Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots / ONLINE [Genel Konu]
Bu sayfada Oyunlar bölümü içerisindeki Playstation forumu altında Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots / ONLINE [Genel Konu] başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Bende oyundan kafayı kaldıramadığım için zaten dün bakamadım Acaip bi oyun yaaaaaawwwwwww..." şeklinde özetlenebilir....
Ynt: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots [Genel Konu]
Yafs 20:30'da oturmuştum yeni kalktım nedir bu yafs Tek kelime ile mükemmel bir oyun. Hideo'nun bugüne kadar sinematik yeteneğini MGS üstüne kurmuş bir dahi olduğunu bir kez daha görmüş oldum. İyiki sinemacı olmamış, iyiki bizimle Oyunun grafikleri, atmosferi herşeyi 10 numara onları geçtim ben hayatımda bu kadar güzel ses efektlerine sahip, her yanı Dolby böğüren bir başka oyun daha görmedim. 10/10 vermeyi bırakın bu oyuna oyun demek haksızlık olur, dahiyane. Yarın 2. oyunu kurup nostalji yapmayı düşünüyorum Bu arada 3. zorluk seviyesinde oynuyorum çok zevkli oluyor sonra 4'de sonra 5'de
@monochrome mesaj atmışın ama online'a yarın girecem artık
bu arada eskiya ile monochrome hala oyundaydı çıktığımda ben
Blow-II tarafından iletildi.
Yafs 20:30'da oturmuştum yeni kalktım nedir bu yafs Tek kelime ile mükemmel bir oyun. Hideo'nun bugüne kadar sinematik yeteneğini MGS üstüne kurmuş bir dahi olduğunu bir kez daha görmüş oldum. İyiki sinemacı olmamış, iyiki bizimle Oyunun grafikleri, atmosferi herşeyi 10 numara onları geçtim ben hayatımda bu kadar güzel ses efektlerine sahip, her yanı Dolby böğüren bir başka oyun daha görmedim. 10/10 vermeyi bırakın bu oyuna oyun demek haksızlık olur, dahiyane. Yarın 2. oyunu kurup nostalji yapmayı düşünüyorum Bu arada 3. zorluk seviyesinde oynuyorum çok zevkli oluyor sonra 4'de sonra 5'de
@monochrome mesaj atmışın ama online'a yarın girecem artık
bu arada eskiya ile monochrome hala oyundaydı çıktığımda ben
Gece 2:30 da kalktım Kafayı yiycem nasıl oyun yaa sabaha kadar rüyamda PMC'lerden saklandım Eşim uyandırmasa Yataktan düşüyomuşum
Sürün sürün bi hal oldum valla
Usta bu akşam online 'a bakalım ama aklında olsun online girişinde bir update yüklemesi istiyo oda yaklaşık 5-10 dk arası sürebiliyo... Ben uğraştım tam gircektim sonra da oyunda acaba ne olcak diye düşünmekten en iyisi ben oyunuma devam ediyim dedim
@eskiya senin psn ne usta... Benim ki : monochrome_bjk ekle de HM'ciler olarak online olayına bi el atalım japonlar ilk sırayı kapmıştır bi indirelim onları ordan
Ufak bi ekleme de yapıyım Blow usta 'nın dediği gibi senaryoyu o kadar güzel sahnelemiş ki eğer hedefine ulaşıp yönetmen olsaydı ;
Hideo Taratino'yu tahttan indirdi Hatta Stanley Kubrick Ustanın veliahtı gibi cümlelerle hayatımıza girebilirdi ama o zaman metal gear'ı oynayamayabilirdik...
Gerçekten müthiş bir zeka ürünü bu oyun... Hatta oyun demek de gerçekten yanlış olur bu bir fenomen bence
Ynt: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots [Genel Konu]
Yarın MGS 4 Database ücretsiz olarak PSN'den sunulacak arkadaşlar. MGS hakkında bilgiler, karakter tanıtımları, hikaye ve fazlası yer alacak..
Alıntı:
The MGS4 Database is a free, downloadable interactive application that contains the official knowledge base of everything that is Metal Gear, reaching all the way back to the very beginning of the franchise. Including complete storylines, character profiles, relationship diagrams, and much more! The MGS4 database is a great way to catch up for someone new to Metal Gear, as well as a useful resource for any veteran of the series, with complete official details on every aspect of the intricate Metal gear lore.
The MGS4 Database also contains a special feature – if you want to make use of the database, but have not yet fully played through MGS4 yet and are worried about spoilers – all MGS4 spoilers are “blacked out” until you’ve beaten MGS4. Give it a try!
But that’s not all, within MGS4, check out the EXTRAS option of the main menu (if you haven’t already). There’s already new, free downloadable content available for the game - with new camouflage and a new music track for the in game iPod. There will be more forthcoming, so be sure to check this often!