromE çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-06-08, 14:42   #2 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 18.01.04
Nereden: Balasagun
Resimler: 15
Ynt: Gerçek Olabilir Mi???

PS4 diye birşey değil tabi editledim başlığı Sony zaten 20, 60 ve son olarak 80 GB olan modellerin üretimini durdurdu ve artık 40 GB modelleri seri olarak çıkarıyor. 20 ve 60 GB modeline göre 80 GB olan modelde yavaş yavaş o da üretimden kalkacak bu daha önce söylenmişti zaten.

Cahil ile etme sohbet fıttırırsın, taş ile etme taharet yırttırırsın..
Blow-II çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-06-08, 14:46   #3 (permalink)
MonoChromE
V.I.Member

MonoChromE Avatar

Bilgisayarım

neden böyle bi şeye ihtiyaç duyuyorlar peki?
MonoChromE çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-06-08, 14:49   #4 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım

Alıntı:
monochrome tarafından iletildi. Mesajı göster
neden böyle bi şeye ihtiyaç duyuyorlar peki?
maliyet düşüyor, ps3'ün fiyatı düşüyor, (ilk modeller bu yüzden daha az sattı) daha çok satıyor
Blow-II çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-06-08, 14:55   #5 (permalink)
MonoChromE
V.I.Member

MonoChromE Avatar

Bilgisayarım
Post Ynt: Gerçek Olabilir Mi???

Alıntı:
Blow-II tarafından iletildi. Mesajı göster
maliyet düşüyo,r ps3'ün fiyatı düşüyor, (ilk modeller bu yüzden daha az sattı) daha çok satıyor
Aman yeni bi konsol falan cıkmasında 2-3 yıla kadar şu PS'i gözümüz dışarda kalmadan rahat rahat kullanalım
MonoChromE çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-06-08, 14:58   #6 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım

2010'a kadar Sony'nin öyle bir planı yok onu da açıklamıştı hatta konsola 10 yıl ömür biçmişti
Blow-II çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-06-08, 15:07   #7 (permalink)
MonoChromE
V.I.Member

MonoChromE Avatar

Bilgisayarım

Alıntı:
Blow-II tarafından iletildi. Mesajı göster
2010'a kadar Sony'nin öyle bir planı yok onu da açıklamıştı hatta konsola 10 yıl ömür biçmişti

Nasıl rahatladım bilemezsin Usta
MonoChromE çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-06-08, 16:35   #8 (permalink)
Bishop
Moderator

Bishop Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 29.12.03
Nereden: İzmit
Blog Mesajları: 1
Resimler: 14

çok mantıklı bir iş yapmış sony

Bishop çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-06-08, 17:13   #9 (permalink)
escobar
hARDWAREMANIAC

escobar Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 15.03.06
Nereden: Ankara
Resimler: 13

sonuçta haricen HDD takviyesi yapılabiliyorsa, 80 gb gerekli olmayabilir ama bunun yanında kart okuyucuyu da çıkarmış. gerçi usb kart okuyucu takılır mı bilmiyorum ama benim en üzüldüğüm nokta, Türkiye'deki modellerde geriye dönük uyumluluk yok yanılmıyorsam.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-06-08, 17:21   #10 (permalink)
MonoChromE
V.I.Member

MonoChromE Avatar

Bilgisayarım

Alıntı:
escobar tarafından iletildi. Mesajı göster
sonuçta haricen HDD takviyesi yapılabiliyorsa, 80 gb gerekli olmayabilir ama bunun yanında kart okuyucuyu da çıkarmış. gerçi usb kart okuyucu takılır mı bilmiyorum ama benim en üzüldüğüm nokta, Türkiye'deki modellerde geriye dönük uyumluluk yok yanılmıyorsam.
bende 60 GB modeli var ve onda kart okuyucu zaten var...

Ama USB'den bağlanınca da sorun çıkmıyor diye biliyorum çünkü arkadaşım o şekilde de resim çekebildiğini söylemişti PS'e...
MonoChromE çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-06-08, 17:52   #11 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım

geriye uyumluluk ve kart okuyucu sadece 60 ve 80 gb modellerinden birde ilk çıkan 20 gb sürümlerinin jpn versiyonunda..
Blow-II çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-06-08, 18:06   #12 (permalink)
escobar
hARDWAREMANIAC

escobar Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 15.03.06
Nereden: Ankara
Resimler: 13

Türkiye'deki 60 gb'lık modellerde de geriye uyumluluk var mı? Avrupa pazarında yok sanıyordum, o zaman iyi teşekkür ederim.

Sony mağazasında LCD bakarken eleman PS3 satmaya çalışırken 100 gb'lık bir model satışa sunulacak demişti, yemiş bizi o zaman
escobar çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-06-08, 18:07   #13 (permalink)
WaLLoP
V.I.Member

WaLLoP Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 21.10.07
Nereden: Nereye

bende öyle araştırırken versiyonlar arasındaki farkı gösteren bir tabloya rastlamıştım
Eski 13-06-08, 18:10   #14 (permalink)
MonoChromE
V.I.Member

MonoChromE Avatar

Bilgisayarım

Alıntı:
escobar tarafından iletildi. Mesajı göster
Türkiye'deki 60 gb'lık modellerde de geriye uyumluluk var mı? Avrupa pazarında yok sanıyordum, o zaman iyi

Sony mağazasında LCD bakarken eleman PS3 satmaya çalışırken 100 gb'lık bir model satışa sunulacak demişti, yemiş bizi o zaman

Yok artık deseydin usta Ürün satmak için tek ayak üstünde 1000 çeşit yalan ekmek parası işte Bende çok yaptım zamanında...

Aklınızda olsun siz satıcıya soru sorana kadar ki satıcının konuşmalarının doğruluk oranı yüksek oluyo ama ürünle ilgili kıyaslama yapıp diğer markalardan konu açılınca yalanlar başlar o andan itibaren yapılan konuşmanın geneli yalandır...
MonoChromE çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver