Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Oyunlar bölümü içerisindeki Playstation forumu altında Ps1 oyunu ps2 de calisir mi? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaslar ps1 oyunu ps2 de calisir mi >? boyle bir ihtimal var mi?..." şeklinde özetlenebilir....
chipine göre değişiyor diye biliyorum.chipleri devre dışı bırakmanın çeşitli yolları var açılış düğmesini basılı tutma vs gibi o şekilde bir işlemden sonra çalışması lazım
chipine göre değişiyor diye biliyorum.chipleri devre dışı bırakmanın çeşitli yolları var açılış düğmesini basılı tutma vs gibi o şekilde bir işlemden sonra çalışması lazım
matrix chiple chiplenmis bir ps2 bu.. eger ps1 oyunu bu ps2 de calisacaksa indirecegim oyunu .. ama calismayacaksa bosa indirmeyeyim..
bende çalışıyordu hatta yanlış bi disk takınca ps1 or ps2 disk tak la diyo
Vay be İyiki satmışım makinayı benimkinde hiç öle şeyler yokdu 40 saat düğme basılı tutyodum kapak açıp kapıodum sonra canı isterse çalışıyordu genelde de sinirlenip vazgeçiyodum
matrix chiple chiplenmis bir ps2 bu.. eger ps1 oyunu bu ps2 de calisacaksa indirecegim oyunu .. ama calismayacaksa bosa indirmeyeyim..
yau ps1 oyunu nekadar yer kaplarki 60mb lık oyunlar bile var indir bitane dene benim gibi 10 15 tane ps2 oyunu indirince ps1 pek koymuyo
Alıntı:
eagle tarafından iletildi.
Vay be İyiki satmışım makinayı benimkinde hiç öle şeyler yokdu 40 saat düğme basılı tutyodum kapak açıp kapıodum sonra canı isterse çalışıyordu genelde de sinirlenip vazgeçiyodum
bendekide zırt pırt yapmıyodu bazen sapıtıyodu ozaman öyle diyodu normalde tanımadıında brovserde mor renkde cd çıkarıyodu kafa iyiden iye gidiyodu ne takarsam takiim ps1 or ps2 vs diyodu tv yemi makinayamı kafa attim diye düşünmeye başlamışken resetlemek aklına geliyor
[quote=hasantahsin;815982]yau ps1 oyunu nekadar yer kaplarki 60mb lık oyunlar bile var indir bitane dene benim gibi 10 15 tane ps2 oyunu indirince ps1 pek koymuyo
ben indirmeye degil yazacagim cd ye aciyorum.. hem ben oynamayacagim yegen istiyo.. indirim o zaman bari. simdi cimri demesinler bir cd icin. ama bu kacinci bir haberiniz olsa..