Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Oyunlar > Playstation »

Grand Theft Auto IV [PS3 & Xbox 360 Genel Konu] Trophy desteği gelidi

Bu sayfada Oyunlar bölümü içerisindeki Playstation forumu altında Grand Theft Auto IV [PS3 & Xbox 360 Genel Konu] Trophy desteği gelidi başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Sahin nette baktım aynı sorundan bahsetmiş 1-2 kişi var ama çözüm öneren görmedim.Sanıyorum senin ps3 üstünden Tv ye çıkış ayarlarınla ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 10-05-08, 13:27   #101 (permalink)
CeM
Sensei

CeM Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 08.09.00
Ynt: Grand Theft Auto IV [PS3 & Xbox 360 Genel Konu] Çıktı!

Sahin nette baktım aynı sorundan bahsetmiş 1-2 kişi var ama çözüm öneren görmedim.Sanıyorum senin ps3 üstünden Tv ye çıkış ayarlarınla ilgili bir sorun?Hiç kurcaladınmı?

Sadece GTA da olduğunu söylemişsin?O yüzden bende hah bundan diyemiyorum ama genel bir sorun olmadığı için ayarlarınla ilgili olması kuvvetle muhtemel..
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-05-08, 00:34   #102 (permalink)
sahin86
Cool Member

sahin86 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 04.06.06

Alıntı:
CeM tarafından iletildi. Mesajı göster
Sahin nette baktım aynı sorundan bahsetmiş 1-2 kişi var ama çözüm öneren görmedim.Sanıyorum senin ps3 üstünden Tv ye çıkış ayarlarınla ilgili bir sorun?Hiç kurcaladınmı?

Sadece GTA da olduğunu söylemişsin?O yüzden bende hah bundan diyemiyorum ama genel bir sorun olmadığı için ayarlarınla ilgili olması kuvvetle muhtemel..
ben halletım arkadaslar rgb kablosu var (eskı ps1 gri kablosu) onu kullanın duzelıyor.
sahin86 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-05-08, 20:36   #103 (permalink)
c3m
Silver Member

c3m Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 09.12.05
Nereden: Şişenin dibinde olabiliii...

İlk defa bugün Bimeks de 2 saat boyunca oturdum oynadım PS3 te.İlk olarak uzaktan başka biri oynarken gördüğümde afalladım.Bu ne diye tabi davulun sesi uzaktan hoş gelir hesabı
Yeni bir oyun açarak oyuna başladım.Genel itibariyle oyunun grafikleri fena değildi.Tek problem ordaki PS3 le Toshiba marka Regza serisi lcd tvnin uyumsuzluğuydu sanırsam.Çünkü oyun gördüğüm kadarıyla 1080i de çalışmıyordu.bence Lcd tvinin uyumsuzluğundan kaynaklanan bu problem oyunun native çözünürlüğünün altında çalışmasından dolayı ekranda belirgin şekilde desen hatlarının kenarlarında kırıklar vardı.Oyunun menüsünden varsa AA desteğini açcaktım ama bulamadım.Elimdeki Joystik SIXAXIS de olmadığı için PS3 ün kendi menüsüne giremedim açıkçası.Neyse problemleri geçelim.
Oynanış beklediğimin üstünde çıktı şahsi kanaatimce.Herşeyle etkileşebiliyor olmanız güzel bir detay olmuş.Dış ortam ve araç modellemeleri de gayet başarılı olmuş.Ayrıntılardan bahsedecek olursak günün 24 saatinin yansıtılması,ışıklandırmalar,birine çarptığınızda şöförünün bağırması küfür etmesi,yolda yürüyen birine koşarken çaptığınızda düşmesi arabayla birini ezdiğinizde kaportanın üstündeki kanlekeleri ve sayamayacağım bir sürü ayrıntı.Şahsen Crysis gibi bir oyun oynadıktan sonra yüz modellemelerini başarılı bulduğumu söyleyemeyeceğim.Ayrıca San Andreas a göre araçların kullanımı zorlaşmış(belkide elimdeki joystick ten dolayıda olabilir).Cep telefonu kullanımı çok akıllıca bir eklenti olmuş.İstediğiniz gibi telefonu kullanmanız büyük bir artı olsa gerek.Harita konusunda sadece 2 saat oynadığım için pek bir yorum yapamayacağım.
Oyun Bimeks te 180 ytl gibi bir fiyatla satışa sunulmuş.

Toplamda genel olrak 2 saatte edindiğim görüşler bunlar.Beğendin mi derseniz beğendim.Oyun GTA serilerindeki çıtayı bir üst kademeye başarıyla taşımış bence.İlerde bir PS3 üm olursa bitireceğim oyunlardan ilki olur muhakkak
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-05-08, 20:50   #104 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 18.01.04
Nereden: Balasagun
Blog Mesajları: 3
Resimler: 15

Oyunun native çözünürlüğü PS3'de 1152x640 720p ve 1080p'ye upscale oluyor. AA problemi TV'den kaynaklanmıyor Rockstar PS3 versiyonunda hiç AA kullanmamış. Bazen göze batmıyor değil ama pek de oyunda sallamıyorsunuz ama araçlarda ve köprü vs gibi nesnelerde gözünüze batabiliyor.

360:
1280*720
2xAA
2XAF
FP10

PS3:
1152*640
0xAA
8xAF
FP16

Alıntı:
Floating Point Precision - FP render methods have all to do with lighting, specifically HDR/MDR lighting.

RGBA8, FP10/16 etc are pixel formats dictating the precision and storage for each component.

RGBA8 = 8 bits for Red, 8 bits for Green, 8 bits for Blue, 8 bits for alpha = 32 bits per pixel

FP10 = 10 bits for RGB components, and 2 bits for alpha = 32 bits per pixel

FP16 = 16 bits for each component = 64 bits per pixel

The upside to FP10 is the storage, and slightly higher range than RGBA8. The downside to FP10 is that the data is expanded to FP16 in order to maintain precision, and that affects the rendering speed.

Cahil ile etme sohbet fıttırırsın, taş ile etme taharet yırttırırsın..
Blow-II çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 15-05-08, 15:05   #105 (permalink)
c3m
Silver Member

c3m Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 09.12.05
Nereden: Şişenin dibinde olabiliii...

o zmn oynadığım lcdnin çözünürlüğü 1152*640 dende düşüktü ki sanırsam bu yüzden inanılmaz derecede kırık fazlaydı. Ayrıca bilgilendirdiğin için sağol Blow-II.

Yazanlara bakılırsa yüksek çözünürlük ve AA desteğinin olması Xbox için bir avantaj gibi gözüküyor.Bir de onda oynadımmı daha net karşılaştırma yapabilirim sanırsam.

En son c3m tarafından düzenlendi: 15-05-08 saat 15:07 Sebep: anlam karışıklığı:D
c3m çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-05-08, 15:55   #106 (permalink)
sahin86
Cool Member

sahin86 Avatar

Bilgisayarım

Arkadaslar gta 4 te hılelerı nasıl yazıyorsunz cep telefonundan ben mafya arabası fılan ıstyrm ama yazamıyorum bılen bırı varsa cok ii olur
sahin86 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-05-08, 16:06   #107 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım

Grand Theft Auto 4, GTA IV, GTA 4 Cheats, Codes, Cheat Codes for PlayStation 3 (PS3)
IGN: Grand Theft Auto IV Cheats, Codes and Cheat Codes

telefonla numaraları arıyosun..
Blow-II çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-05-08, 16:39   #108 (permalink)
sahin86
Cool Member

sahin86 Avatar

Bilgisayarım

Kodları aktif etmek için cep telefonunuzla aşağıdaki numaraları giriniz:

Sağlık ve Silahlar - GTA-555-0100
Silahlar - GUN-555-0150
Gelişmiş silahlar - GUN-555-0100
Sağlık - DOC-555-0100
Aranma seviyesini düşürür - COP-555-0100
Aranma seviyesini arttırır - COP-555-0150

şimdi bu no yu telefona nasıl gırıcz ben COP u yazamıyrm mesela sadece no yu yazncada olmuyr
sahin86 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-05-08, 16:41   #109 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım

telefon numaraları yukarda verdim linklerde var..
Blow-II çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-05-08, 16:42   #110 (permalink)
*-Devil-*
Cool Member

*-Devil-* Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 24.08.06
Nereden: KKTC-Lefkosa

cop vs. gibi harfli kelimeleri yazmak için:
mesela cep telefonunda C harfi 2numarada , O harfi 6numarada, P harfi 7numarada
ozaman COP için 267yazıp geriye kalan numarayı girip arayınca aktif olacakrıt
digerleri içinde aynı şey geçerli
not:Bolw un verdigi linkte varmıs ben yazdıgım anda onu görmemistim aynı seymis
*-Devil-* çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-05-08, 17:05   #111 (permalink)
sahin86
Cool Member

sahin86 Avatar

Bilgisayarım

Alıntı:
*-Devil-* tarafından iletildi. Mesajı göster
cop vs. gibi harfli kelimeleri yazmak için:
mesela cep telefonunda C harfi 2numarada , O harfi 6numarada, P harfi 7numarada
ozaman COP için 267yazıp geriye kalan numarayı girip arayınca aktif olacakrıt
digerleri içinde aynı şey geçerli
not:Bolw un verdigi linkte varmıs ben yazdıgım anda onu görmemistim aynı seymis
cok saoln arkdslr denycm
sahin86 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-05-08, 17:08   #112 (permalink)
sahin86
Cool Member

sahin86 Avatar

Bilgisayarım

bide bu oyunda dıger gta lardakı gıbı malıkane fılan satın alabılıyrmyz save daha kıssa olması ıcın fılan
sahin86 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-05-08, 23:02   #113 (permalink)
sahin86
Cool Member

sahin86 Avatar

Bilgisayarım

yokmu bılen arkdslar?? kazandgmz parayla bısı alınmıyormu?
sahin86 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver