Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Oyunlar bölümü içerisindeki Playstation forumu altında God Of War III duyuruldu başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Sony, E3 basın konferansında belki de PS3 için en çok beklenen oyunu God Of War III'ü resmen duyurdu. Oyunun 2009'un ..." şeklinde özetlenebilir....
Sony, E3 basın konferansında belki de PS3 için en çok beklenen oyunu God Of War III'ü resmen duyurdu. Oyunun 2009'un ilk çeyreğinde çıkması bekleniyor.
tamam şimdi fark ettim knuşan zeus'muş en son chaos diyen kratos. harika olacağa benziyor. yunan mitolojisini seven biri olarak titan vs tanrı karşılaşmalarını oynamayı daha önce hiç düşünmemiştim harika olacak.
ben de bu oyunu oynamak istiyorum ama ps3 alacağımı hiç düşünmüyorum,en azından şimdilikdaha ps2'de doğru düzgün oyun oynayamadım
PS3 kiralayan yerler var ordan 1 haftalık kiralarsınız (günlük 7 ytl) oyunu da alırsınız (cıkınca tahmini 180 ytl civarında olur) Sonra bitirip takasa girersiniz ps2 oyunuyla kafa kafaya değiştirirsiniz olur biter
Toplam 250 liraya oyunu oynamış olursunuz ps3 almadan sadece öneri
Sırf god of war 2 için ps2 almıştım. Çok piskopat bi oyun . Oynadığım en piskopat oyun hatta. Adamın kafasını,kolunu falan koparıyo canavarın gözünü çıkarıyo falan . Oyunu bitirdim şimdi boş boş duruyo ps2 . Arada bir yeğenimle tekken kapışıyoruz . Benim tahminim sony, god of war 3 ün çıkışıyla birlikte, god of war 3 limited edition gibisinden bi ps3 paketi hazırlar. Sırf Bu oyun için Ps3 almayı düşünüyosanız Böyle bi paket alın bence. Hem belki fiyatlar birazdaha indirime girer o zamana kadar. Yada arkadaşımızın dediği kiralamak daha mantıklı .