Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Oyunlar > Playstation »

PES 09 ilk görüntüler

Bu sayfada Oyunlar bölümü içerisindeki Playstation forumu altında PES 09 ilk görüntüler başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "pes yapımcıları ps3 ün gücünü yeni kavradıklarını ve sistemi çözdüklerini pes 2009 un çok farklı olacağını söylediler bakalım umarımm güzel ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 24-06-08, 01:59   #26 (permalink)
hami10
hARDWAREMANIAC

hami10 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 02.08.04
Nereden: ŸašaĶ BöLG3
Resimler: 16
Ynt: PES 09 ilk görüntüler

pes yapımcıları ps3 ün gücünü yeni kavradıklarını ve sistemi çözdüklerini pes 2009 un çok farklı olacağını söylediler bakalım umarımm güzel olur scrrenler çok hoş ama oynanabilirliğide artık geliştirsinler hep aynı pes 3 den beri..

hami10 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-06-08, 02:01   #27 (permalink)
hami10
hARDWAREMANIAC

hami10 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 02.08.04
Nereden: ŸašaĶ BöLG3
Resimler: 16
Ynt: PES 09 ilk menü görüntüleri

Alıntı:
Blow-II tarafından iletildi. Mesajı göster
ne zaman ISS'den, Libero Grande'fan aldığım zevki alacağım futbol oyunu çıkar o zaman alırım
.

ya şu ıss yi bende çok merak ediyoeum be blow oyunu alabileceğim bi yer bi link biliyormusun baba
hami10 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-06-08, 02:19   #28 (permalink)
trSHARK
Rookie Member

Katılım tarihi: 02.11.05
Nereden: KONYA

pes oldum olası sevmem.
Arkadaşlarımın hepsi pes oynar ben zorla oynuyorum hep fifa'dan yanayımdır
mecburen pes'i sevmeye basladım. Arada bi antrenman yapıyorum pes'i öğrenmek için
sanırım öğrendim artık oyun tek skorlu malubiyet değil 3 farklı skor berabere galibiyet malubiyet
trSHARK çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-06-08, 10:57   #29 (permalink)
MonoChromE
V.I.Member

MonoChromE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 13.02.06
Nereden: İnönü
Blog Mesajları: 3
Resimler: 7

Görüntü hiç güzel değil...

Ağaç Dikme Kampanyası
MonoChromE çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-06-08, 10:59   #30 (permalink)
MonoChromE
V.I.Member

MonoChromE Avatar

Bilgisayarım

Alıntı:
trSHARK tarafından iletildi. Mesajı göster
pes oldum olası sevmem.
Arkadaşlarımın hepsi pes oynar ben zorla oynuyorum hep fifa'dan yanayımdır
mecburen pes'i sevmeye basladım. Arada bi antrenman yapıyorum pes'i öğrenmek için
sanırım öğrendim artık oyun tek skorlu malubiyet değil 3 farklı skor berabere galibiyet malubiyet

Dün itibariyle Fifa'dan nefret etmeye başladım öncedenm PES sevmiyodum bende ama artık EA'nin yaptığı Futbol oyunları hariç her türlü oyunu oynıcam Ama Fifa ASLA.......
MonoChromE çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-06-08, 11:38   #31 (permalink)
madyb
V.I.Member

madyb Avatar

Katılım tarihi: 31.07.04
Nereden: İstanbul
Resimler: 5

her zaman dendiği gibi artık büyük forumları takip ettiğimizde çok kolay rastlayabiliyoruz bu sonuca fifa 08 özellikle ps3'te winning ve pes'e büyük fark atmıştı. özellikle bugların oldukça azalmış olması ek bir zorluk olan legendary'nin çıkmış olması ve kaleci seviyesini ayarlayabilmek harikaydı. oyunda oyunlaşmıştı ben yapay zekadan bilhassa çok memnundum. pes09 çıkıyor eyvallah ama pes ve winning'in gelmiş geçmiş en büyük sorunu tartışmasız kalecilerdir kıran kırana giden bir maçta istisnasız her maçta orta sahadan tuutnda ceza sahası dışından atılan kafalar bile gol olabiliyor bu oyunda. tek pas yapmak ayrı bir zorluk zaten. oyunuda eğlenceli yapan futbol mantığından yer yer uzak olması işte imkansız goller, kalecilerin yaptığı salaklıklarla maçın 7'ye 8'e gitmesi gibi. bu nedenle daha eğlenceli bir oyun pes-winning ama futbol simulasyonu dendiğinde fifa 08 ve yakında çıkacak olan 09'la dengeler yeniden ea'in eline geçiyor. şimdi itiraz edenler konuşanlar olacak ama dediğim gibi gerçekten bir futbol maçını izleyin sonra fifa08'de legendary + kaleciyide world class'a açın ve bırakın yapay zeka maç yapsın. aynısını pes v winning'de yapın çok daha rahat anlayacaksınız dediklerimi oda yetmezse buyrun büyük ps2-3 ve spor oyunları forumlarına -platformlarına pes'in en büyük dayanağı hala Türkiye ve uzak doğu .
Eski 24-06-08, 11:57   #32 (permalink)
MonoChromE
V.I.Member

MonoChromE Avatar

Bilgisayarım
Post Ynt: PES 09 ilk görüntüler

Alıntı:
madyb tarafından iletildi. Mesajı göster
her zaman dendiği gibi artık büyük forumları takip ettiğimizde çok kolay rastlayabiliyoruz bu sonuca fifa 08 özellikle ps3'te winning ve pes'e büyük fark atmıştı. özellikle bugların oldukça azalmış olması ek bir zorluk olan legendary'nin çıkmış olması ve kaleci seviyesini ayarlayabilmek harikaydı. oyunda oyunlaşmıştı ben yapay zekadan bilhassa çok memnundum. pes09 çıkıyor eyvallah ama pes ve winning'in gelmiş geçmiş en büyük sorunu tartışmasız kalecilerdir kıran kırana giden bir maçta istisnasız her maçta orta sahadan tuutnda ceza sahası dışından atılan kafalar bile gol olabiliyor bu oyunda. tek pas yapmak ayrı bir zorluk zaten. oyunuda eğlenceli yapan futbol mantığından yer yer uzak olması işte imkansız goller, kalecilerin yaptığı salaklıklarla maçın 7'ye 8'e gitmesi gibi. bu nedenle daha eğlenceli bir oyun pes-winning ama futbol simulasyonu dendiğinde fifa 08 ve yakında çıkacak olan 09'la dengeler yeniden ea'in eline geçiyor. şimdi itiraz edenler konuşanlar olacak ama dediğim gibi gerçekten bir futbol maçını izleyin sonra fifa08'de legendary + kaleciyide world class'a açın ve bırakın yapay zeka maç yapsın. aynısını pes v winning'de yapın çok daha rahat anlayacaksınız dediklerimi oda yetmezse buyrun büyük ps2-3 ve spor oyunları forumlarına -platformlarına pes'in en büyük dayanağı hala Türkiye ve uzak doğu .

Fifa Online'a gir bir kaç maç yap sonra ne kadar saçma bi sistematik üzerine oturdugunu anlarsın oyunun usta...

Örneğin Ben Online 'da üst sıraları hedefliyerek Yeni bi hesap açıp oynamaya başladım arka arkaya 36 maç hiç yenilmeden oynadım (bu arada sıralamada olan 1017,66,187,3124 bunun gibi kişileride 3-0,4-1 gibi skorlarla geçtim...) 37. maçta her zaman vurduğum ve gol attığım şekilde kaleye şut atmama rağmen 7 top direkten döndü adamın maç başında toplam 2 şutu var 1'i sadece kaleyi tuttu O da gol oldu ve o kadar komik bi gol ki PES'de olanlar onun yanında hiç bile kalır... ceza yayından kafa vurunca Fifâ^da gol olduğunu hiç görmemiştim top iki kere yerden sekerek o kalabalığın içinde pres yapmamam rağmen kimseye değmeden ve kaleci topa uzanmadan kalecinin yanından yuvarlana yuvarlana gol oldu ve yenildiğim adam 23760. sırada bunun mantığı nedir bana söyleyebilecek var mı??

Sadece bu da değil maçı kazanırken dk 85'de oyun kitleniyor bağlantımda herhangi bir sorun yok ışıklar normal yanıp sönüyor Bağlantınız koptu deyip yine 10-20 maçlık serimin içine ediliyor Galip bitirdiğim maç bana mağlubiyet yazılıyor... Bunlar bi kaç kez olan şeyler değil sürekli böyle...

Bu sorunları haaala düzeltemeyen (ki 8 aydır oynuyorum) firmanın ben anladın sen onu
MonoChromE çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-06-08, 13:59   #33 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 18.01.04
Nereden: Balasagun
Resimler: 15
Ynt: PES 09 ilk menü görüntüleri

Alıntı:
hami10 tarafından iletildi. Mesajı göster
pes yapımcıları ps3 ün gücünü yeni kavradıklarını ve sistemi çözdüklerini pes 2009 un çok farklı olacağını söylediler bakalım umarımm güzel olur scrrenler çok hoş ama oynanabilirliğide artık geliştirsinler hep aynı pes 3 den beri..
tamamen yalan ve üşengeçlikleri artı olarak program becerisizliklerinde kaynaklanan marifetsizliklerini ps3 yeni keşfettik diye bahane sürerek kapatmaya çalışıyolar bu alet marsdan gelmedi yapan adam kral gibi oyun yapıyor tamam zor olabilir oyun yapmak ama yapılan 10 numara oyunlar ortada ben idda ediyorum Sony isteyerek ticari kaygıyı bir tarafa bırakıp bir futbol oyunu yapsın ne PES kalır ne Fifa serisi

Alıntı:
hami10 tarafından iletildi. Mesajı göster
ya şu ıss yi bende çok merak ediyoeum be blow oyunu alabileceğim bi yer bi link biliyormusun baba
ISS: International Superstar Soccer (PES, WE) 1. 2. ve 3. oyun serisi

International Superstar Soccer series

Buda babası

Cahil ile etme sohbet fıttırırsın, taş ile etme taharet yırttırırsın..
Blow-II çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

PES 09 ilk görüntüler ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Serious Sam 2 den Görüntüler Blow-II Oyunlar 6 29-04-05 14:37
S.T.A.L.K.E.R Beta görüntüler. EzerchE Oyunlar 5 22-04-05 12:12

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 04:27.