Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Oyunlar bölümü içerisindeki Playstation forumu altında PSP ekranı bozuldu, tamir için yer bilen var mı? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "merhaba,
PSP ekranım gitti. ekran'da kırık falan yok ama açınca sanki ekran çatlamış gibi bir görüntü oluşuyor, ve ekran normal ..." şeklinde özetlenebilir....
merhaba,
PSP ekranım gitti. ekran'da kırık falan yok ama açınca sanki ekran çatlamış gibi bir görüntü oluşuyor, ve ekran normal görünümüne geri dönmüyor.
Ankara'da tamir ettirebileceğim bir yer var mı?
__________________ Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş, asker!
Gökten ecdâd inerek öpse o pâk alnı değer.
Ynt: PSP ekranı bozuldu, tamir için yer bilen var mı?
Geçmiş olsun. Ankara'da yapan yer yok diye biliyorum ben. Ankara'da satan çok da anlayan yok Ama ekranda ciddi bir sorun varsa tamirle düzeleceğini sanmıyorum
kırık çatlak yok görünürde. akşam oraya bi götürüp baktıracağım da 100 YTL içime oturdu biraz
cebimde kılıfsız taşıyordum heralde darbe falan almış, ordakilerde sordu zaten nasıl yaptın bunu diye ben de cebimde olduğundan bahsettim ama, bu şekilde LCD'nin bozulması için PSP'nin zorlanması gerekir dediler. iki ucundan tutup öne doğru bastırırsın ya onun gibi bişiy dış camında hiçbirşey yoktu ama içerden gitmiş işte.
bunun için logitech'in taşıma kılıfları var. sert plastikten. çanta gibi yer de kaplamıyor. 25 YTL civarlarında ondan alacağım bulur bulmaz. (ilan verdim alınık bölümüne) http://www.logitech.com/index.cfm/ga...s/305&cl=us,en
escobar abi aynı şey bana da oldu cebimde kılıfsız taşıyordum.sehpa ya çarptı.birşey olmaz dedim sonra oynamak için açtıgımda ekranın dışında hiçbir şey yok ama içinde barkod gibi çizikler ve kocaman bi çatlak var ben istanbulda oturuyorum eger bildiginiz bir yer varsa lütfen söyleyin babam beni keser
Alıntı:
brshozgen tarafından iletildi.
escobar abi aynı şey bana da oldu cebimde kılıfsız taşıyordum.sehpa ya çarptı.birşey olmaz dedim sonra oynamak için açtıgımda ekranın dışında hiçbir şey yok ama içinde barkod gibi çizikler ve kocaman bi çatlak var ben istanbulda oturuyorum eger bildiginiz bir yer varsa lütfen söyleyin babam beni keser
Doğubank var.Sirkeci tramvay durağında inin.100 m uzaklıkta.