Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Oyunlar > Playstation »

görmemişin ps3 ü olmuş

Bu sayfada Oyunlar bölümü içerisindeki Playstation forumu altında görmemişin ps3 ü olmuş başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkadaşlar gittim 40gb ps3 aldım garantili ama nedir ne değildir tam bilmiyorum. Alet sağlam bişeye benziyor ama benim gibi cahil ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 10-03-08, 23:00   #1 (permalink)
BLACKandWHITE
Moderator

BLACKandWHITE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.11.02
Nereden: İstanbul
Resimler: 18
Red face görmemişin ps3 ü olmuş

Arkadaşlar gittim 40gb ps3 aldım garantili ama nedir ne değildir tam bilmiyorum. Alet sağlam bişeye benziyor ama benim gibi cahil bir kullanıcı için kara kutudan ibaret
Şimdi bir kaç sorum var, forumda taradım bulamadım bi zahmet yardımcı olun bana...
1-Bunu benim pc monitöründe kullanma imkanım varmıdır? DVI dan filan bi şekil yapabilirmiyim?
2-Orjinal ps2 oyun alsam açar mı? veya ps store dan indirsem ps2 oyunlarını sorunsuz açar mı?
3-işletim sistemi kurayım diyorum, ne tavsiye edersiniz?
şimdilik bu kadar...
Eski 10-03-08, 23:33   #2 (permalink)
ALIENWARE
hM Haber Editörü

ALIENWARE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 04.09.04
Nereden: N/A
Ynt: görmemişin ps3 ü olmuş

Oooo hayırlı uğurlu olsun Gökhan'ım. Darısı başıma, amin

Sorularına ben cevap vermeye çalışayım bildiğim kadarıyla

1-Evet var ama nasıl bilmiyorum.
2-Valla tamamı çalışmıyo bildiğim kadarıyla ama napcan yav Ps2 oyunun, indir GT5P yi, eli kulağında zaten onunda. Senin canın GT4 çekiyo ama dimi
3-Linux official olarak kuruluyor sanırım.

Nacizane blogum:fromVincent
ALIENWARE çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-03-08, 23:42   #3 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 18.01.04
Nereden: Balasagun
Blog Mesajları: 3
Resimler: 15

Hayırlı olsun torpağam Öncelikle bir PSN hesabı oluştur http://www.hardwaremania.com/forum/y...mak-83262.html

1-) Bağlarsın ihtiyacın olan DVI'ı HDMI dönüştüren bir aparat HDMI çıkışını böylece DVI'a bağlayabilirsin ama ses alamazsın onun içinde PS3 vga cable alman lazım. (HDCP destekli olması lazım monitorun sorunsuz olması için eskilerden 940BW mesela)

HDMI to DVI

Divineo.cn - Product Information
- Transfer pictures from the Wii and PS3 console that can be displayed on a PC monitor or HD TV
- The resolution of the pictures is 480P (640*480) when connecting with the Wii game console. The resolution of the pictures is controlled through the game console.
- The resolution of the output pictures is 480P/720P/1080I/1080P when used with the PS3 game console.
- The product will only work properly once the settings are set up properly with the Wii or PS3 game console.
- The frequency of the output pictures is 50/60/75HZ
- Audio output signal port is compatible with speakers and a headphone.
- Power consumption: 150MA-200MA, supplied by game console.

PS3 RGB HD AV Cable for Sony PS3

Bu aparatları PS3 satan yerlerde bulabilirsin.

2-) Ah hemşom 40GB modellerin malesef PS2 geri uyumluluğu yok alsan da çalışmaz. 60GB ve 80 GB modelelrde var geriye uyumluluk ama pek takma. PS Store'dan indirceğin oyunlarda sorun olmaz zaten PS2 oyunu yok PS1 ve PSP (PSP için) var.

3-) Gerek yok

Orjinal PS2 oyunu alana kadar mesela Motorstorm 40-50 ytl kesinlikle oyna derim.

Cahil ile etme sohbet fıttırırsın, taş ile etme taharet yırttırırsın..
Blow-II çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-03-08, 00:06   #4 (permalink)
BLACKandWHITE
Moderator

BLACKandWHITE Avatar

Bilgisayarım

@Alienware
Darısı başına abicim valla
Çok teşekkürler ayrıca bilgilerin için. Blow-II tamamladı senin eksiklerini sağolsun

@Blow-II
Hemşom oluşturdum hesabı sayenizde, ordan bol bol demo indiriyorum , sağolasın
Ayrıca o kablodan edinmem lazım bi tane. Ekranımı da 22" WS olan bi modelle değiştircem onun planlarını yapıyorum. 19" ile bi yere kadar dimi yaa
Bu arada motostorm demosunu indirdim bişi anlamadım. gittigidiyordan full halini satın alıyım diyorum. başka oyun tavsiyeleriniz varsa beklerim.
Aslında sırf gt5 için aldım, onu 4 gözle bekliyorum
Teşekkürler tekrardan
BLACKandWHITE çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-03-08, 00:15   #5 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 18.01.04
Nereden: Balasagun
Resimler: 15

Hemşo oyun olarak bilirim seversin sen yarış oyunlarını Burnout Paradise güzel oyundur onu da tavsiye ederim %100 eğlence. Aksiyon oyunu ilerlemeli Tomb Raider tarzı Uncharted: Drake's Fortune, God of War tadında birşeyler için Heavenly Sword (daha güzel bir karakter yapılmadı daha ah Nariko aklıma Ali Larther gelyor nedense ).

Monitor yeni alacaksan kesinlikle BENQ - X2200W daha iyisi yok 22' de.
Blow-II çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-03-08, 00:17   #6 (permalink)
BLACKandWHITE
Moderator

BLACKandWHITE Avatar

Bilgisayarım

peki hemşo tavsilerine uycam söz
gece gece zahmet veriyoss, kusura bakmayın
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-03-08, 00:26   #7 (permalink)
ALIENWARE
hM Haber Editörü

ALIENWARE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 04.09.04
Nereden: N/A

@B&W
Abi senin şuanki lcd ws değil dimi, 4:3 sanırsam. Nasıl oluyor onda merak ediyorum. Bi HD konsol alsam Lcd alana kadar benim 19 crt nası idare eder. Çokmu kötü olurki?
ALIENWARE çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-03-08, 00:41   #8 (permalink)
gOkO
Moderator

gOkO Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 10.04.04
Nereden: on hm multi cpu
Resimler: 97

Hayırlı olsun adaş darısı bana...İnceliklerini öğrende msn de bi Bahadırı bi seni sık sık rahatsız edeyim ...mayıs sonuna doğru 60gb lıklara zıplamayı düşünüyom
ERBAA'LI
"TÜRK OL TÜRK HİSSET TÜRK YAŞA Kİ GERÇEK TÜRK OLASIN"
gOkO çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-03-08, 00:58   #9 (permalink)
eagle
Silver Member

eagle Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 24.04.05
Nereden: Samsun-İstanbul
Resimler: 7

Alıntı:
BLACKandWHITE tarafından iletildi. Mesajı göster
Arkadaşlar gittim 40gb ps3 aldım garantili ama nedir ne değildir tam bilmiyorum. Alet sağlam bişeye benziyor ama benim gibi cahil bir kullanıcı için kara kutudan ibaret
Şimdi bir kaç sorum var, forumda taradım bulamadım bi zahmet yardımcı olun bana...
1-Bunu benim pc monitöründe kullanma imkanım varmıdır? DVI dan filan bi şekil yapabilirmiyim?
2-Orjinal ps2 oyun alsam açar mı? veya ps store dan indirsem ps2 oyunlarını sorunsuz açar mı?
3-işletim sistemi kurayım diyorum, ne tavsiye edersiniz?
şimdilik bu kadar...
Gökhan abi Hayırlı olsun

1-Ben 22'' benq aldım hdmi girişli.Hdmidan bağladım aynı şekilde hdmi girişi olmayan samsunglara dvi'dan da bağlandığını biliyorum.Yani bağlayabilirsin.

2-ps2 oyunlarını bazı modeller donanımsal bazıları yazılımsal destekliyor ,40gb lar ise malesef desteklemiyormuş

3-Kendi browserı ile her siteye giriyor hatta utube den video bile izliyorsun.Bence işletim sistemi pek gerekli değil
eagle çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-03-08, 01:04   #10 (permalink)
eagle
Silver Member

eagle Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 24.04.05
Nereden: Samsun-İstanbul
Resimler: 7

Alıntı:
Blow-II tarafından iletildi. Mesajı göster
Hemşo oyun olarak bilirim seversin sen yarış oyunlarını Burnout Paradise güzel oyundur onu da tavsiye ederim %100 eğlence. Aksiyon oyunu ilerlemeli Tomb Raider tarzı Uncharted: Drake's Fortune, God of War tadında birşeyler için Heavenly Sword (daha güzel bir karakter yapılmadı daha ah Nariko aklıma Ali Larther gelyor nedense ).

Monitor yeni alacaksan kesinlikle BENQ - X2200W daha iyisi yok 22' de.
Bende bu monitörü aldım Hepsiburada.com | Akıllı Alışveriş Burada | Bilgisayar | BENQ FP222WH 22" 5ms WIDE SCREEN LCD MONİTÖR SİYAH HDMI

2 hafta oldu forumda başlıkda açmışdım ama o zaman ya bu diğer benq yokdu yada bize kimse yardım etmedi
eagle çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-03-08, 02:54   #11 (permalink)
eskiya38
Cool Member

eskiya38 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 22.02.05
Nereden: Hollanda

1. olur
2. olmaz.
3. ubuntu
Eski 11-03-08, 03:01   #12 (permalink)
<<<NoFeAr>>>
Silver Member

<<<NoFeAr>>> Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 17.12.07
Nereden: Samsun-Aydın
Resimler: 1

hayırlı olsun abi keşke benimde olsada düşünsek böyle yok çalıştırırmı,çalıştırmazmı
<<<NoFeAr>>> çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-03-08, 08:15   #13 (permalink)
BLACKandWHITE
Moderator

BLACKandWHITE Avatar

Bilgisayarım

Alıntı:
ALIENWARE tarafından iletildi. Mesajı göster
@B&W
Abi senin şuanki lcd ws değil dimi, 4:3 sanırsam. Nasıl oluyor onda merak ediyorum. Bi HD konsol alsam Lcd alana kadar benim 19 crt nası idare eder. Çokmu kötü olurki?
ben salondaki eski sony trinitron tv ile oynuyorum yani 4:3 ayarında ve sorun yok. gayet keyifli. illa HD ekran olmadı veya ws olması şart değil.
ama hd bi ekran olsa hiç fena olmas

@Diğer arkadaşlar
Teşekkürler arkadaşlar, darısı olmayanların başına
Alıntı yaparak cevap ver