hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

BlackBox!

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots / ONLINE [Genel Konu]

Bu sayfada Oyunlar bölümü içerisindeki Playstation forumu altında Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots / ONLINE [Genel Konu] başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Oyun baya zevkli olacak gibi Beta olmasına rağmen online modu baya bir sağlam duruyor. Karakter geliştirme, rank olayı da gayet ..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > Yazılım > Oyunlar > Playstation

Kayıt Resim Galerisi SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 29-04-08, 16:50 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #26 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator
Bilgisayarım

Blow-II Avatar

Katılım tarihi: 18.01.04
Nereden: Balasagun
Blog Mesajları: 4
Resimler: 11
Ynt: Metal Gear Online

Oyun baya zevkli olacak gibi Beta olmasına rağmen online modu baya bir sağlam duruyor. Karakter geliştirme, rank olayı da gayet başarılı zamanla çok daha iyi olur. Grafiklerde tıpk MGS 4 videolarındaki gibi gayet hoş. Game ID blow2-turk ingame blow2

Gametrailers.com - Metal Gear Online - Beta Gameplay

Cahil ile etme sohbet fıttırırsın, taş ile etme taharet yırttırırsın..
Blow-II çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 02-05-08, 12:30 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #27 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator
Bilgisayarım

Blow-II Avatar

Metal Gear Online oynanış videosu

Konami'nin Metal Gear Solid 4'ünü beklemeye devam ederken PS3 oyuncuları şu an Metal Gear Solid Online Beta ile meşgul. İşte merak edenler için MGS Online'ın oynanış videosunu sizler ile paylaşıyoruz.*

*
*

Devamı ...
Eski 02-05-08, 13:55 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #28 (permalink)
escobar
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

escobar Avatar

Katılım tarihi: 15.03.06
Nereden: Ankara
Resimler: 13
Ynt: Metal Gear Online oynanış videosu

PS3 sahibi değilim ama sanki konsol asıl performansını araba yarışı gibi oyunlarda gösteriyor gibi
Eski 02-05-08, 19:30 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #29 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator
Bilgisayarım

Blow-II Avatar

Yeni MGS4 paketi duyuruldu

Japonya için Metal Gear solid 4 ile birlikte satılacak yeni Bundle PS3 paketi duyuruldu. 12 Haziranda oyunun çıkışı ile birlikte 40 GB, Dualshock 3 ve seramik renkli PS3 ile birlikte ¥49,800 ($470)'dan satışa çıkacak.

Devamı ...
Eski 03-05-08, 18:30 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #30 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator
Bilgisayarım

Blow-II Avatar

Metal Gear Solid 4 için son yayınlanan video

Metal Gear Solid 4 için G4 TV'de yayınlanan ve oyun içi görüntülerden oluşan son videoyu sizlerle paylaşıyoruz.

Devamı ...
Eski 13-05-08, 15:50 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #31 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator
Bilgisayarım

Blow-II Avatar

Beş yeni MGS 4 videosu

12 Haziran'da Playstation 3 için boy gösterecek Metal Gear Solid 4 için beş yeni video yayınlandı.

Devamı ...
Eski 16-05-08, 15:30 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #32 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator
Bilgisayarım

Blow-II Avatar

Metal Gear Solid 4'ün yapımı tamamlandı

12 Haziran'da çıkacak Metal Gear Solid 4'ün yapımı tamamlandı. Ayrıca oyunla birlikte $599.99 satılacak 40 GB'lık Limited Edition'da 12 Haziran'da raflardaki yerini alması bekleniyor. Oyunun tek olarak satılacak Standart versiyonu $59.99 Limited versiyonu ise $84.99 satılacak.

Devamı ...
Eski 22-05-08, 13:40 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #33 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator
Bilgisayarım

Blow-II Avatar

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots görüntüleri

12 Haziran'da yeni bir dönem başlatacak Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots için yayınlanan bu harika görüntüleri sizlerle paylaşıyoruz.

Devamı ...
Eski 27-05-08, 13:00 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #34 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator
Bilgisayarım

Blow-II Avatar

GamePro: MGS4 'tüm zamanların en iyi oyunu'

12 Haziran'a sayılı günler kala Kojima Londra'da hayranları ile buluşacak. Biz Londra'ya gidemiyoruz ama ilk inceleme skorlarını yayınlıyoruz.

• PlayStation Official Magazine (UK): 10/10
  • PlayStation Official Magazine (US): 10/10
  • PlayStation Official Magazine (Italy): 10/10
  • PlayStation Official Magazine (Dutch): 9.6/10
  • LEVEL (Sweden): 10/10
  • Joypad (France): 19/20
  • Jeuxvideo Magazine (France): 18/20

Devamı ...
Eski 27-05-08, 13:01 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #35 (permalink)
MonoChromE
Silver Member

MonoChromE Avatar

Katılım tarihi: 13.02.06
Nereden: ankara
Blog Mesajları: 3
Resimler: 6
Ynt: Metal Gear Solid 4 ilk inceleme skorları

artık gelse de oynasak yaa cok merak exdiyorum oyunuuuuu
MonoChromE çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-05-08, 13:02 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #36 (permalink)
FAUST
V.I.Member
Bilgisayarım

FAUST Avatar

Katılım tarihi: 12.06.04
Nereden: Karagümrük

Hiç birşey demiyorum ya Yok bu sıkışık zamanımda aldırcak bana PS3 ona yanıyorum En iyisi PS2 de eski serileri oynamaya bir süre daha devam.
Eski 27-05-08, 13:57 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #37 (permalink)
ALIENWARE
hM Haber Editörü
Bilgisayarım

ALIENWARE Avatar

Katılım tarihi: 04.09.04
Nereden: N/A

Piuuu, puanlara bakar mısınız!? Silme 10/10 almış.. Ben hiç ısınamadım bi türlü MGS serisine, bu kadar güzel mi yav bu oyun?

ALIENWARE çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-05-08, 14:24 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #38 (permalink)
MonoChromE
Silver Member

MonoChromE Avatar

Smile Ynt: Metal Gear Solid 4 ilk inceleme skorları

Güzel demek ki bende ilk kez oynıcam diğer serileri oynamak nasip olmadı ama
Eski 27-05-08, 15:13 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #39 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator
Bilgisayarım

Blow-II Avatar

1'i bitirdim 2'yi bitirdim. 3'ü oynamadım ama tüm incelemeleri hikayeleri vb okudum. 4'ü de bitircem inşallah. Bir anımı anlatayım, sene 98 yazın İzmir'deyim o zaman PS One var ve acip oyun oynuyorum sabah oturuyorum akşamı ediyorum falan, sosyal yaşam sıfır her zamanki gibi Elimde oyunlar bitmiş oyun almaya gitmişim. O zamanlar en fazla CD'li gördüğüm oyun FF oyunları idi malum videolardan. Sonra baktım Konami logolu bir CD duruyor 1 adet kalmış 2 CD'li ama tesadüf, kimsenin bildiğinden falan değil. Haberleri falan çıkmamış MGS + VR Mission ne olaki diye aldım geldim. Taktım CD'yi oha o nasıl bir açılış videosudur öyle, bakakaldım sonra baktım videoların çoğu oyun motoru ile hazırlanmış videolar, oyun başladı ben video bitsin diye bekliyorum ama oyun başlamış. 98'de nerede görecen öyle grafik Sonra bir başladım oyuna sinema filmi gibi araştırdım taraştırdım Kojima diye insan üstü bir varlığın yapımı olduğunu öğrendim zaten ertesi ay Level'da incelemesi çıktı 2 sayfacık ve sadece açılış videosu ile başlamış bir yazı neyse.. Sonrasında zaten hiçbirşey eskisi gibi olmadı. MGS 2 gelsin diye PC'ye anırdım resmen sonunda oda geldi onu da bir güzel bitirdim ah ah ne günlerdi. 3 oynamadım demişmiydim benim hiç PS2'im olmadı biliyomusunuz neyse şahaser geliyor hazır olun..

ne günlerdi snake snake snakeeeeeeee...

En son Blow-II tarafından düzenlendi: 27-05-08 saat 15:32. Sebep: imla..
Eski 27-05-08, 15:25 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #40 (permalink)
MonoChromE
Silver Member

MonoChromE Avatar

Post Ynt: Metal Gear Solid 4 ilk inceleme skorları

@ blow - II

Güzel anı oyunun hastasıyım diyosun yane ben sendit ' den sipariş vericem cok ucuza geliyo kargo ücreti 3€ oyun 35€ falan dı bence sende siparişi ver en geç 15 güne kadar geliyomus türkiye de ki tahmini fiyat 180 ytl
Eski 27-05-08, 15:33 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #41 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator
Bilgisayarım

Blow-II Avatar

Ben alışamadım hala sendite 100 ytl ye düşünce alıyorum

Bu arada hikaye ve önceki oyunlar için eski level dergilerini taradım sizin için, yalan arşivden kopyaladım

Tüm Metal Gear Solid incelemeleri (Level 98-2004)
Rar Şifresi: Blow-II
Eski 27-05-08, 15:36 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #42 (permalink)
MonoChromE
Silver Member