Playstation 4 ile ilgili söylentilere bir yenisi daha eklendi. 2011'de çıkması beklenen Playstation 4'ün kesin olmayan teknik verilerine siteye tıklayarak ulaşabilirsiniz.
PlayStation 4 Secrets
Bu sayfada Oyunlar kategorisindeki Playstation forumunda PlayStation 4 sırları başlıklı konu tartışılıyor; Playstation 4 ile ilgili söylentilere bir yenisi daha eklendi. 2011'de çıkması beklenen Playstation 4'ün kesin olmayan teknik verilerine siteye tıklayarak ...
Playstation 4 ile ilgili söylentilere bir yenisi daha eklendi. 2011'de çıkması beklenen Playstation 4'ün kesin olmayan teknik verilerine siteye tıklayarak ulaşabilirsiniz.
PlayStation 4 Secrets
Ben giderim adım kalır, dostlar beni hatırlasın..
wind, shock???? ilginç şeylerle karşılaşıcaz gibi![]()
etkileyici
tasarımı ps3 gibi olmasın da.daha ince daha karizmatik birşey olsa![]()
Bu özellikleri içinde barındırıp incecik bir şey olcağını pek sanmıyorumBunlar kesin bilgiler olsaydı çok sevinirdim ama kesin bile olsa bu makine en az 2010'da karşımıza çıkar. Biz en iyisi PS3'e devam edelim
Daha God Of War3 var yaa ne PS4'ü
![]()
Yuh özelliklere bak çıksın da alalım![]()
![]()
Holographic disc ne oluyoki. Ben en baba disc blu-ray zannediyodum
. 1TB hdd e de yuh diyorum artık
. Özellikleri dehşet görünüyo hayırlısı diyelim
![]()
Birde buna çıkacak oyunları düşününAllaaahh
![]()
Abi biriktiririz o zamana kadar daha çok var yaHem öyle deme bir MGS4'üm yok o kadar. Daha 8tane oyunum var hem LBP'yi buldum yarın geliyor etti 9
![]()
100Gbit in bir donanımda olabilmesi için bağlantı yapısnın fiber teknoloji olması gerekiyor. Cat6E ile 10Gbit anca sağlanabildiğini düşünürsek zor o özellik biraz. 2011 de yani 2 sene sonra fiberin evlere kadar girmesi ve adsl yada vdsl modemlerin fiber arayüzlülerinin evlere girmesi o kadar kolay bir iş değil.
hey hey sony motorun soğusun![]()