Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Playstation 3'de PSN hesabı almak [Sorular-Sorunlar]
Bu sayfada Oyunlar bölümü içerisindeki Playstation forumu altında Playstation 3'de PSN hesabı almak [Sorular-Sorunlar] başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Account Management'dan yeni bir hesap açabilirsiniz...." şeklinde özetlenebilir....
doğru söylüyorsun tamada bende biliyorum onu ancak bu dediğin eski versiyonunda bende 2.41 kurdum sig in ve store var format atsam makineye öyle yapsam olurmu?
ben US playstation store'dan garanti bankın sanal kartıyla oyun satın almaya çalışıyorum fakat "The credit card information is not valid. Please check your entries carefully" diyor. Hangi sanal kartı kullanarak oyun satın alabilirim? yardımlarınızı bekliyorum.
Öncelikle sanal kart olmak zorunda değil normal kredi kartından işlem yapabilirsiniz ancak dikkat edilmesi gereken nokta kart bilgilerini doğru bi şekilde girdikten sonra Garanti bankasında ki kart bilgilerinizle (adres ve isim vs.) US psn 'de kart bilgilerini girdikten sonra gelen ekranda ki adres bilgilerinin birebir aynı olması eğer bilgiler aynı olmasına rağmen işlem gerçekleşmiyorsa yurtdışı satışa açtırmanız lazım kartı...
kart yurt dışına açık daha önce yabancı bir siteden oyun almıştım... PSN'e kayıt olurken amerikadaki herhangi bir adresi vererek kayıt olmuştum. Yani oyun satın alabilmem için kartın kayıtlı olduğu adresle PSN'e verdiğim adresin aynı mı olması gerekiyor?
kart yurt dışına açık daha önce yabancı bir siteden oyun almıştım... PSN'e kayıt olurken amerikadaki herhangi bir adresi vererek kayıt olmuştum. Yani oyun satın alabilmem için kartın kayıtlı olduğu adresle PSN'e verdiğim adresin aynı mı olması gerekiyor?
Gerekmiyo...
Aslında Şöyle ilk ekranda kart bilgilerini giriyosunuz ya ondan sonra adres bilgilerinin oldugu ekran geliyor ordan adresinizi Garanti Bankasın'da görünen adresle değiştirmeniz gerekiyor...
Aslında Şöyle ilk ekranda kart bilgilerini giriyosunuz ya ondan sonra adres bilgilerinin oldugu ekran geliyor ordan adresinizi Garanti Bankasın'da görünen adresle değiştirmeniz gerekiyor...
Ancak ikinci ekranda "United States" diyor onu Türkiye diye değiştiremiyorum.
Ancak ikinci ekranda "United States" diyor onu Türkiye diye değiştiremiyorum.
onu bende değiştiremedim ama adresi dogru yazdıgım da ödeme gerçekleşti daha gecen hafta oyun aldım eğer internet şubesi kullanıyorsanız internet şubesine girip kredi kartı ekstre adresinizi kontrol edin kesin bi yerde hata yapıyosunuzdur... Bakiye var diimi?