Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Oyunlar > Playstation »

ps3 u olanlar yardımcı olsun

Bu sayfada Oyunlar bölümü içerisindeki Playstation forumu altında ps3 u olanlar yardımcı olsun başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkdslr 3 gunluk ps3 ume sd card taktım fakat yanlıs taktıgımdanmıdır nedır card cıkmadı sonra zar zor cıkardım fakat cıkarırken ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 19-11-07, 23:05   #1 (permalink)
sahin86
Cool Member

sahin86 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 04.06.06
ps3 u olanlar yardımcı olsun

arkdslr 3 gunluk ps3 ume sd card taktım fakat yanlıs taktıgımdanmıdır nedır card cıkmadı sonra zar zor cıkardım fakat cıkarırken sd card yuvasının hemen altındakı sıyah nokta gıbı dugmeye sert bı cısımle bastırdım ve ıcerı gırdı o dugme acaba bısı olurmu?? yardımlarınızı beklıyrm ıcım gıttı daha ılk taksıdını odememstm (bidaha card takmakmı aslaaaaaaaaa)
sahin86 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-11-07, 14:41   #2 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 18.01.04
Nereden: Balasagun
Blog Mesajları: 3
Resimler: 15
Ynt: ps3 u olanlar yardımcı olsun

O kısım baya hassas, benzer sorunlar ile karşılaşnlarda fazla ama sert bir cisimle zorlamakta hata. Servise götürme imkanın var ise düzeltirler. Birde piayasadaki dandik kartları kullanmamak lazım USB bellek için Toshiba U3 ve kartlar içinde SD Sandisk falan kullanmak lazım...

Cahil ile etme sohbet fıttırırsın, taş ile etme taharet yırttırırsın..
Blow-II çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-11-07, 20:58   #3 (permalink)
sahin86
Cool Member

sahin86 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 04.06.06
Ynt: ps3 u olanlar yardımcı olsun

ya card okuyucuda problem yok ama o hemen altındakı sıyah nokta ıcerı gırdı o ne ıse yaryr yoksa öölesıne mı konlms
sahin86 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

ps3 u olanlar yardımcı olsun ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
ps3 göruntu ps3 olanlar yardımcı olsn lutfen sahin86 Playstation 18 25-11-07 22:29
Küçük olsun herbi haltıda olsun diyosanız... bedlam Genel(Cep) 0 16-11-03 14:30
ADSL kullananlar ve bilgisi olanlar! (kablo olanlar da) maho ADSL 10 23-09-03 18:49
Elpina M748mr kartı olanlar yada bilgi sahipleri yardımcı olsun lütfen!!! spiderfx Anakart 1 15-06-01 14:37
Elpina M748mr kartı olanlar yardımcı olsun lütfen!!! spiderfx Anakart 0 01-06-01 23:04

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 04:20.