Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots / ONLINE [Genel Konu]
Bu sayfada Oyunlar bölümü içerisindeki Playstation forumu altında Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots / ONLINE [Genel Konu] başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Update'i farklı PSN hesabından da yapabilirsiniz. US'da sorun çıkaran güncellemeler bazen UK'da sorunsuz oluyor.
MGS posteri ile foto koycam çok ..." şeklinde özetlenebilir....
Ynt: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots / ONLINE [Genel Konu]
Evet çalışır ancak bazı oyunlarda görüntüde sorun yaşayabilirsiniz bunun için de PS3 için yapılan RGB kablodan (resimdeki)temin etmeniz gerekir o da yaklaşık 15 ytl...
Clan kurabilmek için En az 3. level de olup aynı zamanda da en az 20 saat oynamış olmak gerekiyomuş... Dün biraz daha kastım 17saat 15 dk oldu. Bu akşam Clan'ımızı kurcam işallah
yanlışlıla oyunun data dosyasını silmiştim geçen gün.. şimdi 1.11 updati tekrar yüklemem gerekiyor... ama kırk saat yüklemiyor.. çıldıracam...
artı 2.41 de çok düşme yaşıyordum .. 2.42 de ne olacak bakalım... bide modem wireless we içeri bir oda da acaba ondan mı oluyor bu düşmeler... ama 2.40 warken nerdeyse saatlerce ne düşme ne takılma olmadan oynuyordum...
__________________ "All those moments will be lost in time, like tears in rain..."