Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Oyunlar bölümü içerisindeki Playstation forumu altında PlayStation 3 [Genel Sohbet] başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "IGN in PS3 arabirim videosu
http://video.google.com/videoplay?do...81689092&hl=en
Istanbul Park GP on PS3
http://video.google.com/videoplay?do...05125946&hl=en..." şeklinde özetlenebilir....
Sony 30GB lik ve 60GB lık PS3 lerini Görücüye Çıkardı...
Bilindiği üzere Sony PS3 leri 2 farklı paket haline piyasaya süreceğini haftalar öncesinden duyurmuştu. 20GB lık ve 60GB lık hard-disk lere sahip olan 2 paket 499$ (20GB) ve 599$ (60GB) dan satışa sunulacak.
Valla her geçen gün PS3 aşkımız depreşiyor. Umarım seri üretime zamanında girer ve bir erteleme daha olmaz çünkü bekleyecek sabır kalmadı. Siyah deli yakışıyor.
Bilindiği üzere Sony PS3 leri 2 farklı paket haline piyasaya süreceğini haftalar öncesinden duyurmuştu. 30GB lık ve 60GB lık hard-disk lere sahip olan 2 paket 499$ (30GB) ve 599$ (60GB) dan satışa sunulacak.
20 ve 60 abi
bu arada avrupada malesef aynı rakamdan fakat euro olarak satılacak yani 499 ve 599 euro. biz amerikadan dolar hesabıyla almadıkça bayağı zararlı çıkıcaz bu işten...
20 ve 60 abi
bu arada avrupada malesef aynı rakamdan fakat euro olarak satılacak yani 499 ve 599 euro. biz amerikadan dolar hesabıyla almadıkça bayağı zararlı çıkıcaz bu işten...
o nasıl olacak , esas merak ettiğim o. toplanıp da mı getirsek ne yapsak
20 ve 60 abi
Arkadaşlar şimdi bu alet türkiyede Haziran başı gibi kaç para olur bilen varmı ?? çipi ne zaman çıkar yani şimdiki ps 2 gibi olması kaç ay sürer oyunların fiyatları 5-10 ytl olurmu haziran gibi ?
çünkü ben kesin olarak alıcam bi tane karar verdim yeni ekran kartı alırım diyıodum vazgeçtim 500 ytl karta vericeğime buna veririm. 5 yıl sorunsuz oynarım oyun..
KASIMDAMI çıkıyordu bide bu kıbrısta elektronik eşya ucuzmu olur bilen varmı vergi falan
*Çipinin çıkması en aşağı yine tahminim 1-2 seneyi bulur, o zamana kadar orjinal alıp oynayacaksınız yada demo keyfi yapacaksınız.
*500 ytl ye alabilmek imkansız. ilk etapta çok zor çıktıktan 3 sene sonra belki...
*Türkiyeye girdiğinde fiyatı minumum 1500 Ytl olur tahminim altında olacağını sanmıyorum.
*Oyunlarının çipi de çıksa 5-10 ytl olması imaknsız eğer format en aşağı Blu-Ray ve HD-DVD olursa boş medya fiyatlarından tahmin edin.
*Çipinin çıkması en aşağı yine tahminim 1-2 seneyi bulur, o zamana kadar orjinal alıp oynayacaksınız yada demo keyfi yapacaksınız.
*500 ytl ye alabilmek imkansız. ilk etapta çok zor çıktıktan 3 sene sonra belki...
Tabi bunlar benim tahminim...
banada böyle geliyor kanki .... inşallah çip olayını çabuk çözerler...
Doğru avrupada bile 500 euroysa bizde 1200 ytl olur en az o zaman napıcaz ilk 2 yıl ya alamıycaz dergilerdeki incelemeleri okuyup forumlardaki zenginlere özencez yada pc yi satcaz
Ben 600-700 ytl olunca alabilcem o zaman yani 2-3 yıl sonra ASKERDEN DÖNÜNce yan,i ee ben alamıyom gibi almayı düşünen varmı aramızda adresinide versin