Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Oyunlar > Playstation »

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots / ONLINE [Genel Konu]

Bu sayfada Oyunlar bölümü içerisindeki Playstation forumu altında Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots / ONLINE [Genel Konu] başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Dün akşam en sonunda ACT 4 e geçtim.Bölüm başındaki süpriz (söylemeyeceğim ) çok hoşdu.MGS nin ne olduğunu nereden nereye gelindiğini ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 24-06-08, 17:14   #151 (permalink)
CeM
Sensei

CeM Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 08.09.00
Ynt: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots / ONLINE [Genel Konu]

Dün akşam en sonunda ACT 4 e geçtim.Bölüm başındaki süpriz (söylemeyeceğim ) çok hoşdu.MGS nin ne olduğunu nereden nereye gelindiğini göstermesi açısından çok beğendim.Ama dürüst olmak gerekirse ne olduğunu anlıyana kadar en zorlandığım bölüm oldu

Bu arada oyun içinde (act4 ortalarında) Otaconun Snake'den "abi 2'ci cd yi taksana yükleme yapalım,aa dur bu PS3 dimi?Artık double layer Blue-Ray deyiz yaw gerek yokki" demesi, cevap olarakda Snake in "bende senin" dercesine hırlaması cuk oturmuş
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-06-08, 17:17   #152 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 18.01.04
Nereden: Balasagun
Blog Mesajları: 3
Resimler: 15

Haha evet güzeldi espiri okumuştum benama gelemdim daha oraya Hikaye açısnda baya önemli eski oyunlar ama dökümanlar açığı kapatmıştır Cem abi inşallah

Cahil ile etme sohbet fıttırırsın, taş ile etme taharet yırttırırsın..
Blow-II çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-06-08, 17:22   #153 (permalink)
CeM
Sensei

CeM Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 08.09.00

Abi okudum dökümanların hepsini,hatta şimdi nereden çektiğimi hatırlıyamadığım yaklaşık 40-50 sayfalık ing. background daki hikayenin mokunu çıkartan bir yazıyı bile hatim ettim.

Ama oyunu başlayıp ilerledikçe bunu gerek olmadığını gördüm ara videoları atlamadan sıkılmadan sabırla takip ederseniz zten oyun tüm geçmişini özetlemekte.Yani kasmaya gerek yok,oyna ilerledikçe anlıyacaksın zaten.Yeterki ara videoları izleyecek sabrın olsun

Aslında ara videolar şaka gibi.18 saatlik oyun süremin rahatlıkla 12 saati nerdeyse ara video seyretmekle geçti.Bir zamandan sonra baymaya başlıyor sanada hikayenede moduna sokuyor insanı.
CeM çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-06-08, 17:31   #154 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım

Alıntı:
CeM tarafından iletildi. Mesajı göster
Abi okudum dökümanların hepsini,hatta şimdi nereden çektiğimi hatırlıyamadığım yaklaşık 40-50 sayfalık ing. background daki hikayenin mokunu çıkartan bir yazıyı bile hatim ettim.

Ama oyunu başlayıp ilerledikçe bunu gerek olmadığını gördüm ara videoları atlamadan sıkılmadan sabırla takip ederseniz zten oyun tüm geçmişini özetlemekte.Yani kasmaya gerek yok,oyna ilerledikçe anlıyacaksın zaten.Yeterki ara videoları izleyecek sabrın olsun

Aslında ara videolar şaka gibi.18 saatlik oyun süremin rahatlıkla 12 saati nerdeyse ara video seyretmekle geçti.Bir zamandan sonra baymaya başlıyor sanada hikayenede moduna sokuyor insanı.
Database'de geldi PSN'e baya güzel o da abi. Zaten oyunda sık sık flashback veriliyor eski oyunlardan ama baya güzel yani ben ara videolara bayılıyorum valla oyun hayatımda daha 1 tane videoyu skp etmemişimdir Bazı yabancı forumlarda çok uzun cutsceneler var diye sitem etmişler ama diğer oyunlardada vardı bu serinin tüm sorularına yanıt getirme özelliği de olduğu için videolar uzun onu da dikkate almak alzım Vdeolar hariç oyun yaklaışk 20-25 saat oynanabilirlik de vaat ediyor bu arada.
Blow-II çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-06-08, 17:43   #155 (permalink)
MonoChromE
V.I.Member

MonoChromE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 13.02.06
Nereden: İnönü
Resimler: 7

Videolar gerçekten uzun ama ben de sıkılmadan izliyorum seni olayın içine iyice sokuyo yani bence güzel bi unsur bir de muhtemel film dedikodularını düşününce Hideo boşluk bırakmak istemiyo gibi bir durum var senaryo da

Ağaç Dikme Kampanyası
MonoChromE çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-06-08, 19:44   #156 (permalink)
burock2010
Silver Member

burock2010 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.02.05
Nereden: MAGMA

arkadaslar benı yaklasık 95 lıra zarar soktununz bı o yun bu kadar ovulurse bende dayanamayı gıdıp alırım ehehehhe. helekı aysonuna bu kadar az kalmısken ve cebındede ancak ay basına kadar yetecek para varkene gıdıp aldım bu kadar begendıgınız ıcın oyunu su an on kurumu beklemekteyım bes dk sonra bende dalacam snake snake

bu arada grey marketten alan varsa bısey soracagım benımkınde kıtapcık cıkmadı. acaba gerımı gotursem yoksa kıttapcık cokta onemlı degılmı??????

burock2010 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-06-08, 20:20   #157 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım

Alıntı:
burock2010 tarafından iletildi. Mesajı göster

bu arada grey marketten alan varsa bısey soracagım benımkınde kıtapcık cıkmadı. acaba gerımı gotursem yoksa kıttapcık cokta onemlı degılmı??????
Aldığın yere göre değişir yani adam bavulda fazla sayıda getirdi ise kutuları falan çıkarıyolar haliyle kitapçıkta arada kaynamıştır. Ben 110 ytl ye aldım ama jelatinliydi ve ilk ben açtım kitapçıkta vardı Ama değiştirmeni sağlayacak birşey değil (Küçük karikatürler falan güzel birde arşiv için ayrı o tabi) mesela bende de Heavenly Sword'a çıkmamıştı Hayırlı olsun oyuna dal sen
Blow-II çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-06-08, 22:32   #158 (permalink)
burock2010
Silver Member

burock2010 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.02.05
Nereden: MAGMA

benimkiside jelatinliydi ilk ben actimda iste kitapcigi cikmadi cinden. ancak soyle diyeyim fifa ve fight night oynamaktan cok korelmisim konsolda wallaha ne adamlari dogru durust wurabiliyorum nede gidecegim yeri bulabiliyorum. tabii ben sabredemeden direkt oyun icine daldigimdan brifing felan hak getire birde ilk actigimda oyuna girmede bir iki sacma video vardi oyunla ilgisi olmayan onlar ne alakaydi anlamadim birde bende sanki 4 zorluk seviyesi vardi ben easy i sectim ilk oyun acilisinda 4 secenek vardi????
burock2010 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-06-08, 23:59   #159 (permalink)
Alexander
V.I.Member

Alexander Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 22.11.05
Nereden: Trabzon

Alıntı:
benimkiside jelatinliydi ilk ben actimda iste kitapcigi cikmadi cinden. ancak soyle diyeyim fifa ve fight night oynamaktan cok korelmisim konsolda wallaha ne adamlari dogru durust wurabiliyorum nede gidecegim yeri bulabiliyorum. tabii ben sabredemeden direkt oyun icine daldigimdan brifing felan hak getire birde ilk actigimda oyuna girmede bir iki sacma video vardi oyunla ilgisi olmayan onlar ne alakaydi anlamadim birde bende sanki 4 zorluk seviyesi vardi ben easy i sectim ilk oyun acilisinda 4 secenek vardi????
tahminimce fiyat kırmak için yapılmış o kitapçık olayı mesela bende ucuzladığı için NBAlive07 i aldım pc için kullanım kılavuzu felan vardiyor ama sadece 2 sayfa birşey çıktı oyun orjinalse zaten pek önemli değil bu tür şeyler
Eski 25-06-08, 00:34   #160 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım

Alıntı:
easy çerez yafs Ben 3. zorluk seviyesinde oynuyorum 5. seviye oyunu bitirdikten sonra açılıyor. Videolar hepsi oyun ile alakalı ama açılıştaki Dolby videosunu diyorsan ses için yapılmış bir demo onun dışında birde TV reklamını diyorsan orada çok ince espiriler yapılıyor. Ayrıca savaş ile ilgili soru cevap şeklinde laf çakmalar var hani oyun ile ilgili yani
Blow-II çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-06-08, 11:19   #161 (permalink)
MonoChromE
V.I.Member

MonoChromE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 13.02.06
Nereden: İnönü
Resimler: 7
Post Ynt: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots / ONLINE [Genel Konu]

Alıntı:
Blow-II tarafından iletildi. Mesajı göster
easy çerez yafs Ben 3. zorluk seviyesinde oynuyorum 5. seviye oyunu bitirdikten sonra açılıyor. Videolar hepsi oyun ile alakalı ama açılıştaki Dolby videosunu diyorsan ses için yapılmış bir demo onun dışında birde TV reklamını diyorsan orada çok ince espiriler yapılıyor. Ayrıca savaş ile ilgili soru cevap şeklinde laf çakmalar var hani oyun ile ilgili yani
Usta esprinin büyük kısmı daha ilerde gördüklerin göreceklerinin yarısı bile değil vallaa

@burrock

Valla kontroller konusunda sizinle aynı durumdayım ben de fifaya alışmışım kontorllerde zorlanıyorum ama alışcaz artık...

Blow usta 3. zorluk seviyesini seçtiğine pişman olcaksın Act3 'ün sonlarında ben 2. seviyede olmama rağmen bayaa bi zorlandım valla ama geçtim... Gece2 gibi kalktım başından
MonoChromE çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-06-08, 14:35   #162 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım

Daha benim geçemeyeceğim oyun çıkmadı, ben Gears of War'ı Insane'de bitirmiş adamım
Blow-II çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver