Release Date: TBA
Platforms: PS3
Publisher: Tecmo
Developer: Tecmo
Gametrailers.com - Quantum Theory - TGS 08: Debut Trailer
Bu sayfada Oyunlar kategorisindeki Playstation forumunda Quantum Theory başlıklı konu tartışılıyor; Release Date: TBA Platforms: PS3 Publisher: Tecmo Developer: Tecmo Gametrailers.com - Quantum Theory - TGS 08: Debut Trailer...
Release Date: TBA
Platforms: PS3
Publisher: Tecmo
Developer: Tecmo
Gametrailers.com - Quantum Theory - TGS 08: Debut Trailer
Ben giderim adım kalır, dostlar beni hatırlasın..
Devamı burada
Bu oyuna efsane olucak diyolar acaba doğru olucak mıBir videosunu izlemiştim Gears Of War'un biraz daha fantastikleştirilmiş hali gibi geldi bana ama fantastik oyunlardan pek hoşlanmamama rağmen oyundan etkilendim. Gameplay videosu gelmeden hiç bir oyun üzerinde çok güzel olucak ya da çok kötü olucak diye yorum yapmam ve yapmamak lazım bence. Önümüzdeki videolara bakıcaz
![]()
oyun süper görünüyor grafikler müthiş ancak kuantum teorisi deyince insan daha farklı birşeyler bekliyor![]()
müthiş bi oyun yafs.. pc ye gelirmi..
Bu daha trailer görüntüsü orjinal oyunu çok kıytırık bişey olur bence
uzun zamandır trailerlarda render edilmiş görüntü kullanılmıyor, zaten ps3 ün bu grafiği ve bence fazlasını yapabilecek gücü var. ama oynanış tabiki böyle olmaz sonuçta ingame alınmış görüntüler değil.
Bir kez gönül kırdın ise,bu kıldığın namaz değil
Yetmiş iki millet dahi elin yüzün yumaz değil.
2010 da çıkacak deniyodu ama hala belli değil çıkış tarihi. Yeni videolar :
Quantum Theory Video Game, TGS 09: Trailer | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com
Quantum Theory Video Game, E3 09: Trailer | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com
Quantum Theory Video Game, TGS 2008: Debut Trailer | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com