Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Oyunlar > Playstation »

PlayStation 3 [Genel Sohbet]

Bu sayfada Oyunlar bölümü içerisindeki Playstation forumu altında PlayStation 3 [Genel Sohbet] başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "IGN in PS3 arabirim videosu http://video.google.com/videoplay?do...81689092&hl=en Istanbul Park GP on PS3 http://video.google.com/videoplay?do...05125946&hl=en..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 21-08-06, 22:54   #76 (permalink)
ALIENWARE
hM Haber Editörü

ALIENWARE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 04.09.04
Nereden: N/A
IGN in PS3 arabirim videosu
http://video.google.com/videoplay?do...81689092&hl=en

Istanbul Park GP on PS3
http://video.google.com/videoplay?do...05125946&hl=en

Nacizane blogum:fromVincent
ALIENWARE çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-08-06, 23:57   #77 (permalink)
EzerchE
Moderator

EzerchE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 12.07.02
Nereden: Bursa
Resimler: 6
istanbul park a bi bakalım bakalım...
EzerchE çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-08-06, 11:23   #78 (permalink)
ALIENWARE
hM Haber Editörü

ALIENWARE Avatar

Bilgisayarım
Sony 30GB lik ve 60GB lık PS3 lerini Görücüye Çıkardı...

Bilindiği üzere Sony PS3 leri 2 farklı paket haline piyasaya süreceğini haftalar öncesinden duyurmuştu. 20GB lık ve 60GB lık hard-disk lere sahip olan 2 paket 499$ (20GB) ve 599$ (60GB) dan satışa sunulacak.

Kaynak

En son ALIENWARE tarafından düzenlendi: 24-08-06 saat 11:05
ALIENWARE çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-08-06, 11:34   #79 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 18.01.04
Nereden: Balasagun
Blog Mesajları: 3
Resimler: 15
Valla her geçen gün PS3 aşkımız depreşiyor. Umarım seri üretime zamanında girer ve bir erteleme daha olmaz çünkü bekleyecek sabır kalmadı. Siyah deli yakışıyor.

Cahil ile etme sohbet fıttırırsın, taş ile etme taharet yırttırırsın..
Blow-II çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-08-06, 16:05   #80 (permalink)
EzerchE
Moderator

EzerchE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 12.07.02
Nereden: Bursa
Resimler: 6
Alıntı:
ALIENWARE tarafından iletildi. Mesajı göster
Bilindiği üzere Sony PS3 leri 2 farklı paket haline piyasaya süreceğini haftalar öncesinden duyurmuştu. 30GB lık ve 60GB lık hard-disk lere sahip olan 2 paket 499$ (30GB) ve 599$ (60GB) dan satışa sunulacak.

Kaynak
20 ve 60 abi
bu arada avrupada malesef aynı rakamdan fakat euro olarak satılacak yani 499 ve 599 euro. biz amerikadan dolar hesabıyla almadıkça bayağı zararlı çıkıcaz bu işten...
EzerchE çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-08-06, 18:15   #81 (permalink)
mgdemirtas
Cool Member

mgdemirtas Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 01.04.05
Nereden: bursa
Alıntı:
EzerchE tarafından iletildi. Mesajı göster
20 ve 60 abi
bu arada avrupada malesef aynı rakamdan fakat euro olarak satılacak yani 499 ve 599 euro. biz amerikadan dolar hesabıyla almadıkça bayağı zararlı çıkıcaz bu işten...
o nasıl olacak , esas merak ettiğim o. toplanıp da mı getirsek ne yapsak
mgdemirtas çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-08-06, 20:44   #82 (permalink)
diablo
Moderator

diablo Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 11.01.02
Nereden: Ankara
Resimler: 5
üretime başlandı söylentileri çıkmaya başladı
http://www.ps3insiders.com/ps3/158220323.php

diablo çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-08-06, 04:18   #83 (permalink)
emrettim
Member

emrettim Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 11.02.06
Nereden: İstanbul
PS3'ten önce pembe PS2 ve pembe PSP geliyor.

Kaynak: http://www.merlininkazani.com/news/n...n.asp?NID=9765
emrettim çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-08-06, 11:03   #84 (permalink)
ALIENWARE
hM Haber Editörü

ALIENWARE Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
EzerchE tarafından iletildi. Mesajı göster
20 ve 60 abi
Doru pardon 30 nerden çıktı ya
ALIENWARE çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-08-06, 14:53   #85 (permalink)
hami10
hARDWAREMANIAC

hami10 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 02.08.04
Nereden: ŸašaĶ BöLG3
Resimler: 16
Arkadaşlar şimdi bu alet türkiyede Haziran başı gibi kaç para olur bilen varmı ?? çipi ne zaman çıkar yani şimdiki ps 2 gibi olması kaç ay sürer oyunların fiyatları 5-10 ytl olurmu haziran gibi ?

çünkü ben kesin olarak alıcam bi tane karar verdim yeni ekran kartı alırım diyıodum vazgeçtim 500 ytl karta vericeğime buna veririm. 5 yıl sorunsuz oynarım oyun..

KASIMDAMI çıkıyordu bide bu kıbrısta elektronik eşya ucuzmu olur bilen varmı vergi falan

hami10 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-08-06, 15:06   #86 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 18.01.04
Nereden: Balasagun
Blog Mesajları: 3
Resimler: 15
*Türkiyeye girdiğinde fiyatı minumum 1500 Ytl olur tahminim altında olacağını sanmıyorum.
*Oyunlarının çipi de çıksa 5-10 ytl olması imaknsız eğer format en aşağı Blu-Ray ve HD-DVD olursa boş medya fiyatlarından tahmin edin.
*Çipinin çıkması en aşağı yine tahminim 1-2 seneyi bulur, o zamana kadar orjinal alıp oynayacaksınız yada demo keyfi yapacaksınız.
*500 ytl ye alabilmek imkansız. ilk etapta çok zor çıktıktan 3 sene sonra belki...

Tabi bunlar benim tahminim...
Blow-II çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-08-06, 15:13   #87 (permalink)
diablo
Moderator

diablo Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 11.01.02
Nereden: Ankara
Resimler: 5
Alıntı:
Blow-II tarafından iletildi. Mesajı göster
*Türkiyeye girdiğinde fiyatı minumum 1500 Ytl olur tahminim altında olacağını sanmıyorum.
*Oyunlarının çipi de çıksa 5-10 ytl olması imaknsız eğer format en aşağı Blu-Ray ve HD-DVD olursa boş medya fiyatlarından tahmin edin.
*Çipinin çıkması en aşağı yine tahminim 1-2 seneyi bulur, o zamana kadar orjinal alıp oynayacaksınız yada demo keyfi yapacaksınız.
*500 ytl ye alabilmek imkansız. ilk etapta çok zor çıktıktan 3 sene sonra belki...

Tabi bunlar benim tahminim...
banada böyle geliyor kanki .... inşallah çip olayını çabuk çözerler...
diablo çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-08-06, 15:23   #88 (permalink)
hami10
hARDWAREMANIAC

hami10 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 02.08.04
Nereden: ŸašaĶ BöLG3
Resimler: 16
Doğru avrupada bile 500 euroysa bizde 1200 ytl olur en az o zaman napıcaz ilk 2 yıl ya alamıycaz dergilerdeki incelemeleri okuyup forumlardaki zenginlere özencez yada pc yi satcaz

Ben 600-700 ytl olunca alabilcem o zaman yani 2-3 yıl sonra ASKERDEN DÖNÜNce yan,i ee ben alamıyom gibi almayı düşünen varmı aramızda adresinide versin
hami10 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-08-06, 15:26   #89 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

<