Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Oyunlar bölümü içerisindeki Playstation forumu altında Haze Demo UK PSN'de başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Ubisoft'un PS3'e özel hazırladığı Haze için 4 kişiye kadar online co-op desteği de veren 1557MB büyüklüğündeki demo UK PSN'den PS3 ..." şeklinde özetlenebilir....
Ubisoft'un PS3'e özel hazırladığı Haze için 4 kişiye kadar online co-op desteği de veren 1557MB büyüklüğündeki demo UK PSN'den PS3 sahipleri için görücüye çıktı.
Demo yu indirip bi yarım saat kadar oynamaya çalıştım aslında oyun güzel gibi ama sanki grafiklerde bazen derinlik ve 3. boyut kaybolmuş gibi geldi bana hızlı bi şekilde ilerlerken yere dogru bakıp sonra havaya bakmaya çalıştığımda grafikteki derinliğin kaybolduğunu gördüm... Belki tam sürüm de böyle olmaz ama yinede iyi bir fps olduğu kesin...
Bir de sanki Equilibrium (isyan) filmine benzettim oyunu belki ordan kurguyu desteklemiş olabilirler...