+ Cevap Yaz
Results 1 to 4 of 4

Silent Hill 5 - İlk Video

Bu sayfada Oyunlar kategorisindeki Playstation forumunda Silent Hill 5 - İlk Video başlıklı konu tartışılıyor; Silent Hill 5 Trailers, Silent Hill 5 Videos, Silent Hill 5 Gameplay Videoyu direk bu adresten izleyebilirsiniz....

¯`°²¤Platinum Member¤²°`¯ Blow-II Avatar
    Katılım tarihi
    18.01.2004
    Nereden
    Balasagun
    Blog Mesajları
    9

Silent Hill 5 - İlk Video

Ben giderim adım kalır, dostlar beni hatırlasın..

hARDWAREMANIAC hasantahsin Avatar
    Katılım tarihi
    17.06.2006
    Nereden
    istanbul
    Blog Mesajları
    3

Ynt: Silent Hill 5 - İlk Video

yau ben daha 3 ü bitirmedim

videodaki adamlar hiç japona benzemiyokonami yapmıyomu 5 i

pc içinde çıkacak dimi konu ne hangi oyundan devam ediyo.nezamn çıkıyo
    Bir kez gönül kırdın ise,bu kıldığın namaz değil
    Yetmiş iki millet dahi elin yüzün yumaz değil.

Moderator Gecko Avatar
    Katılım tarihi
    20.09.2008
    Nereden
    Ankara
    Blog Mesajları
    1

Bu oyunuda ps1 de oynamıştım ilk. Silent hill 1 hariç hepsini bilgisayarda bitirdim. En güzeli Silent Hill 2 di bence. Konu olarakta sonunda vay be dedirtmişti bana. Ama nedense seri Git Gide daha kötüye gitmiştir desem yeridir. en kötüsü Silent Hill 4 The Room du heralde. Heather falan gene idare eder. Ama James Sunderlan ın karizması bi başka tabi . En son Origins i oynadım. O da çok klasik sahneler taşıyodu. Hastane,Yaratık Hemşireler,Esrarengiz çocuk falan. Gördüğüm kadarıyla yapımcılar esrarengiz çocuk takıntılarından vazgeçememişler daha. Açıkçası şu an oyunu almaya korkuyorum. Verdiğim paraya yazık olacak die. Ama klasikte olsa merak etmeden duramıyorum işte .

Moderator Gecko Avatar
    Katılım tarihi
    20.09.2008
    Nereden
    Ankara
    Blog Mesajları
    1

Oyunu aldım. Tam tahmin ettiğim gibi. İlk bölüm gene hastahanede başlıyo. Hemşireler bu sefer daha bi çekici olmuş ama . Gerilim hat safada. Sesler falan cidden geriyo adamı . Kamera açısı iyi olmuş bu sefer. Diğer Silent Hill lerden farklı olarak sadece tek bi kamerayla yönlendiriyoruz karakteri. Tıpkı Resident Evil 4 teki gibi. Bide Silent Hill in filminden benzer sahnelerde içeriyo oyun. Mesela boyut değiştiğinde tuvalet kabinindeki canavar canlanıyo. Hemşirelerde tıpkı filmdeki gibi ışığa duyarlı yapılmış bu sefer. Fener kapalı olduğu zaman sizi göremiyolar. Oyun şu an görünürde güzel. Bakalım ilerleyen bölümlerde neler olacak

Alıntı hasantahsin tarafından iletildi. Mesajı göster
    yau ben daha 3 ü bitirmedim

videodaki adamlar hiç japona benzemiyokonami yapmıyomu 5 i

pc içinde çıkacak dimi konu ne hangi oyundan devam ediyo.nezamn çıkıyo
    Hasan hocam. Silent hill oyunları birbirinin devamı olarak çıkmaz . Hepsi ayrı konular içerir. Ayrı karakterler,ayrı konular ve ayrı maceralar . Konu olarak anladığım kadarıyla küçük kardeşimiz Josh kayıp, onu bulmaya çalışıyoruz. Evde annemizi kafayı sıyırmış bi şekilde buluyoruz . Evde esrarengiz şeyler olmuş ve kimse kalmamış ne babamız, ne kardeşimiz hepsi kayıp. Onları bulacam diye annemize söz veriyoruz ve konu öyle başlıyo .

+ Cevap Yaz