Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Oyunlar bölümü içerisindeki Playstation forumu altında görmemişin ps3 ü olmuş başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Evet tv gerçekten çok kötü gözüküyo, malum pek fazla bişey beklememek lazım ama benim tam olarak sorduğum fantastik şeyi bu ..." şeklinde özetlenebilir....
Evet tv gerçekten çok kötü gözüküyo, malum pek fazla bişey beklememek lazım ama benim tam olarak sorduğum fantastik şeyi bu arkadaş yapmış, nası yaptığınıda gösteriyor, renklerde gayet güzel Sizin ws lcd lere 10 basar
1-) Bağlarsın ihtiyacın olan DVI'ı HDMI dönüştüren bir aparat HDMI çıkışını böylece DVI'a bağlayabilirsin ama ses alamazsın onun içinde PS3 vga cable alman lazım. (HDCP destekli olması lazım monitorun sorunsuz olması için eskilerden 940BW mesela)
HDMI to DVI
Divineo.cn - Product Information
- Transfer pictures from the Wii and PS3 console that can be displayed on a PC monitor or HD TV
- The resolution of the pictures is 480P (640*480) when connecting with the Wii game console. The resolution of the pictures is controlled through the game console.
- The resolution of the output pictures is 480P/720P/1080I/1080P when used with the PS3 game console.
- The product will only work properly once the settings are set up properly with the Wii or PS3 game console.
- The frequency of the output pictures is 50/60/75HZ
- Audio output signal port is compatible with speakers and a headphone.
- Power consumption: 150MA-200MA, supplied by game console.
2-) Ah hemşom 40GB modellerin malesef PS2 geri uyumluluğu yok alsan da çalışmaz. 60GB ve 80 GB modelelrde var geriye uyumluluk ama pek takma. PS Store'dan indirceğin oyunlarda sorun olmaz zaten PS2 oyunu yok PS1 ve PSP (PSP için) var.
3-) Gerek yok
Orjinal PS2 oyunu alana kadar mesela Motorstorm 40-50 ytl kesinlikle oyna derim.
hemşom gittim bu kabloadan aldım ancak LCD ekranım görüntü vermiyor
13 YTL çöpe gitti gibime geldi..
LCD ekranın köşesinde out of signal range yazıyor
hemşom gittim bu kabloadan aldım ancak LCD ekranım görüntü vermiyor
13 YTL çöpe gitti gibime geldi..
LCD ekranın köşesinde out of signal range yazıyor
Topram şimdi eğer direk HDMI'dan aldın isen görüntü auto 1080p ayarlanmış ve senin LCD o çözünürlüğe çıkamadığı için sinyal vermiyor olabilir. (PS3'ü resetle dene bir. Açma tuşuna basıyorsun ve elini çekmiyorsun) Birde DVI'dan görüntü alabilmen için monitorun HDCP destekli de olması gerekiyor senin LCD ne?
@Alexander
Abi sorma, işten geliyorum yorgun argın başına geçiyorum sonra direk yatak moduna alıyorum bünyemi çalışan adamın harcı değil konsol filan. Vakit ayıramıyorum fazlaca..
O yüzden fazla oyun almadım. Yoksa sabaha kadar başından kalkamıcam, işe geç kalcam
@Blow-II
Abi bizimkinin desteği yokmuş, yalan olduk yani LCD ekranım
Taksitle sony bravia alıyım bari full HD
@Alexander
Abi sorma, işten geliyorum yorgun argın başına geçiyorum sonra direk yatak moduna alıyorum bünyemi çalışan adamın harcı değil konsol filan. Vakit ayıramıyorum fazlaca..
O yüzden fazla oyun almadım. Yoksa sabaha kadar başından kalkamıcam, işe geç kalcam
Ya ben ayın 15 günü seyahatte oluyorum iş için , Samsundaykende gene akşam yorgun geliyorum herşeye rağmen değiyor yaa
Bahsettıgın kablo ve bu monitorle ıyı goruntu almak mumkunmu ?
Sony SDM-HS75 17'' Monitör
*Analog Yatay Frekans (kHz) 28-80 *Analog Dikey Frekans (Hz) 48-75 *Kontrast Oranı (maks.) 500:1 *Ekran Renk Sayısı (Milyon) 16,2 *Ekran Tipi a-Si TFT, TN *Aydınlık (cd/m²) 250 *Panel Boyutu (inç) 17 *Piksek Boyutu (mm) 0,264 x 0,264 *Dijital Yatay Frekans (kHz) 28-64 *Dijital Dikey Frekans (Hz) 60.0 *Tepki Süresi *Düşüş Süresi (sn) 0.012 *Kalkış Süresi (s Xip 0 n) 0.004 *Toplam Tepki Süresi (sn) 0.016 *Maksimum Güç Tüketimi *Normal Çalışma (W) 45.0 *Güç Kapalı Modu (W) 0.0 *Askı / beklemede modu (W) 1.0 *Asıl Çözünürlük *Çözünürlük 1280x1024 *Bu Çözünürlükte Maksimum Frekans (Hz) 75.0 *Güç Yönetimi *Uluslararası Energy Star® Var *VESA DPMS Var *TCO'99 Var *NUTEK Var *TCO'95 Var *Güç kaynağı *AC Güç Var *Ön Ayarlı Sinyal Zamanlaması *Fabrika 22 *Kullanıcı 18 *ESVGA 800 x 600/75 Hz Var *EUVGA 1024 x 768/75 Hz Var *EVGA 640 x 480/75 Hz Var *SVGA 800 x 600/60 Hz Var *VESA 1024 x 768/60 Hz Var *VESA 1024 x 768/70 Hz Var *VESA 1152 x 864/75 Hz Var *VESA 1280 x 1024/60 Hz Var *VESA 1280 x 1024/75 Hz Var *VESA 1280 x 960/60 Hz Var *VGA-G 640 x 480/60 Hz Var *VGA-Grafik 640 x 480/60 Hz Var *Birlikte Verilen Aksesuarlar *HD15 Video Kablosu Var *Mac Yardımcı Programlar Diski Var *Kullanım Klavuzu Var *CD'de Kılavuz Var *Elektrik Kablosu Var *CD-ROM üzerinde Windows® Inf Dosyası Var *DVI-D (1,8 m) Video Kablosu Var *Stereo Mini-jak Ses Kablosu Var *Monitör INF Diski Var *Eğilme-Dönme *Maks. Eğilme (derece) 20.0 *Min. Eğilme (derece) 0.0 *Dönme (derece) 45.0 *Kullanıcı Kontrolleri (Ekranda Gösterim) *Arka
PS2'yi PC monitorü veya LCD TV'ye bağladığınızda normal TV'ye göre bazı oyunlarda (genel olarak çoğunda) kötü görüntü alabilirsiniz. Yani buradaki kötü görüntüden kastım upscale taramadan dolayı piksellerin daha çok gözünüze batacağıdır. TV'ye oranla renkler biraz daha soluk gözükecektir. Yani PS2 için 70 ekran bir TV, LCD'den ve monitorlerden daha güzel bir görüntü verecektir.