Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Oyunlar bölümü içerisindeki Playstation forumu altında Heavy Rain [PS3 EXCLUSIVE] başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Quantic Dream tafaından PS3 için özel olarak geliştirilen (Fahrenheit'ın yapımcıları) Heavy Rain için altı yeni ekran görüntüsü yayınlandı. Görüntüler müthiş ..." şeklinde özetlenebilir....
Quantic Dream tafaından PS3 için özel olarak geliştirilen (Fahrenheit'ın yapımcıları) Heavy Rain için altı yeni ekran görüntüsü yayınlandı. Görüntüler müthiş gözüküyor..
İlla alacaz yani şu Ps3ü Helal olsun ilk defa bukadar güzel grafikler görüyorum. Bahadır üstad, ps3ün bir kaç oyununu oynadım ama böyle grafik görmedim. Buna benzer oyunlar var mı bu merette?
İlla alacaz yani şu Ps3ü Helal olsun ilk defa bukadar güzel grafikler görüyorum. Bahadır üstad, ps3ün bir kaç oyununu oynadım ama böyle grafik görmedim. Buna benzer oyunlar var mı bu merette?
Sırf grafik istiyorsan Uncharted: Drakes of Fortune ve GT5P, yine bana göre çok güzel grafiklere sahip bir diğer oyun tabiki MGS4 Ratchet & Clank animasyon filmi gibidir mesela. Heavenly Sword grafikleri çok güzeldir. Daha da çıkıyor diğer oyunlar da güzeldir ama oha dediğim bu saydıklarım oldu
şaka bi yana oyun süper görünüyo... çıksa da alsak
@gandhi kardes sen daha ps3 alıp sonra oyun alıcan biz en azından bi kademe ilerdeyiz şansımız daha fazla yani sadece oyun alıcaz... :yarılkopsonratekraryarıl:
PS : bahadır abi yönetim modülün açık deil dimi abi??
Sırf grafik istiyorsan Uncharted: Drakes of Fortune ve GT5P, yine bana göre çok güzel grafiklere sahip bir diğer oyun tabiki MGS4 Ratchet & Clank animasyon filmi gibidir mesela. Heavenly Sword grafikleri çok güzeldir. Daha da çıkıyor diğer oyunlar da güzeldir ama oha dediğim bu saydıklarım oldu
Hey maşallah, grafik konusunda pc mc bırakmadı ozaman bu cihaz.
Alıntı:
MonoChromE tarafından iletildi.
imam o.rursa cemaat napar??
şaka bi yana oyun süper görünüyo... çıksa da alsak
@gandhi kardes sen daha ps3 alıp sonra oyun alıcan biz en azından bi kademe ilerdeyiz şansımız daha fazla yani sadece oyun alıcaz... :yarılkopsonratekraryarıl:
PS : bahadır abi yönetim modülün açık deil dimi abi??
Almam ben abi ps3 falan ps2 ile idare ediyorum onu da haftada bir açıyorum zaten