Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Oyunlar bölümü içerisindeki Playstation forumu altında PS3 Açılış'ta HDD'den ses Geliyor? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkadaşlar PS3'ü açtığım zaman yaklaşık bi 5 dk kadar HDD'den eski PC'lerde diskete bi şey kaydetmeye çalıştığınızda disket sürücüden gelen ..." şeklinde özetlenebilir....
Arkadaşlar PS3'ü açtığım zaman yaklaşık bi 5 dk kadar HDD'den eski PC'lerde diskete bi şey kaydetmeye çalıştığınızda disket sürücüden gelen sese benzer bi ses geliyo normal mi bu sizce ???
Hazır sesten konu açılmışken.. Kullanan arkadaşlarım PS3ün çok sesli çalıştığını söylüyorlar. Rahatsız edecek kadar gürültülüymüş. Fan ve cd den geldiğini söylediler. Siz ne diyorsunuz bu duruma?
Hazır sesten konu açılmışken.. Kullanan arkadaşlarım PS3ün çok sesli çalıştığını söylüyorlar. Rahatsız edecek kadar gürültülüymüş. Fan ve cd den geldiğini söylediler. Siz ne diyorsunuz bu duruma?
Alakası bile yok çoğu zaman çalıştığını bile anlamazsınız ki büyükçe bir fanı olmasına rağmen, disk okuma sırasında gelen blu-ray player sesi normal bir dvd sesinden farksız. Hele ki 360'ın sesinin yanında hiçbirşey kalır PS3'ün sesi
Alakası bile yok çoğu zaman çalıştığını bile anlamazsınız ki büyükçe bir fanı olmasına rağmen, disk okuma sırasında gelen blu-ray player sesi normal bir dvd sesinden farksız. Hele ki 360'ın sesinin yanında hiçbirşey kalır PS3'ün sesi
Eyvallah üstad ozaman ya benim arkadaş yada arkadaşın makinası sorunlu
Arkadaşlar PS3'ün altında ki ve yanlarında ki hava deliklerini temizledim ses azaldı hatta temizledikten sonra öyle bi ses gelmiyo ve çok sessiz çalışıyor makine sorun düzeldi...
Ben her hafta elektrik süpürgesi ile kibarca temizlerim hava deliklerini black pearl'ümün Hatta bozulan bir PS3'ün garantiye gittiğinde bu hava deliklerinin çok toz olması bahane edilerek granti dışı bırakıldığını bile duymuştum..