Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Oyunlar > Playstation »

PS3 + LCD TV yada Monitor

Bu sayfada Oyunlar bölümü içerisindeki Playstation forumu altında PS3 + LCD TV yada Monitor başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkadaslar aralik gibi PS3 alma planim war pal modellerden oneri bekliorm 40 lik yada 60lik alacam herlde + lcd tv ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 06-10-07, 01:57   #1 (permalink)
*-Devil-*
Cool Member

*-Devil-* Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 24.08.06
Nereden: KKTC-Lefkosa
PS3 + LCD TV yada Monitor

Arkadaslar aralik gibi PS3 alma planim war pal modellerden oneri bekliorm 40 lik yada 60lik alacam herlde
+
lcd tv olarak
BENQ FP241VW 24" lik modeli bildiginiz gibi ... bayaı güzel bisey
vi diger düsüncem de LG 37" lik su model :
37LF65
hd ready mi bu full hd mi anlamadm 1080p denmis ama bazı yerlerde hd ready yazıor
*-Devil-* çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-10-07, 02:10   #2 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 18.01.04
Nereden: Balasagun
Blog Mesajları: 3
Resimler: 15
Ynt: PS3 + LCD TV yada Monitor

BENQ FP241VW 24" sadece PS3 için düşünüyorsan ideal ve fiyat olarak uygun bir LCD çözümü olur ama ilerisini düşünüyorsan bir Full HD LCD TV almanı tavsiye ederim. Önerdiğim seçeneklerden bir kaçını burda da vereyim

TOSHIBA 42 42EL67Z FULL HD LCD TV
TOSHIBA 37X3000 FULL HD LCD TV
Samsung LE40M87BD 40" 102 Ekran FULL HD LCD TV
PHILIPS 47PFL7642D/12 47'' FULL HD READY LCD TELEVİZYON
Philips 42PFL7762D 42" 106 Ekran SUPERNOVA Full HD LCD TV
Samsung LE46M87BD 46" 117 Ekran FULL HD LCD TV
42PF9731D/10 Philips FULL HD 106 EKRAN LCD TV

Cahil ile etme sohbet fıttırırsın, taş ile etme taharet yırttırırsın..
Blow-II çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-10-07, 02:13   #3 (permalink)
*-Devil-*
Cool Member

*-Devil-* Avatar

Bilgisayarım

werdigim linke de baktınızmı ? dikkatimi cekti
5000:1 kontrast vs.
*-Devil-* çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-10-07, 04:08   #4 (permalink)
justuur
Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 25.09.07
Nereden: İstanbul
Cevap: Ynt: PS3 + LCD TV yada Monitor

5000:1 zamanımıza göre pek yüksek bir kontrast oranı değil. Kontast oranınada fazla takılma en önemlisi çözünürlük ama imkanın varsa 32" den küçük alma bence. Benim asıl merak ettiğim neden PAL makina ? ps3 oyunları region free çünkü. aradaki fiyat farkıyla ek donanım yada daha fazla oyun alabilirsin.
justuur çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-10-07, 12:45   #5 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım
Ynt: Cevap: Ynt: PS3 + LCD TV yada Monitor

Alıntı:
justuur tarafından iletildi. Mesajı göster
Benim asıl merak ettiğim neden PAL makina ? ps3 oyunları region free çünkü. aradaki fiyat farkıyla ek donanım yada daha fazla oyun alabilirsin.
ntsc makinalar ülkemizde resmi olarak satılmadığı için garantili değil ve elektronik bir cihaz olduğu için haliyle 2 yıl garantili resmi olarak giren bir pal makina almak daha akıllıca. Hoş NTSC makinalarda taş gibi bozulacağından değil ama yine de risk almamak lazım. Xbox gibi elimizde falan kalmasın Ayrıca Blu-Ray'ler içinde Pal makina ülkemiz için daha sağlıklı her ne kadar pahalı olsalar da..
Blow-II çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-10-07, 20:00   #6 (permalink)
justuur
Member

Bilgisayarım
Cevap: Ynt: Cevap: Ynt: PS3 + LCD TV yada Monitor

Abi PAL makina fiyatına 2 tane ntsc-j alırsın biri bozulursa diğerini takar oynarsın Ayrıca playstation taş gibi konusuna katılıyorum. Bir diğer konu ise ülkemizdeki Sony yetkili servislerinin soyguncu olması. Kesin aletteki sorun için size kabahat bulur abuk bir rakam isterler bu ücreti ödemeyi kabul etmeyip makinanızı geri almak istediğinizdede 20 lira servis ücretini çatır çatır alırlar Sony Türkiye piyasasında PAL konsol satmak istiyorsa fiyatları aşağı çekmek zorunda. Allah böyle ithalatçıları ıslah etsin
justuur çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-10-07, 22:01   #7 (permalink)
burock2010
Silver Member

burock2010 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.02.05
Nereden: MAGMA
Cevap: PS3 + LCD TV yada Monitor

walla dostum ben bugun bir cafede markasiz bir lcd de fifa 2008 oynadim goruntu superdi ancak hani lowe (boolemi yaziliyor) de yada sony lerde hani boyle inanilmaz asiri derecede bir fark olacagini sanmiyorum onun icin kesen uygun bir tercih yapsanda kanimca coooook buyuk bir fark hissetmessin ancak aldimiydi soyle iyisini alayım diyosan o baska

burock2010 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-10-07, 21:31   #8 (permalink)
*-Devil-*
Cool Member

*-Devil-* Avatar

Bilgisayarım
Ynt: Cevap: PS3 + LCD TV yada Monitor

full hd dsısnda en az nekadar olamalı parlaklık,kontrast,tepkı suresı:?
*-Devil-* çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-10-07, 22:51   #9 (permalink)
justuur
Member

Bilgisayarım
Cevap: PS3 + LCD TV yada Monitor

aslında sen ayırabileceğin bütçeyi söylesen bizde sana ona göre yardımcı olmaya çalışsak.
justuur çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-10-07, 23:02   #10 (permalink)
*-Devil-*
Cool Member

*-Devil-* Avatar

Bilgisayarım
Ynt: Cevap: PS3 + LCD TV yada Monitor

max 4500-5500 fln
*-Devil-* çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-10-07, 23:07   #11 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım

Bak yanlışa düştüğün bir durum var. Firmalar adilik yapıyor ve video formatlarını yazıyolar tvlere yani 1024*768 çözünürlükte bir TV'ye 1920*1080p video formatı yazıyolar yani bu gerçek TV'nin çözünürlüğü değil bilgine 1920*1080 çözünürlüğünde videoyu gösterir ama 1024*768' downscale yaparak ona dikkat et. HD Ready bir TV 1360*768 çözünürlük verir. Önerdiğim TV'ler yukarda var.
Blow-II çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-10-07, 22:54   #12 (permalink)
*-Devil-*
Cool Member

*-Devil-* Avatar

Bilgisayarım

hmm tammda mesela , onerdigin toshiba lara baktim onlardan da biri gercek diil ...
yani anlayacaginizi biri bana
3000-4500 ytl arasi gercek FULL HDTV 1.3HDMI destekli bi tv onersse bu konu biter
*-Devil-* çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-10-07, 00:05   #13 (permalink)
justuur
Member

Bilgisayarım
Cevap: Ynt: PS3 + LCD TV yada Monitor

SAMSUNG_LE-40M87BD

40"
full HD (1080P)
15000:1 kontrast
3 HDMI

Son derece kaliteli bir televizyon 4000 lira'nın biraz altında olması lazım. Movie Plus özelliği lcd-tv de film izlemeyi kesinliklen daha zevkli hale getiriyor.
justuur çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-12-07, 00:42   #14 (permalink)
*-Devil-*
Cool Member

*-Devil-* Avatar

Bilgisayarım

İlk Olarak söyleyeyim hort amacım yok tarihi bende görüyorum,Zaten ilk mesajımda Aralık gibi alacam demistim
sadece yeni konu acmamak için buraya yqazdım
bazı problemlerden dolayı hala almıs deyilim TV yi
bu hafta kesin alıyorum
gelen haftada kısmetse ps3 40gb alacam
simdi sorum:
SAMSUNG_LE-40M87BD almayı düsünüyorum
yalnız PS3 te sorun olmayacagını bilsemde;
SD(standard definition) yanınlarda mac izlerken weya herhangi bir hızlı görüntüde cok problem olurmu gölglenme vs. gibi ?
*-Devil-* çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-12-07, 00:23   #15 (permalink)
*-Devil-*
Cool Member

*-Devil-* Avatar

Bilgisayarım

bu konuda yardimci olacak biri yokmu?
*-Devil-* çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!