Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Oyunlar > Playstation »

Playstation 3'de PSN hesabı almak [Sorular-Sorunlar]

Bu sayfada Oyunlar bölümü içerisindeki Playstation forumu altında Playstation 3'de PSN hesabı almak [Sorular-Sorunlar] başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Beyler kusura bakmayın akşam yazamadım Şimdi şöyle ; Address 1 : Ba....rici mah. Address 2 : M...k cad. Address 3 ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 24-07-08, 11:11   #51 (permalink)
MonoChromE
V.I.Member

MonoChromE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 13.02.06
Nereden: İnönü
Blog Mesajları: 3
Resimler: 7
Ynt: Playstation 3'de PSN hesabı almak

Beyler kusura bakmayın akşam yazamadım

Şimdi şöyle ;

Address 1 : Ba....rici mah.
Address 2 : M...k cad.
Address 3 : 1../1
City : Ankara
State : New york
Postal code : 06260
Country : United States

yazıyo bende ve bu şekilde dün de bi oyun indirdim

Bütün adres satırlarına adresinizi paylaştırın city bölümüne il yazın yeterli olur...
MonoChromE çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-08-08, 16:26   #52 (permalink)
cy_
New Member

Katılım tarihi: 25.08.08
Nereden: BURSA

bende dün uğraştım ben 11 yaşındayım veeee çözdüm eline sağlık
cy_ çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-08-08, 16:30   #53 (permalink)
cy_
New Member

Katılım tarihi: 25.08.08
Nereden: BURSA

sahin86 sana bir şey söyleyim ben dn gece 1467 mb dosyayı 25 dk indirdim adsl kapsiten düşüktür bizim 4096 onda seninki 2.... dır bilmem ondardın o dosya yı 3 gğnde zar zor indirirsin....
cy_ çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-09-08, 02:24   #54 (permalink)
Goa_Mania
Cool Member

Goa_Mania Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 10.05.04
Nereden: Antalya

2 farklı kartla dedim olmadı. Invailfd Card information dio herşeyi kontrol ettim aynısını dio sonra bankayla görüştüm 2 ytl hesabımdan çekilmiş. Ama sistem bana yannış info dio
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-09-08, 11:21   #55 (permalink)
MonoChromE
V.I.Member

MonoChromE Avatar

Bilgisayarım

Alıntı:
Goa_Mania tarafından iletildi. Mesajı göster
2 farklı kartla dedim olmadı. Invailfd Card information dio herşeyi kontrol ettim aynısını dio sonra bankayla görüştüm 2 ytl hesabımdan çekilmiş. Ama sistem bana yannış info dio

İlk internet alışverişinde güvenlik amacıyla deneme için bu tutar çekilir... Ancak para çekildikten sonra Alışveriş yaptığınız firmanın hesabına o para düşmezse işlemi kabul etmiyorlar ve hatalı bilgi yada ödeme yapılamadı gibi uyarılar veriyorlar... Bu doğal bi süreç eğer belli bi süre daha Max. 24 saat adamlarıon hesabına o 2 ytl düşmezse işlem iptal edilir. 2 ytl iade edilir... Eğer 2 ytl hesaba düştüyse bi kaç kez daha denersen işlem gerçekleşir.

Ağaç Dikme Kampanyası
MonoChromE çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-09-08, 03:24   #56 (permalink)
Goa_Mania
Cool Member

Goa_Mania Avatar

Bilgisayarım

Alıntı:
MonoChromE tarafından iletildi. Mesajı göster
İlk internet alışverişinde güvenlik amacıyla deneme için bu tutar çekilir... Ancak para çekildikten sonra Alışveriş yaptığınız firmanın hesabına o para düşmezse işlemi kabul etmiyorlar ve hatalı bilgi yada ödeme yapılamadı gibi uyarılar veriyorlar... Bu doğal bi süreç eğer belli bi süre daha Max. 24 saat adamlarıon hesabına o 2 ytl düşmezse işlem iptal edilir. 2 ytl iade edilir... Eğer 2 ytl hesaba düştüyse bi kaç kez daha denersen işlem gerçekleşir.
Konuyla ilgili Sony'ye mail attım. Akabinde bir mail aldım. Ve mailde şöle bi ibare geçiyor: "For North American (United States or Canada) PLAYSTATION®3 computer entertainment systems, you may only use credit or debit cards with North American (United States or Canada) billing addresses. No international bank cards may be used through the North American PLAYSTATION Network registration system." Yani US hesabıyla turk adresi bu işte olmaz dior. Eğer US hesabınız varsa adreste US olcak. uzun lafın kısası US hesapla TR adres olmaz yapanlar nasıl yaptı bilmiyorum ama mail olmaz dior...
Goa_Mania çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-09-08, 11:18   #57 (permalink)
MonoChromE
V.I.Member

MonoChromE Avatar

Bilgisayarım

Alıntı:
Goa_Mania tarafından iletildi. Mesajı göster
Konuyla ilgili Sony'ye mail attım. Akabinde bir mail aldım. Ve mailde şöle bi ibare geçiyor: "For North American (United States or Canada) PLAYSTATION®3 computer entertainment systems, you may only use credit or debit cards with North American (United States or Canada) billing addresses. No international bank cards may be used through the North American PLAYSTATION Network registration system." Yani US hesabıyla turk adresi bu işte olmaz dior. Eğer US hesabınız varsa adreste US olcak. uzun lafın kısası US hesapla TR adres olmaz yapanlar nasıl yaptı bilmiyorum ama mail olmaz dior...

Arkadaşım tabii ki olmaz diyecek yapılan şey zaten doğru bi işlem değil... Ben sürekli U.S hesaptan oyun alıyorum nasıl aldığımla ilgili yukarda bilgi de verdim benim gibi alan çok insan var sen bu durumu bankanla çöz bence sony'le değil...
MonoChromE çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-09-08, 12:41   #58 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 18.01.04
Nereden: Balasagun
Resimler: 15

Yafs kafadan adres sallıyacaksınız, o kadar basit başta dedik ya

Cahil ile etme sohbet fıttırırsın, taş ile etme taharet yırttırırsın..
Blow-II çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-09-08, 13:01   #59 (permalink)
MonoChromE
V.I.Member

MonoChromE Avatar

Bilgisayarım

Okuma sorunumuz var biliyosun usta neyse yine de tekrarlıyalım...

Hesabın açılışında rastgele bir US adresi yazılacak ve hesap açılacak daha sonra alınmak istenen oyun seçilecek ve para ödeme işleminde geçildiğinde billing address bölümüne kredi kartınızın ekstre adresini yazacaksınız bu kadar basit...
MonoChromE çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-09-08, 13:10   #60 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım

Benim adres kısmında kredi kartımla alakalı hiçbir bilgi doğru değil ama çatır çatır çekiyorlar yani önemli olan kredi kartı bilgileri adesi sallayın gitsin
Blow-II çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-09-08, 13:17   #61 (permalink)
MonoChromE
V.I.Member

MonoChromE Avatar

Bilgisayarım

Alıntı:
Blow-II tarafından iletildi. Mesajı göster
Benim adres kısmında kredi kartımla alakalı hiçbir bilgi doğru değil ama çatır çatır çekiyorlar yani önemli olan kredi kartı bilgileri adesi sallayın gitsin

Bankadan bankaya değişiyo abi o senin banka ne? benim garanti mesela adreste bi kaç hata olsun çekmiyo...
MonoChromE çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-09-08, 14:36   #62 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım

Finans..
Blow-II çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-09-08, 14:41   #63 (permalink)
MonoChromE
V.I.Member

MonoChromE Avatar

Bilgisayarım

Finans bu konuda esnek ondan oluyodur bu konuda en berbatı yapı kredi ve iş bankası bi ödeme alıcaklar adresteki harf hatasından bile sorun çıkıyo...
MonoChromE çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-10-08, 03:37   #64 (permalink)
Goa_Mania
Cool Member

Goa_Mania Avatar

Bilgisayarım

Alıntı:
MonoChromE tarafından iletildi. Mesajı göster
Okuma sorunumuz var biliyosun usta neyse yine de tekrarlıyalım...

Hesabın açılışında rastgele bir US adresi yazılacak ve hesap açılacak daha sonra alınmak istenen oyun seçilecek ve para ödeme işleminde geçildiğinde billing address bölümüne kredi kartınızın ekstre adresini yazacaksınız bu kadar basit...
Ya arkadaşım ne okuma sorunundan bahsediyosun sen. Dediğini aynen yaptık adresi kendi kk adresimi yazdım ama olmadı. Ve araştırdım sony ye mail attım sony de dioki US hesabındaki adresle kk adresi aynı olcak o yüzden çekmiyor dior. Ben nediyorum sen nediyosun.... Konunun bankayla alakası yok. Top Sony'de banakada diil.
Goa_Mania çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver