+ Cevap Yaz
Sayfa 1, toplam 2
1 2 SonSon
Results 1 to 15 of 17

PS1 ve Classic Oyunlar

Bu sayfada Oyunlar kategorisindeki Playstation forumunda PS1 ve Classic Oyunlar başlıklı konu tartışılıyor; Slm. Benim küçüklüğümden beri classic oyun seven biriyim. Aranızda benim gibi classic oyun tutkunları vardır mutlaka. Mesele Prince Of Persia ...

Moderator Gecko Avatar
    Katılım tarihi
    20.09.2008
    Nereden
    Ankara
    Blog Mesajları
    1

PS1 ve Classic Oyunlar

Slm. Benim küçüklüğümden beri classic oyun seven biriyim. Aranızda benim gibi classic oyun tutkunları vardır mutlaka. Mesele Prince Of Persia nın dos versyonu. O oyunu ilk kez yaklaşık 10 sene falan önce ibm in bilgisayarında oynamıştım. Dune 2,Indiana Jones Atlantis falan çok severek oynadığım oyunlardı. Daha sonra ps1 le tanıştım. Ordada çok güzel bisürü oyun var. Teknoloji ne kadar gelişirse gelişsin o eski classic oyunların tadını şimdiki hiçbir ileri düzey oyundan alamıyorum. Fakat artık ps1 ve dos oyunu bulmak neredeyse imkansızlaştı . Diskette satılan oyunlar yok artık . Benimde pek çok ps1 cd im ve disketim zamanla kayboldu . Bu tipten eski oyunlara ulaşabilmenin bi yolu varmı??. Bazı sitelerden indirilebildiğini duydum.

¯`°²¤Platinum Member¤²°`¯ Blow-II Avatar
    Katılım tarihi
    18.01.2004
    Nereden
    Balasagun
    Blog Mesajları
    9

Ynt: PS1 ve Classic Oyunlar

Eğer PS3'ünüz var ise PS1 klasikleri yayınlanıyor 5 Dolar'a eğer yok ise interneten aramanız lazım. Oyunları hala ticari olarak satıldığı için paylaşımı forum içinde yasaktır bilginize..
    Ben giderim adım kalır, dostlar beni hatırlasın..

Moderator Gecko Avatar
    Katılım tarihi
    20.09.2008
    Nereden
    Ankara
    Blog Mesajları
    1

Alıntı Blow-II tarafından iletildi. Mesajı göster
    Eğer PS3'ünüz var ise PS1 klasikleri yayınlanıyor 5 Dolar'a eğer yok ise interneten aramanız lazım. Oyunları hala ticari olarak satıldığı için paylaşımı forum içinde yasaktır bilginize..
    PS3 üm varda PS1 klasikleri nasıl alınıyor onu bilmiyorum . 5 dolar bişey değil o oyunlar için. Ayrıntılı bilginin olduğu bi form varsa link ini gönderebilirmisin?. Ben bulamadım.

V.I.Member MonoChromE Avatar
    Katılım tarihi
    13.02.2006
    Nereden
    İnönü
    Blog Mesajları
    4

Alıntı Geco tarafından iletildi. Mesajı göster
    PS3 üm varda PS1 klasikleri nasıl alınıyor onu bilmiyorum . 5 dolar bişey değil o oyunlar için. Ayrıntılı bilginin olduğu bi form varsa link ini gönderebilirmisin?. Ben bulamadım.

Kardes PSN Store 'da var klasik oyunlar internet bağlantını yap gerisini anlatırım ben sana
    . . . . . . . . . . PS3 . . . . . . . . . .

Katılım tarihi
    18.01.2004
    Nereden
    Balasagun
    Blog Mesajları
    9

Moderator Gecko Avatar
    Katılım tarihi
    20.09.2008
    Nereden
    Ankara
    Blog Mesajları
    1

Alıntı MonoChromE tarafından iletildi. Mesajı göster
    Kardes PSN Store 'da var klasik oyunlar internet bağlantını yap gerisini anlatırım ben sana
    PSN den oyun demoları indiriliyo die biliyodum . O yüzden ayar yapma gereği duymadım. Oyun alırken genelde internetten gameplayine bakar sonra alırım. Demo oynamak pek hoşuma gitmiyo. Ama oyunun tamamı satın alınabiliyosa iyi tabi yaparıs .

Katılım tarihi
    13.02.2006
    Nereden
    İnönü
    Blog Mesajları
    4

PSN den oyun demoları indiriliyo die biliyodum . O yüzden ayar yapma gereği duymadım. Oyun alırken genelde internetten gameplayine bakar sonra alırım. Demo oynamak pek hoşuma gitmiyo. Ama oyunun tamamı satın alınabiliyosa iyi tabi yaparıs .

Yanlış biliyosun kardesim dinlesen bi anlarsın oyunda alınabiliyo ben ordan bi sürü oyunda aldım söylemiştim de sana unuttun mu?

Moderator Gecko Avatar
    Katılım tarihi
    20.09.2008
    Nereden
    Ankara
    Blog Mesajları
    1

Yanlış biliyosun kardesim dinlesen bi anlarsın oyunda alınabiliyo ben ordan bi sürü oyunda aldım söylemiştim de sana unuttun mu?
    Ha evet biliyorum . Ama aletin içinde kayıtlı oluyo oyun. Eline bi cd geçmiyo :S. Benim problemim ps1 oyun cd si bulamamak. Mazallah hdd silinir milinir, o yüzden o olayda bana sakat geliyo . Elinde bi cd olması daha garantili . Ama 5 dolar olmasıda cazip gelmiyo değil .

Katılım tarihi
    13.02.2006
    Nereden
    İnönü
    Blog Mesajları
    4

Ha evet biliyorum . Ama aletin içinde kayıtlı oluyo oyun. Eline bi cd geçmiyo :S. Benim problemim ps1 oyun cd si bulamamak. Mazallah harddisc silinir milinir, o yüzden o olayda bana sakat geliyo . Elinde bi cd olması daha garantili . Ama 5 dolar olmasıda cazip gelmiyo değil .
    PSN'den aldıgın oyun PSN hesabında kalıyo yani HDD silinse bile tekrar PSN'e girip ücretsiz indirebiliyosun oyunu PS'e...

Moderator Gecko Avatar
    Katılım tarihi
    20.09.2008
    Nereden
    Ankara
    Blog Mesajları
    1

PSN'den aldıgın oyun PSN hesabında kalıyo yani HDD silinse bile tekrar PSN'e girip ücretsiz indirebiliyosun oyunu PS'e...
    Öyle olması iyi olmuş . Peki oyunu bi cd ye çekip ps1 de oynama gibi bi imkan varmı

Katılım tarihi
    13.02.2006
    Nereden
    İnönü
    Blog Mesajları
    4

Öyle olması iyi olmuş . Peki oyunu bi cd ye çekip ps1 de oynama gibi bi imkan varmı

Bilmiyorum ki denemek lazım... İstersen sen yine de bi Japon Oyuncak Sarayı'na bak metro alt çarşıda orda olabilir PS1 oyunları...

Moderator Gecko Avatar
    Katılım tarihi
    20.09.2008
    Nereden
    Ankara
    Blog Mesajları
    1

Bilmiyorum ki denemek lazım... İstersen sen yine de bi Japon Oyuncak Sarayı'na bak metro alt çarşıda orda olabilir PS1 oyunları...
    Tamam. bi de bişey daha soracam. Oyun PSN e hesabında kalıyosa, hesabı kullanarak istediğin kadar ps3 e indiremezmisin oyunları??. HDD silindiği zaman oyun PSN hesabından ücretsiz indirebiliyosan, aynı hesabı kullanarak 1 den fazla ps3 e de indirilemezmi??. Bunun ne gibi bi önlemi var??.

Katılım tarihi
    13.02.2006
    Nereden
    İnönü
    Blog Mesajları
    4

Tamam. bi de bişey daha soracam. Oyun PSN e hesabında kalıyosa, hesabı kullanarak istediğin kadar ps3 e indiremezmisin oyunları??. HDD silindiği zaman oyun PSN hesabından ücretsiz indirebiliyosan, aynı hesabı kullanarak 1 den fazla ps3 e de indirilemezmi??. Bunun ne gibi bi önlemi var??.
    Öyle bi yasak paylaşım yaparsan hesabını Ban lıyolar kardes

Moderator Gecko Avatar
    Katılım tarihi
    20.09.2008
    Nereden
    Ankara
    Blog Mesajları
    1

Öyle bi yasak paylaşım yaparsan hesabını Ban lıyolar kardes
    Alla Alla nerden anlıyolarki acaba . Bi de böyle bilmeden yanlış bişey yaparsın banlarlar falan. Hesap banlanırsa indirdiğin oyunlarda gider. Pfff . Bu PSN dalgası pek yatmadı kafama ama denemeye değer. PS1 oyun olayını hallettik diyelim. Eskiden disketlerde satılan dos oyunlarını nasıl yapacaz . Şu Indiana Jones And The Fate of Atlantis i falan hatırlıyomusun . LucasArts yapmıştı o zamanlar düşün . O disketler kayboldu hep . Keşke bu oyunları tekrar bulabilsek .

Katılım tarihi
    18.01.2004
    Nereden
    Balasagun
    Blog Mesajları
    9

İndirdiğiniz tüm oyunları başka bir PS3'e yüklemeniz de bir sorun yok ama bu sadece aynı hesabınız diğer PS3'lerde kayıtlı olmak şartı ile ve sınırsız bir kullanımı yok oyuna ve sözleşmeye bağlı olarak 3-6 arasında değişiyor. Ayrıca indirdiğiniz oyunu da yine maksimumum 6 kez indirebiliyorsunuz tekrar. Banlanma olayı ise Sony'nin sözleşelerinde paylaşamazsınız diye belirttiği oyunlarda geçerli. PSN konusunda konuştuk daha önce zaten bunları..

-You may not engage in deceptive or misleading practices.
    -You may not abuse or harass others, including but not limited to stalking behavior.
    -You may not take any action, or upload, post, stream, or otherwise transmit any content, language, images or sounds in any forum, communication, public profile, or other publicly viewable areas or in the creation of any Online ID that SCEA, in its sole discretion, finds offensive, hateful, or vulgar. This includes but is not limited to, any content or communication that SCEA in its sole discretion deems racially, ethnically, religiously, or sexually offensive, libelous, defaming, threatening, bullying or stalking.
    -You may not organize hate groups.
    -You may not upload, post, stream, or otherwise transmit any content that contains any viruses, worms, spyware, time bombs, or other computer programs that may damage, interfere with, or disrupt PSN.
    -You may not use, make, or distribute unauthorized software or hardware in conjunction with PSN, or take or use any data from PSN to design, develop or update unauthorized software or hardware, including but not limited to cheat code software or devices that circumvent any security features or limitations included on any software or devices.
    -You may not modify or attempt to modify the online client, disc, save file, server, client-server communication, or other parts of any game title, or content.
    -You may not cause disruption to any account, system, hardware, software, or network connected to PSN for any reason, including to gain an unfair advantage in a game.
    -You may not attempt to hack or reverse engineer any code or equipment in connection with PSN.
    -You may not provide anyone with your name or any other personally identifying information, or the name, password or personally identifying information of any other person or business through any means, including messaging, chat or any other form of PSN communication.
    -You may not take any action that we consider to be disruptive to the normal flow of chat or gameplay, including without limitation uploading, posting, streaming, or otherwise transmitting any unsolicited or unauthorized material, including junk mails, spams, excessive mails, or chain letters.
    -You may not introduce content that is commercial in nature such as advertisements, solicitations, promotions and links to web sites.
    -You may not introduce content that could be harmful to SCEA, its licensor, or players such as any code or virus that may damage any property or interfere with the use of the property or PSN.
    -You may not take any upload, post, stream, access, or otherwise transmit any content that you know or should have known to be infringing or that violates any third party rights, any law or regulation, or contractual or fiduciary obligations.
    -You may not impersonate any person, including an SCEA or third party employee.
    -You may not provide SCEA or any third party company with false or inaccurate information, including reporting false complaints to SCEA Consumer Services or providing false or inaccurate information during account registration.
    -You may not sell, buy, trade, or otherwise transfer your Online ID or any personal access to PSN through any means or method, including by use of web auction sites.
    -You may not conduct any activities that violate any local, state or federal laws, including but not limited to, copyright or trademark infringement, defamation, invasion of privacy, identity theft, hacking, stalking, fraud, and the distribution of counterfeit software.

+ Cevap Yaz
Sayfa 1, toplam 2
1 2 SonSon