hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots / ONLINE [Genel Konu]

Bu sayfada Oyunlar bölümü içerisindeki Playstation forumu altında Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots / ONLINE [Genel Konu] başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Dün msn üstündende Blow ile bu oyunu bayağı bir konuştuk ama açıkcası MGS serisinin hiç birini daha önce oynamadığım için ..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > Yazılım > Oyunlar > Playstation

Kayıt Resim GalerisiBlog SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 11-06-08, 13:54 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #76 (permalink)
CeM
Sensei
Bilgisayarım

CeM Avatar

Katılım tarihi: 08.09.00
Ynt: GamePro: MGS4 'tüm zamanların en iyi oyunu'

Dün msn üstündende Blow ile bu oyunu bayağı bir konuştuk ama açıkcası MGS serisinin hiç birini daha önce oynamadığım için oyunun ne tarzını nede oynanış şeklini biliyorum.Blow dan sonra nette biraz dolandım sırf biz değil tüm ps3 camiası bu oyunu beklemekte.Nerdeyse GTA4 den daha fazla meraklısı var gibi?

Sanırım bilmeden etmeden bu oyunu almak farz oldu.Ama benim seveceğim bişi çıkmazsa konu altına mesaj yazan ve beni gaza getiren herkesi banlıyacağım haberiniz olsun (evet,evet mod,cool mod,member ayrımı gözetmeden )
Eski 11-06-08, 16:52 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #77 (permalink)
MonoChromE
Power Member

MonoChromE Avatar

Katılım tarihi: 13.02.06
Nereden: ankara
Blog Mesajları: 3
Resimler: 9
Post Ynt: GamePro: MGS4 'tüm zamanların en iyi oyunu'

Alıntı:
CeM tarafından iletildi. Mesajı göster
Dün msn üstündende Blow ile bu oyunu bayağı bir konuştuk ama açıkcası MGS serisinin hiç birini daha önce oynamadığım için oyunun ne tarzını nede oynanış şeklini biliyorum.Blow dan sonra nette biraz dolandım sırf biz değil tüm ps3 camiası bu oyunu beklemekte.Nerdeyse GTA4 den daha fazla meraklısı var gibi?

Sanırım bilmeden etmeden bu oyunu almak farz oldu.Ama benim seveceğim bişi çıkmazsa konu altına mesaj yazan ve beni gaza getiren herkesi banlıyacağım haberiniz olsun (evet,evet mod,cool mod,member ayrımı gözetmeden )
benim durumum da sizinkinden farksız usta bende daha önce hiç oynamadım ama aldım oyunu önsipariş yaptım bekliyorum bakalım eğer iyi çıkmazsa benim adıma da Blow kardeşi ban larsan sevinirim usta
MonoChromE çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-06-08, 22:12 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #78 (permalink)
RedDeadRevolver
Rookie Member

Katılım tarihi: 11.06.08

Önceki serileri oynamadan direk MGS4'e geçmek biraz saçmalık olur. Oyunu bitirebilseniz bile boşa oynamış olursunuz. Oyunu almadan önce Essentials paketleri almanızı öneririm tüm seri ekstra içerikleri ile birlikte tek pakette. Serinin öncelik sırası ise şöyle:

1) MGS3
2) MGS1
3) MGS2 ve bu üç oyunuda bitirdikten sonra MGS4...
RedDeadRevolver çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-06-08, 12:51 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #79 (permalink)
MonoChromE
Power Member

MonoChromE Avatar

Alıntı:
RedDeadRevolver tarafından iletildi. Mesajı göster
Önceki serileri oynamadan direk MGS4'e geçmek biraz saçmalık olur. Oyunu bitirebilseniz bile boşa oynamış olursunuz. Oyunu almadan önce Essentials paketleri almanızı öneririm tüm seri ekstra içerikleri ile birlikte tek pakette. Serinin öncelik sırası ise şöyle:

1) MGS3
2) MGS1

Sana göre saçmalık olabilir ama bana göre değil ayrıca bu bir film değil her serinin senaryosu ayrı olur arada geçmişe dönülür oyunda ama oyunun geçmişini bilmiyo olmak bi kayıp yaratmaz yorumlar biraz daha mantıklı olursa sevinirim...
Eski 12-06-08, 15:05 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #80 (permalink)
CeM
Sensei
Bilgisayarım

CeM Avatar

Katılım tarihi: 08.09.00

Çıkmış oyunumuz.D&R larda var.Akşam geçerken alayım bakalım bir tane neyin nesiymiş..
CeM şu an çevrim içi   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-06-08, 15:47 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #81 (permalink)
escobar
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

escobar Avatar

Katılım tarihi: 15.03.06
Nereden: Ankara
Resimler: 13

D&R'da internetten alınca 19 YTL indirim varmış, haberiniz olsun.
Eski 12-06-08, 16:15 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #82 (permalink)
RedDeadRevolver
Rookie Member

Alıntı:
monochrome tarafından iletildi. Mesajı göster
Sana göre saçmalık olabilir ama bana göre değil ayrıca bu bir film değil her serinin senaryosu ayrı olur arada geçmişe dönülür oyunda ama oyunun geçmişini bilmiyo olmak bi kayıp yaratmaz yorumlar biraz daha mantıklı olursa sevinirim...
Hiçbir seriyi oynamadan nasıl 4'ü oynamak bi kayıp yaratmaz dersin? Yanlış biliyorsun evet bu oyun film gibi bütün bölümler birbiriyle bağlantılı o yüzden serinin bir oynama sırası var... İzledin mi bilmiyorum yeni yayınlanan bir videoda Snake Shadow Moses'a geri dönüyodu bilmem biliyo musun? Ayrıca oyunda eski serilerden bazı ara sahnelerinde olabileceği söyleniyor. Yani bunları bile bile hiç birşey bilmeden direk 4'e dalmak oyuncuya zevk falan vermez. Shadow Moses sana normal bir yer gibi gelebilirken seriyi oynamış, bilen bir kişi için Snake'in oraya dönmesi çok şaşırtıcı bir olaydır. Biraz bilerek yorumlarda bulunursak çok daha iyi olacak...
Eski 12-06-08, 16:17 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #83 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator
Bilgisayarım

Blow-II Avatar

Katılım tarihi: 18.01.04
Nereden: Balasagun
Blog Mesajları: 4
Resimler: 11

Alıntı:
usta şu kaynağı söylesen de ben de ankaradayım burdan alıversem ya yaaaw
Tüp geçite gir Japon'un karşısı

Alıntı:

Abi daha önceden tüm oyunların incelemelerini, dökümanları vermiştim bir göz atmanızda fayda var..

Alıntı:
benim durumum da sizinkinden farksız usta bende daha önce hiç oynamadım ama aldım oyunu önsipariş yaptım bekliyorum bakalım eğer iyi çıkmazsa benim adıma da Blow kardeşi ban larsan sevinirim usta
Oyun 4/4'lük olacak..

Alıntı:

1) MGS3
2) MGS1
Alıntı:
Oynamakta kesinlikle fayda var çünki MGS 4'de yer alan karakterler daha önceki oyunlardan ve konunun gidişatı içinde gerekli aslında...

Alıntı:
Çıkmış oyunumuz.D&R larda var.Akşam geçerken alayım bakalım bir tane neyin nesiymiş..
Yarından için geleceği konunda bilgi aldım Irmak'dan, dün Ankara'daydım birde Dualshock 3 aldım bu oyun için

Cahil ile etme sohbet fıttırırsın, taş ile etme taharet yırttırırsın..
Blow-II çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-06-08, 16:20 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #84 (permalink)
RedDeadRevolver
Rookie Member

Oyunu alan kişinin çektiği fotoğraflar:

Yanlız Snake burda veremli gibi çıkmış
Eski 12-06-08, 16:39 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #85 (permalink)
MonoChromE
Power Member

MonoChromE Avatar

Alıntı:
Hiçbir seriyi oynamadan nasıl 4'ü oynamak bi kayıp yaratmaz dersin? Yanlış biliyorsun evet bu oyun film gibi bütün bölümler birbiriyle bağlantılı o yüzden serinin bir oynama sırası var... İzledin mi bilmiyorum yeni yayınlanan bir videoda Snake Shadow Moses'a geri dönüyodu bilmem biliyo musun? Ayrıca oyunda eski serilerden bazı ara sahnelerinde olabileceği söyleniyor. Yani bunları bile bile hiç birşey bilmeden direk 4'e dalmak oyuncuya zevk falan vermez. Shadow Moses sana normal bir yer gibi gelebilirken seriyi oynamış, bilen bir kişi için Snake'in oraya dönmesi çok şaşırtıcı bir olaydır. Biraz bilerek yorumlarda bulunursak çok daha iyi olacak...

Ben oyunla ilgili bi bilgi paylaşmadım o yüzden bilerek yorumda bulunsak kısmını kendine saklayabilirsin.! saçmalşık cümlesineydi benim tepkim ben bu oyunu 1 aydır bekliyorum oyunun daha önceki serilerini bi şekilde oynama fırsatı bulamadım ama bu oyunu 1 ay önceden sipariş verdim oyunda geriye dönük bir şey öğrenmek istersem internetten araştırır öğrenirim. Ama benim yada bi başkasının oyun tercihini saçmalık olarak nitelemek size düşmez!

Eğer direk olarak öneri sunsaydınız sorun yoktu ama tercihler bu şekilde sorgulanmaz!!
Eski 12-06-08, 16:40 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #86 (permalink)
MonoChromE
Power Member

MonoChromE Avatar

oyunun senaryosunu ve önceki bölümlerdeki akışı kişilerin vasfını ve kim olduklarını araştırmaya başladım zaten...

Oturup bilmeden mal gibi oynıycak halimiz de yok...
Eski 12-06-08, 17:02 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #87 (permalink)
MonoChromE
Power Member

MonoChromE Avatar

@Blow

usta ordakilerde muhtemelen bu yurtdışı sitelerden alıp satmıyo mudur?? yoksa farklı bi durum mu var grey de???
Eski 12-06-08, 17:37 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #88 (permalink)
RedDeadRevolver
Rookie Member

Burda saçmalık olarak nitelendirdiğim insanlar önceki seriler hakkında hiçbirşey bilmeden direk 4. oyuna dalanlardı ki sende böyle bir durum zaten yok. Benim söylemek istediğim ya bişeyler öğrenmeye başlayın ya da bu oyunu oynamayın ya da oynadığınızı sanın...
Eski 12-06-08, 17:43 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #89 (permalink)
MonoChromE
Power Member

MonoChromE Avatar

Alıntı:
Burda saçmalık olarak nitelendirdiğim insanlar önceki seriler hakkında hiçbirşey bilmeden direk 4. oyuna dalanlardı ki sende böyle bir durum zaten yok. Benim söylemek istediğim ya bişeyler öğrenmeye başlayın ya da bu oyunu oynamayın ya da oynadığınızı sanın...

Konuyu şu şekilde kapatalım... Sen önerini yanlış ifade ettin... Cümleleri sert kullanıyosun bende senin önerini dinleyip oyunla ilgili araştırma yapmaya başladım ancak saçmalık terimi yanlış onu ordan çıkarttık... OK!
Eski 12-06-08, 17:55 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #90 (permalink)
RedDeadRevolver
Rookie Member

Alıntı:
Konuyu şu şekilde kapatalım... Sen önerini yanlış ifade ettin... Cümleleri sert kullanıyosun bende senin önerini dinleyip oyunla ilgili araştırma yapmaya başladım ancak saçmalık terimi yanlış onu ordan çıkarttık... OK!
Önerimi yanlış ifade ettiğimi düşünmüyorum sadece düşüncelerimi söyledim. Ayrıca küfür kullananda sensin biraz daha seviyeli davransaydın keşke... Ben Essentials paketlerini almanızı önerdim. Eğer konu hakkında bilginiz olmadan oyunu oynarsanızda bana göre saçmalıktır bütün olay bu. Zaten Blow'da benimle aynı fikirde. Ortadaki tek sorun sizin herşeyi fazla abartmanız.
Eski 12-06-08, 18:13 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #91 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator
Bilgisayarım

Blow-II Avatar

Alıntı:
@Blow

usta ordakilerde muhtemelen bu yurtdışı sitelerden alıp satmıyo mudur?? yoksa farklı bi durum mu var grey de???
Yurt dışından direk geldiği ve vergi ödenmediği için resmi giriş yapan ve bu yüzden vergi konularak satılan oyunlardan daha ucuz. Mesela spot telefonlar gibi..

Artı lütfen seviyeyi koruyarak tartışalım bu arada ben diğer oyunları oynanması taraftarıyım elbet ama oynamayanlar içinde oyunun gelişimini gösteren karakterlerini, hikaye vb anlatan bir Saga DVD'si Limited Edition'da mevcut bilginize.

Mavi blu-ray Saga DVD'si..

Bu arada oyunun yüklemesi 8 fdakika kadar süryor ve Snake sigara içerek laf çakmaya devam ediyor
Eski 12-06-08, 19:05 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #92 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator
Bilgisayarım

Blow-II Avatar

Official Metal Gear Solid 4 Magazine

Eski 13-06-08, 01:01 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #93 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator
Bilgisayarım

Blow-II Avatar

Gametrailers.com - MGS4: Guns of the Patriots - Review

Gametrailers.com - MGS4: Guns of the Patriots - Opening Cinematic
Eski 13-06-08, 10:17 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #94 (permalink)