Arkadaşlar elinizde gercekten çalısan ve kullandıgınız emulatör olan varmı.konuyu umarım yanlıs yere acmadım simdiden özür dilerim.
Bir cok emülatör indirdim ama hepsi bios hatası veriyo.çalısanı varmı???????
Bu sayfada Oyunlar kategorisindeki Playstation forumunda PS2 Emülatörü varmı başlıklı konu tartışılıyor; Arkadaşlar elinizde gercekten çalısan ve kullandıgınız emulatör olan varmı.konuyu umarım yanlıs yere acmadım simdiden özür dilerim. Bir cok emülatör indirdim ...
Arkadaşlar elinizde gercekten çalısan ve kullandıgınız emulatör olan varmı.konuyu umarım yanlıs yere acmadım simdiden özür dilerim.
Bir cok emülatör indirdim ama hepsi bios hatası veriyo.çalısanı varmı???????
Şu an tam anlamıyla bir çalışırlık söz konusu değil ve sadece bazı oyunlar sorunsuz çalışabiliyor. Bu sorunsuz çalışma tabi güçlü sistemler ile mümkün yoksa tek çekirdekli sistemlerde yavaşlıklar canınızı sıkabilir. Bios sorunları ise illegal paylaşıma girer.
PCSX2.net - News emulator ile igili ayrıntılı gelişmeleri bu siteden takip edebilirsiniz.
Ben giderim adım kalır, dostlar beni hatırlasın..
sistemim cok ıyı fakat bios bulamıyorum indirdigim butun emuler bios hatası verıyo.verdiğiniz siteden indirdikjlerimde calısmadı daha once burdan ındırdım zaten, hala bulamıyorum.bekliycez tesekkurler...