Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Oyunlar bölümü içerisindeki Playstation forumu altında Oyunlarda ki hayal kırıklıkları.... başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Büyük bi heyecanla alıp hatta iyi bi para ödeyip yeterli verimi alamadığınız ve keşke bu oyunu almasaydım dediğiniz oyun var ..." şeklinde özetlenebilir....
Demo olayına yeni girdim valla ben aslında haklısın önce bi demo sunu oynamak lazım psn den farklı ülke hesabı açmayı bilmiyodum o yüzden deneyemedim nfs yi ama akıllandım artık )
Ben iyi kötü fark etmiyor tüm demoları indiriyorum ama ben PS3'ü ex oyunları için aldım yani GTA gibi oyunları hariç tutuyorum ama ASYA menşeili firmaların oyunları genelde daha iyi oluyor. Birde NFS yada o tarz multiplatform oyunlar için PS3'de oyunlara para vermem yani ben PC'de oynayabileceğim bir oyuna PS3 de niye para vereyim ki yani oynanabilecek sistemi olan arkadaşlar için söylüyorum ama ben tüm platformlara çıkmış oyunlara kesinlikle para vermem. PS3'ün bir ayrıcalığı olsun demi Sony'nin partnerlerinden yana kullanın PS3 oyun tercihlerinizi yaparken bence. Geçen mesela dövüş oyunlarını çok severim emu ile oynamadığım dövüş oyunu kalmadı ama PS3 Tekken'siz olmaz dedim Dark Resurrection'ı aldım PSN'den yani eğlence bakımında 50-60 Dolarlık oyunlara taş çıkartıyor
Ben iyi kötü fark etmiyor tüm demoları indiriyorum ama ben PS3'ü ex oyunları için aldım yani GTA gibi oyunları hariç tutuyorum ama ASYA menşeili firmaların oyunları genelde daha iyi oluyor. Birde NFS yada o tarz multiplatform oyunlar için PS3'de oyunlara para vermem yani ben PC'de oynayabileceğim bir oyuna PS3 de niye para vereyim ki yani oynanabilecek sistemi olan arkadaşlar için söylüyorum ama ben tüm platformlara çıkmış oyunlara kesinlikle para vermem. PS3'ün bir ayrıcalığı olsun demi Sony'nin partnerlerinden yana kullanın PS3 oyun tercihlerinizi yaparken bence. Geçen mesela dövüş oyunlarını çok severim emu ile oynamadığım dövüş oyunu kalmadı ama PS3 Tekken'siz olmaz dedim Dark Resurrection'ı aldım PSN'den yani eğlence bakımında 50-60 Dolarlık oyunlara taş çıkartıyor
Tamamen haklısın
Bu arada oyunu psn den aldım dedin ya bu konuyu bi netleştirebilir miyiz??
Oyunu PSN'den alınca PS3 'e download mu ediyoruz yoksa adrese mi geliyo????
COD4 ü daha oynamadım ama herkes cok güzel olduğunu söylemişti siz neden beğenmediniz oyunu düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim bende almayı düşünüyodum da...