Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Oyunlar bölümü içerisindeki Playstation forumu altında God of War III, Amazon'da ön siparişte başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Sony'nin beklenen oyunu God of War III, Amazon 'da 2 Mart 2009 için ön siparişine başlanmış durumda. Belki de 2009'da ..." şeklinde özetlenebilir....
Sony'nin beklenen oyunu God of War III, Amazon'da 2 Mart 2009 için ön siparişine başlanmış durumda. Belki de 2009'da en çok konuşulacak oyunlardan bir tanesi olacak God of War III bakalım fanatiklerinden nasıl bir talep görecek.
sanmıyorum ama belli de olmaz tabi
kaç senelik PS2'm var daha doğru düzgün oyun oynamadım.oyuna vakit ayıramıyorum nedense.ama GOW'ı seviyorum,2 yi bitirmiştim
Bende cok merak ediyorum bu oyunu daha önce ki serilerini oynama fırsatım olmadı ama 3. serisini almak istiyorum bir de Resident Evil 5 i merakla bekliyorum hem filmlerinin hem de oyunların hastasıyım umarım hayal kırıklığına ugratmaz iki oyunda bizleri....