Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Oyunlar bölümü içerisindeki Playstation forumu altında PS3 için Monitör yada TV Yardım???? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkadaşlar bende ps3 var ama tüplü televizyonda yeterli verimi alamıyorum oyunlardan... Bana önerebileceğiniz fiyatı uygun Full hd yada hdmi özelliği ..." şeklinde özetlenebilir....
Arkadaşlar bende ps3 var ama tüplü televizyonda yeterli verimi alamıyorum oyunlardan... Bana önerebileceğiniz fiyatı uygun Full hd yada hdmi özelliği olan TV yada Monitör var mı????
ben su an bu monitoru kullaniyorum, hem pc (dvi-d) hemde ps3 (hdmi) icin. 24 inch oldugundan full hd 1080p destekliyor. + speakerlar icin monitorde giris var. yani receiver almanada gerek kalmiyo. 340 euroya aldim. turkiyede fiyati nekadar bilemicem.
ben su an bu monitoru kullaniyorum, hem pc (dvi-d) hemde ps3 (hdmi) icin. 24 inch oldugundan full hd 1080p destekliyor. + speakerlar icin monitorde giris var. yani receiver almanada gerek kalmiyo. 340 euroya aldim. turkiyede fiyati nekadar bilemicem.
Valla orda 340 £ 'ysa burda 500 falandır saol tesekkür ederim özellikleri de süper ama pahalı bana göre yine de cok tesekkürler ilgin için...
Sn blow-II bu arada konuyla ilgili degil ama ben bu sitede yeniyim imza ekliyorum fakat imzam cıkmıyo bi mesaj da cıktı sonra görünmedi.... Siliniyor olabilir mi forum kuralları yüzünden...?
Kurallara uygun ise silinmez ama imzalar bazen bir süre sonra kendiliğinden çıkıyor
tesekkurler forumda ikimi<den baska kimse yok heralde sayın mod. neyse saka bi yana siteye yenim geldim sizden yazmasanız heralde bi daha konu filan açmazdım