hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

BlackBox!

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots / ONLINE [Genel Konu]

Bu sayfada Oyunlar bölümü içerisindeki Playstation forumu altında Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots / ONLINE [Genel Konu] başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Usta gördüm,hatta çektim ama benim yaşımda bir adamsan, eline alıp tuvalette sigara içerken okuyabileceğin şekilde kağıda basılı değilse zor yani ..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > Yazılım > Oyunlar > Playstation

Kayıt Resim Galerisi SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 13-06-08, 14:34 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #101 (permalink)
CeM
Sensei
Bilgisayarım

CeM Avatar

Katılım tarihi: 08.09.00
Ynt: GamePro: MGS4 'tüm zamanların en iyi oyunu'

Usta gördüm,hatta çektim ama benim yaşımda bir adamsan, eline alıp tuvalette sigara içerken okuyabileceğin şekilde kağıda basılı değilse zor yani

Birazdan basacağım,ama okuduğum 2-3 tanesi kesinlikle oyunun oynanış atmosferini, hikaye örgüsünü net anlatmıyor.Mutlaka deneyip,oynamak lazım.Hani derler ya anlatılmaz,yaşamak lazım diye..

Ben denedim pişman değilim,diğer arkadaşlarada tavsiye ederim
Eski 13-06-08, 14:42 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #102 (permalink)
FAUST
V.I.Member
Bilgisayarım

FAUST Avatar

Katılım tarihi: 12.06.04
Nereden: Karagümrük
Ynt: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots [Genel Konu]

Offf Offff yok abi yapmayın PS3 alacak durumda değilim şuan Bana bu konuya girmemem için ban atın yav Ben yine PS2'imde eski serilerle anı tazeliyim
Eski 13-06-08, 14:52 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #103 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator
Bilgisayarım

Blow-II Avatar

Katılım tarihi: 18.01.04
Nereden: Balasagun
Blog Mesajları: 4
Resimler: 11

Alıntı:
CeM tarafından iletildi. Mesajı göster
Usta gördüm,hatta çektim ama benim yaşımda bir adamsan, eline alıp tuvalette sigara içerken okuyabileceğin şekilde kağıda basılı değilse zor yani

Birazdan basacağım,ama okuduğum 2-3 tanesi kesinlikle oyunun oynanış atmosferini, hikaye örgüsünü net anlatmıyor.Mutlaka deneyip,oynamak lazım.Hani derler ya anlatılmaz,yaşamak lazım diye..

Ben denedim pişman değilim,diğer arkadaşlarada tavsiye ederim
Evet yüzeysel biraz ama yine de faideli hani Yafs bende alaydım bir an önce, abi dualshock 3 al çok güzel

Alıntı:
* Savaş değişti. Uluslar ve ideolojilerle ilgili değil, hatta artık kar, kaynak ya da etnik kökenlerle ilgili bile değil. Artık savaş makineler ve paralı askerler tarafından yapılan, sonu olmayan temsili dövüşler haline geldi. Savaş ve onun geniş insan tüketimi, iyi işleyen, mantıklı bir iş anlaşması haline geldi.

Savaş değişti... Kimliklenmiş askerler, kimliklenmiş silah taşıyor ve kimliklenmiş ekipman kullanıyor. Vücutlarının içindeki nanomakineler hareketlerini geliştiriyor ve düzenliyor. Genetik kontrol... Bilgi kontrolü... Duygu kontrolü... Savaş alanı kontrolü... Herşey izleniyor ve kontrol altında tutuluyor.

Savaş değişti... Kitle imha silahlarının yaratacağı yıkımı önleyen caydırma çağı, şimdi kontrol çağına dönüştü. Ve kim savaş alanını kontrol edebilirse, tarihi de kontrol eder.

Savaş değişti... Ve savaş alanı tamamiyle kontrol altında olduğunda, savaş, rutin hale gelir.

* Savaş değişti... Bizim devrimiz sona erdi. Bizim savaşımız bitti. Fakat yapmam gereken bir şey daha var. Dayanmam gereken son bir ceza. Genlerimi silmeliyim, mim' i yeryüzünden kaldırmalıyım. Bu benim son görevim.

Bazı hikayeler kelimelerle anlatılamaz.

Bazı efsaneler ölmek zorundadır.

Bazı soyların sonu gelmek zorundadır.

Cahil ile etme sohbet fıttırırsın, taş ile etme taharet yırttırırsın..
Blow-II şu an çevrim içi   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-06-08, 14:55 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #104 (permalink)
CeM
Sensei
Bilgisayarım

CeM Avatar

Katılım tarihi: 08.09.00

Alayımda daha resmi satışı başlamadı galiba?Elektronik marketlerde göremedim?GG ve diğerlerinden almayıda ben sevmiyorum.Bekliyecez biraz daha sanıyorum..
CeM çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-06-08, 14:59 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #105 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator
Bilgisayarım

Blow-II Avatar

Alıntı:
CeM tarafından iletildi. Mesajı göster
Alayımda daha resmi satışı başlamadı galiba?Elektronik marketlerde göremedim?GG ve diğerlerinden almayıda ben sevmiyorum.Bekliyecez biraz daha sanıyorum..
Yok abi Avrupa'da başladı satılıyor. Ben buradan aldım
Eski 13-06-08, 22:39 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #106 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator
Bilgisayarım

Blow-II Avatar

IGN: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots Review
Eski 14-06-08, 13:37 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #107 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator
Bilgisayarım

Blow-II Avatar

Hah asıl dökümanı buldum eski level sayıları içinde sevgili MegaEmin'in Metal Gear Efsanesi yazısını tarıyorum telif isemez sanırm
Eski 14-06-08, 14:54 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #108 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator
Bilgisayarım

Blow-II Avatar

Daha önceki oyunu oynamayan arkadaşlarımız artık bu yazı sayesinde baya bir bilgi sahibi olurlar. Yazı için Emin Barış'a Teşekkürler.

Download: Metal Gear Solid Efsanesi Rar Şifresi: Blow-II

Not: Level dergisi Temmuz 2006 sayısından taranmıştır.
Eski 14-06-08, 17:25 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #109 (permalink)
eskiya38
Cool Member
Bilgisayarım

eskiya38 Avatar

Katılım tarihi: 22.02.05
Nereden: Hollanda

Oyunu bitirdim, spoiler anlatmayim :P fakat bugune kadar oynadigim en guzel oyun diyebilirim
Eski 14-06-08, 19:30 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #110 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator
Bilgisayarım

Blow-II Avatar

Alıntı:
eskiya38 tarafından iletildi. Mesajı göster
Oyunu bitirdim, spoiler anlatmayim :P fakat bugune kadar oynadigim en guzel oyun diyebilirim
yafs ben oyunlar aman bitmesin die gözünün içine bakıyorum onca sene bekledimiz oyunu bir çırpıda bitiriyonuz

Not: Evet lütfen spoiler da vermeyelim
Eski 16-06-08, 09:36 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #111 (permalink)
MonoChromE
Silver Member

MonoChromE Avatar

Katılım tarihi: 13.02.06
Nereden: ankara
Blog Mesajları: 3
Resimler: 6
Post Ynt: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots [Genel Konu]

Alıntı:
eskiya38 tarafından iletildi. Mesajı göster
Gerçekten bitirdin mi yaa?? sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
MonoChromE çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-06-08, 11:23 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #112 (permalink)
eskiya38
Cool Member
Bilgisayarım

eskiya38 Avatar

***Yazdiklarimda spoiler yok! Yazdiklarimin hepsini guvenle okuyabilirsiniz, bi kac tanede tavsiyem var, yani hikaye hakkinda hic bisey anlatmiyorum.***

Oyun yaklasik 18 saat suruyo.

5 tane oyunda zorluk derecesi var. fakat ilk oynadiginizda 4 tanesini gosteriyo, sonra oyun bittiginde 5inci geliyo.

Ben oyunu ilk 2/5 derecede bitirdim. Simdi tekrar oynuyorum. Fakat bu sefer 4/5 de.

5/5 denedim, 1 kursun olmenize yetiyo Fazla agir geldi o^^ Bide dusmanlar 1 km uzakliktan goruyolar hemen.

2/5 de 18 saatte bitirdim, ama 4/5 de daha uzun surecekmis gibime geliyo. Tabi normal olarak daha cok ugrasiyoz .

Bu arada oyun bitip creditsler geldimmiydi, SAKIN skip etmeyin. Asil hikayenin en onemli bolumu orda sunuluyo :p credits basliyo, bu ilk credit kisa suruyo, sonra uzun bi cutscene geliyo. sonra bida creditsler basliyo, ama bu cok suruyo, bundan sonra kisa bi cutscene geliyo.

Aman kacirmayin
eskiya38 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-06-08, 11:26 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #113 (permalink)
eskiya38
Cool Member
Bilgisayarım

eskiya38 Avatar

Birde dusunun, boyle snake huzunlu, ustune de su muzigi duyuyosunuz.

50inci saniye sonra costuruyo insani

Eski 16-06-08, 11:28 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #114 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator
Bilgisayarım

Blow-II Avatar

Valla sabırsızlanıyorum bir kaç gün içinde oynucam inş. Geçen verdiğim yazıyı da yeniden okudum tekrar eski oyunları oynayasım geldi ya adam mükemmel bir adam. Onun gibi bir adam daha gelmez nasıl bir konudur yani müthiş tek kelime ile HIDEO KOJIMA diyorum başka da birşey demiyorum. Online denedin mi eskiya38?
Eski 16-06-08, 11:34 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #115 (permalink)
eskiya38
Cool Member
Bilgisayarım

eskiya38 Avatar

Evet usta, online da hic bir eksik yok

Ne kadar oynarsan, online characterin okadar gucleniyo, CQC (yani dovus sanatlari) ile dovusmeye calisiyorum cogunluk, cunku kursun bittigi zaman tabancani secmen cok suruyo, silahi yok edip, hemen adami boguyorum

Simdi bi ps3 e baktimda... 25 saat olmus toplam oynayali, hala sanki oyuna yeni baslamis gibi bir heyecen, bir zevk var icimde... Valla cok mutluyum

gercekten hideo eli opulecek biri Adam 4/5 sene bekletiyo, ama fazlasiyla degiyo... kimisi senede bir oyun cikartiyo, cikartmasa daha iyi...
Eski 16-06-08, 11:39 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #116 (permalink)
MonoChromE
Silver Member

MonoChromE Avatar

Yani iyice iştahlandıırdın bizi kargo bekliyorum acaba arabamla gidip yoldan alıp gelsem daha hızlı olmaz mı??

Kargoyu yolda verirler mi ki kamyondan direk alsam ??
MonoChromE çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-06-08, 11:40 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #117 (permalink)
eskiya38
Cool Member
Bilgisayarım

eskiya38 Avatar

Alıntı:
monochrome tarafından iletildi. Mesajı göster
Yani iyice iştahlandıırdın bizi kargo bekliyorum acaba arabamla gidip yoldan alıp gelsem daha hızlı olmaz mı??

Kargoyu yolda verirler mi ki kamyondan direk alsam ??
ceplerine indiri gandi yaparsan verirler
Eski 16-06-08, 13:26 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #118 (permalink)
MonoChromE
Silver Member

MonoChromE Avatar

İşte o zaman olur dur şu kargoyu bi arayım araç yola çıkmış mı?
MonoChromE çevrim dışı