Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Oyunlar bölümü içerisindeki Playstation forumu altında PS3 Ses Sistemi ?? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkadaşlar PS3'e (Optik Kablo ile) bağlayabileceğim kaliteli bi ses sistemi arıyorum...
Son sistem olcak yani önerileriniz var mı?..." şeklinde özetlenebilir....
arkadaslar bende de creatıve 5300 5+1 var onu ps3 ume baglayabılırmıyım baglayabılırsem nasıl olucak bu ıs emegı gecen herkese sımdıden tesekkuru bır borc bılırım
arkadaslar bende de creatıve 5300 5+1 var onu ps3 ume baglayabılırmıyım baglayabılırsem nasıl olucak bu ıs emegı gecen herkese sımdıden tesekkuru bır borc bılırım
Şimdi millet kızacak bana ama optik ses konusuna bu kadar takılmayın.Pc de kullandığımız çoğu ses sistemi optikden yada analog kablodan aktaracağımız ses kalitesi farkını "bariz" vurgulayacak sistemler değiller.Çok fazlaca takılmayın bence.
Fiat ve marka kalitesini göz önüne alın,ve mutlaka büyük marketlerde almadan önce sistemi mutlaka deneyin.Çünkü bahsettiğimiz konu üstüne kalite hissi tamamen kullanıcı ile ilgili.İşin içinde kulak beğenisi olunca reviewler yada tavsiyeler pek anlamlı kalmıyor.
Ps:Yaw ben bunu yazdım iyi güzelde bizim PS3 lerde 5+1 analog sürülüyormuyduki? du bakayım..
Şimdi millet kızacak bana ama optik ses konusuna bu kadar takılmayın.Pc de kullandığımız çoğu ses sistemi optikden yada analog kablodan aktaracağımız ses kalitesi farkını "bariz" vurgulayacak sistemler değiller.Çok fazlaca takılmayın bence.
Fiat ve marka kalitesini göz önüne alın,ve mutlaka büyük marketlerde almadan önce sistemi mutlaka deneyin.Çünkü bahsettiğimiz konu üstüne kalite hissi tamamen kullanıcı ile ilgili.İşin içinde kulak beğenisi olunca reviewler yada tavsiyeler pek anlamlı kalmıyor..
Peki Cem abi yukarda G51 ve z5500 tavsiyesi var blow usta 'nın şimdi az çok fark çıkar yani ortaya tamam göreceli bi durum haklısın ama sen PS3'e creative'in çok iyi bi modelini alıp yukarda gösterilen aparatla mı bağlamak istersin yoksa z5500 modelini optik kabloyla mı bağlamak istersin??
Yukarıda yazdıklarımı PS3 için unutun .Garibanın analog 5+1 çıkışı olmadığını atlamışım.Ps3 için ses kalitesinden önce 5+1 kanal alabilmek için optik yada HDMI üzerinden sesi almaya mecburuz.Bu sebeble ne olursa olsun yeni sistem alınacaksa optik birinci mecburiyet.
Pc ses sistemleri konuşulduğu için kafa çoğu pc lerde var olan analog 5+1 ile optik çıkış karşılaştırmasına gittiği için yukarıdakileri yazdım.Ama Ps3 de 5+1 almak için HDMI destekleyen pc ses sistemi şimdilik olmadığına göre tek alternatif optik girişli bir ürün.
Kısaca soruyu G51mi?,Z5500 mü diye değilde anolog 5+1 mi yoksa optik 5+1 mi diye soracak olursak PS3 için kesinlikle optik...
Yukarıda yazdıklarımı PS3 için unutun .Garibanın analog 5+1 çıkışı olmadığını atlamışım.Ps3 için ses kalitesinden önce 5+1 kanal alabilmek için optik yada HDMI üzerinden sesi almaya mecburuz.Bu sebeble ne olursa olsun yeni sistem alınacaksa optik birinci mecburiyet.
Pc ses sistemleri konuşulduğu için kafa çoğu pc lerde var olan analog 5+1 ile optik çıkış karşılaştırmasına gittiği için yukarıdakileri yazdım.Ama Ps3 de 5+1 almak için HDMI destekleyen pc ses sistemi şimdilik olmadığına göre tek alternatif optik girişli bir ürün.
Kısaca soruyu G51mi?,Z5500 mü diye değilde anolog 5+1 mi yoksa optik 5+1 mi diye soracak olursak PS3 için kesinlikle optik...
Teşekkürler değerli bilgiler için Cem abi KAfa karışması doğal tabi bütün konularda bilgi sahibi olunca böyle oluyo