Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Grand Theft Auto IV [PS3 & Xbox 360 Genel Konu] Trophy desteği gelidi
Bu sayfada Oyunlar bölümü içerisindeki Playstation forumu altında Grand Theft Auto IV [PS3 & Xbox 360 Genel Konu] Trophy desteği gelidi başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Oyunun Xbox 360 versiyonu malum yerlere düşmüş. Oyun resmi olarak 29 Nisan'da çıkacak.
Gametrailers.com - GTA IV Intro HQ by ..." şeklinde özetlenebilir....
Arkadaşımın xbox'ında 10-15dk oynama fırsatı buldum cok deli oyun olmuş...Kısa sürede gözlemlediklerim,atmosferin gercekciliği,grafiklerin nekadar da ileri derecede olduğu,araba hasarlarının gerceğe yakın olması ve carpışmaların daha estetik olması...
Mesela bir arabaya carptım kendi önümden,sonra tekrar hızlı arabayı sürüyordum bir anda ön kaporta önce acıldı sonra uctu Cok deli bir görüntüydü...
Arkadaşım anlattı dün biraz oynamış...Bir restauranta girmiş birilerini paso dövüyormuş gta3teki gibi kimse gelmeyecek sanıp,halbuki o anda arkada calışan kız görevli kacıp polise haber vermiş,polis gizlice gelip bi anda yakalamış bizim elemanı