Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Oyunlar bölümü içerisindeki Playstation forumu altında Gran Turismo 5 Prologue [Genel Konu] başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Yuh 15k mı? İnsan biraz daha kasar Force Dynamics alıp Lfs oynar daha iyi yav. GT5 inide koltukta oynasın artık
..." şeklinde özetlenebilir....
ya öldürüyor adamı gözüm kapalı yarış yapıyorum artık ezberledim Şöle toşaklı bir araba alayım resim koycam
ben o yüzden oynamayı bıraktım işte dedim ki nasılsa bahadır abi en güzel arabayı alıcam die kasıp alır sonra benim de mclaren elimde kalır bi halta yaramaz dedimdi
Acaba online da alınan başarılı sonuçlar cr kazandırıyo mu bi de ona bakmak lazım..?
ben o yüzden oynamayı bıraktım işte dedim ki nasılsa bahadır abi en güzel arabayı alıcam die kasıp alır sonra benim de mclaren elimde kalır bi halta yaramaz dedimdi
Acaba online da alınan başarılı sonuçlar cr kazandırıyo mu bi de ona bakmak lazım..?
Online tabiki para kazandırıyor elinde kalırmış külli yalan Koy en iyi arabanın resmini bakiyim yarıştayken olsun bir zahmet replay istemem
Online tabiki para kazandırıyor elinde kalırmış külli yalan Koy en iyi arabanın resmini bakiyim yarıştayken olsun bir zahmet replay istemem
abi nasılsa ameliyat ayağına 2-3 hafta ps3'ün başından kalkmıycam kasar en iyisini alırım valla sen du bakalım 1 haftaya koycam arabanın resmini yarıştayken olcak hemde