Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Oyunlar > Playstation »

PS3 1099 kdv dahil+2joystick+2oyun

Bu sayfada Oyunlar bölümü içerisindeki Playstation forumu altında PS3 1099 kdv dahil+2joystick+2oyun başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Evet arkadaslar bende dunden itibaren bir PS3 sahibi oldum. Dun tam D&R dan 1499 a almak uzereyken bir akrabanın telefonuyla ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 30-10-07, 09:06   #1 (permalink)
burock2010
Silver Member

burock2010 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.02.05
Nereden: MAGMA
PS3 1099 kdv dahil+2joystick+2oyun

Evet arkadaslar bende dunden itibaren bir PS3 sahibi oldum. Dun tam D&R dan 1499 a almak uzereyken bir akrabanın telefonuyla 400 milyon birden kara gectim. Medyamarkt te yapılan bir kampanyayla 60 gb lık starterpack versiyonu kdv dahil 1099 a dusmus.tabi bende saaat 20 00 da hemen d&r ı terkedıp koyuldum umranıye yollarına. Ancak dun o kadar yorulmusumki daha kutusunu bile acamadım. tabiiki bunda eşime rusvet olarak aldıgım çeşitli ev eşyalarının kurumuda eklenince yorgunluktan ancak bugun kurup ilk izlenimlerimi sizlerle paylaşacagım.bu arada kutunun içinde 2 joystick+2 oyunda var imiş.

( bu arada Blow II yede yardımlarından dolayı cok tesekkur ederım)

burock2010 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-10-07, 10:06   #2 (permalink)
diablo
Moderator

diablo Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 11.01.02
Nereden: Ankara
Resimler: 5
Cevap: PS3 1099 kdv dahil+2joystick+2oyun

benim piyasada gördüğüm kadarıyla pal ve nts J versiyonları arasında çok fiyat farkı var. İnşallah böyle bir durum yoktur seninkinde. Sanırım pal versiyonu alınmalı.

diablo çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-10-07, 11:02   #3 (permalink)
eagle
Silver Member

eagle Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 24.04.05
Nereden: Samsun-İstanbul
Resimler: 7

Alıntı:
diablo tarafından iletildi. Mesajı göster
benim piyasada gördüğüm kadarıyla pal ve nts J versiyonları arasında çok fiyat farkı var. İnşallah böyle bir durum yoktur seninkinde. Sanırım pal versiyonu alınmalı.
900-950 ytlye 60gb ntsc bulmak mümkün ancak pal versiyonların fiyatları yüksek.Sanırım pal version @burock2010 'un aldığı..
Eski 30-10-07, 13:32   #4 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 18.01.04
Nereden: Balasagun
Blog Mesajları: 3
Resimler: 15
Ynt: PS3 1099 kdv dahil+2joystick+2oyun

Alıntı:
burock2010 tarafından iletildi. Mesajı göster
Evet arkadaslar bende dunden itibaren bir PS3 sahibi oldum. Dun tam D&R dan 1499 a almak uzereyken bir akrabanın telefonuyla 400 milyon birden kara gectim. Medyamarkt te yapılan bir kampanyayla 60 gb lık starterpack versiyonu kdv dahil 1099 a dusmus.tabi bende saaat 20 00 da hemen d&r ı terkedıp koyuldum umranıye yollarına. Ancak dun o kadar yorulmusumki daha kutusunu bile acamadım. tabiiki bunda eşime rusvet olarak aldıgım çeşitli ev eşyalarının kurumuda eklenince yorgunluktan ancak bugun kurup ilk izlenimlerimi sizlerle paylaşacagım.bu arada kutunun içinde 2 joystick+2 oyunda var imiş.

( bu arada Blow II yede yardımlarından dolayı cok tesekkur ederım)
Hayırlı olsun yardımcı olduysam ne mutlu. İçinden hangi oyunlar çıktı F1 ve Motorstorm mu? Yoksa F1 ve Heavenly Sword mu? Birde PSN (Japon da al GT5P Japaon'da) hesabı aldıktan sonra GT5P demosunu mutlaka dene.

Cahil ile etme sohbet fıttırırsın, taş ile etme taharet yırttırırsın..
Blow-II çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-10-07, 13:54   #5 (permalink)
Bishop
Moderator

Bishop Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 29.12.03
Nereden: İzmit
Blog Mesajları: 1
Resimler: 14
Cevap: Ynt: PS3 1099 kdv dahil+2joystick+2oyun

Hayırlı olsun güle güle kullan ama sana yinede pek ucuza gelmemiş rüşwet hediyeleri unutma bende xbox alıcam şimdi nerdeyse iki katına geldi alet!

Bishop çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-10-07, 14:42   #6 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım
Ynt: Cevap: Ynt: PS3 1099 kdv dahil+2joystick+2oyun

Alıntı:
Bishop tarafından iletildi. Mesajı göster
Hayırlı olsun güle güle kullan ama sana yinede pek ucuza gelmemiş rüşwet hediyeleri unutma bende xbox alıcam şimdi nerdeyse iki katına geldi alet!
aldın mı lem
Blow-II çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-10-07, 20:52   #7 (permalink)
burock2010
Silver Member

burock2010 Avatar

Bilgisayarım

herkese tesekkurler ayrıca ALLAH herkese nasip etsin. bu arada aldığım pal versiyonu arkadaslar. icinden cıkan oyunlar motorstrom ve dead of man yada onun gibim birsey rpg turu sanırım . sanki wolfestein benzeri bir oyun. cunku canavarlar zombiler felan vardı.ayrıca askerler felan ama daha bakamadım. açmam için daha izin çıkmadıda eheheheh(tabiiki diil bu aralar işler acayip yogun ve stresli oldugundan inanın donup yuzune bakamadım cok cok istememe ragmen)

bu arada HD den yaralanamak için sanırım HD kablosu gibim birşey almak lazım gerekiyormus. nereden nasıl ve kaca alabilirim pahada hafif ama soole kaliteli birşey onerirseniz sevinirim.
burock2010 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-10-07, 22:45   #8 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım
Ynt: Cevap: PS3 1099 kdv dahil+2joystick+2oyun

Alıntı:
herkese tesekkurler ayrıca ALLAH herkese nasip etsin. bu arada aldığım pal versiyonu arkadaslar. icinden cıkan oyunlar motorstrom ve dead of man yada onun gibim birsey rpg turu sanırım . sanki wolfestein benzeri bir oyun. cunku canavarlar zombiler felan vardı.ayrıca askerler felan ama daha bakamadım. açmam için daha izin çıkmadıda eheheheh(tabiiki diil bu aralar işler acayip yogun ve stresli oldugundan inanın donup yuzune bakamadım cok cok istememe ragmen)

bu arada HD den yaralanamak için sanırım HD kablosu gibim birşey almak lazım gerekiyormus. nereden nasıl ve kaca alabilirim pahada hafif ama soole kaliteli birşey onerirseniz sevinirim.
Resistance Fall Of Man, FPS HDMI kablosunu teknosada falan bulabilirsin 15-30 ytl arası satılıyorlar çok adi almadığın sürece sorunsuz kullanabilirsin. Ayarlardan RGB'yi Full seçmeyi unutma PS3 display settingsden HDMI için.

Blow-II çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 02-11-07, 17:53   #9 (permalink)
burock2010
Silver Member

burock2010 Avatar

Bilgisayarım

cok saolasın blow. ıyıkı ben yanılıpta orada bana dedıklerı 150 ytl lık kabloyu almamısım.gercı demıstım onu alacagıma pes 2008 yada fifa 2008 i alırım diye. bu arada sixasis dene meret muthis birsey motorstorm oynarken ozellıkle.

bu arada sadece oyun oynadıgımdan ve bırasda tırstıgımdan aletı fasla kurcalayamadım. oyunları hafızaya yukleyıpte oynayabılıyormusyuz acaba. bırde ben scarttan bagladıgımda ıkı secenek sunmustu bana bırı auto dıgerı de 516 gııbı bır ayardı bunlar ne ıle alakalı acaba. ya aslında aletın o kadar cok kullanım alanı varkı ınanın tırstıgımdan aletı bozarım dıye hıcbır seyı bızıklayamıyorum.

not:arkadaslar oyun degıstırmek ısteyen varmı acep fıfa 2008 yada pes 2008 ıle motorstrom yada Resistance Fall Of Man ı takas yapabılırım.
burock2010 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 02-11-07, 18:26   #10 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım

Ahuh sixaxis ile oynamaz olurmuyuz Ayarlar settings altında deneme yanılma ile kontrol edebilirsin sorun olmaz. PSN'den demoları deneyebilirsin ayrıca. Birde TV ne? 516 en düşük çözünürlük 720p, 1080i, 1080p'den şaşma.
Blow-II çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 02-11-07, 20:39   #11 (permalink)
burock2010
Silver Member

burock2010 Avatar

Bilgisayarım

tv vestel lcd dedigin ayarları nasıl yapacagımı şeyettiremedim daha dogrusu dediğim gibi kurcalamaya tırstım. ama en yakın zamanda kurcalayacam tum ayarları. birde daha hdmı kablo almadım alınca sanırım cok daha ıyı goruntuler alacagım. psn dedıgın tam olarak ne olakı(cahıl olmak ıste boole bırsey) acaba konsol ıcınde yuklu demolar felanmı war??????
burock2010 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 02-11-07, 20:45   #12 (permalink)
burock2010
Silver Member

burock2010 Avatar

Bilgisayarım

Alıntı:
tv vestel lcd dedigin ayarları nasıl yapacagımı şeyettiremedim daha dogrusu dediğim gibi kurcalamaya tırstım. ama en yakın zamanda kurcalayacam tum ayarları. birde daha hdmı kablo almadım alınca sanırım cok daha ıyı goruntuler alacagım. psn dedıgın tam olarak ne olakı(cahıl olmak ıste boole bırsey) acaba konsol ıcınde yuklu demolar felanmı war??????
ulennn bu kadarda cahıllık olmaskızaten forumda psn ı acıklamıssın ehehehehehehe
burock2010 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-11-07, 02:51   #13 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım

Settingsden Display settingse gel oradan üstteki video outputa gel çıkan seçeneklerden hdmi seç ve auto de ps3 senin tvin için en iyi çözünürlüğü ayarlar.
Blow-II çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver