Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Oyunlar bölümü içerisindeki Playstation forumu altında pes2008 mi fifa 2008 mi başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "ne dersiniz arkadaşlar????????(sanki bu sefer fifa 2008 gibiymiş gibime gelior)..." şeklinde özetlenebilir....
PES 2008 PS3'de hayal kırıklığına uğrattı frame problemleri yüzünde oynanmaz yani PC'de oynayın daha iyi. Fifa 08 ise kesinlike konsol oyunu ondada AA sorunu var PS3'de ama PES 2008'in yanında kötünün iyisi yıktı bizi PES 2008 PS3'de aptal Konami.
ben benım pc yede her ıkı oyunuda kurdum ama pes gercekten benı hayal kırıklıgına ugrattı kı sıkı bır pes fanatıgı oldugum halde. fıfa yıda pc de oyuna katılan yenılıkler ve tum takımların ve oyuncuların patentlerınden dolayı bır adım one cıkarıyorum. ps3 te ıse pes ı sadece vıdeolardan ızleyıp fıfayı bırebır oynamıs bırı olarak fıfa bu sefer lıderlıgı almıs gıbı