Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Oyunlar bölümü içerisindeki Playstation forumu altında spot oyun başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaslar bugun dogubankta bir dukkanda tum ps3 oyunlari pes 08 de dahil 70 ytl ye satiliyor/ sizce spottan oyun alinirmi ..." şeklinde özetlenebilir....
70 liraya cok ucuzmus. Dukkanin ismininin verilmesinde bir sakinca yoksa bende ogrenmek isterim. Bazen daha onceden kullanilmis ve takas edilmis oyunlarida satabiliyorlar Jelatinin açma yerinde playstation3 yazılarını goruyorsaniz sorun yok demektir.
ben yarin buyuk bir ihtimalle pes yda fifa yi alacam oradan bakalim nasil cikacak bu arada egerki ps2 oyunu ise bu cikanlar onu anlayabiliyorus degilmi dogubank cunku orasi hersey olabilir/ps3 oyunu diye ps2 oyunu kakalamasinlar bise
ben yarin buyuk bir ihtimalle pes yda fifa yi alacam oradan bakalim nasil cikacak bu arada egerki ps2 oyunu ise bu cikanlar onu anlayabiliyorus degilmi dogubank cunku orasi hersey olabilir/ps3 oyunu diye ps2 oyunu kakalamasinlar bise
Playstation 3 oyunlarinin uzerinde blu-ray icon'u ve playstation3 yazisi var. Bunlara bakarak oyun playstation2 mi yoksa 3 mu ayirt edebilirsiniz. Zaten dedigim gibi jelatinin acma seritinde playstation3 yaziyorsa kutu daha once hic acilmamis demektir.
aslında bende sasırdım bu kadar ucuz olduguna ama dogu bank ta 100 ytl cıvarı bıras arastırdım 70 ytl ye bır tek yerde buldum bakalım bu hafta sonu alacam bı deneyecem
Ben dün akşamüstü gittim o yere esen elektronik ismi. Oyunlarda 60ytl ancak yeni oyunları göremedim. Need for speed pro street'i almak istedim ama gelmemiş, carbon vardı. nba 2k7 felan hep eski oyunlar vardı fifa2008 yeni oyunlar arasında dikkatimi çekendi, başkada yeni oyun görmedim. Oradaki kişiye nfs ne zaman gelicek diye sorduğumda bilmiyorum cevabını almamın üzerine alt kattan 90 liraya aldım nfs'i
ben gecen hafta gittigimde pes 2008 felanda vardi yahu kalmamis herhalde. ama gelir ya ben biras konustuydum genc bir cocuk vardi orda abi gecirebildikce getiriyoruz ama hemen her hafta elimize ulasiyor gibi birsey dediydi
90 liraya aldigim sorunsuz calisiyor, internet uzerindende oynuyorum.
Ben gittigimde orta yasli bir adam vardi ve konuya pek hakim birisi degildi :/ Zaten cok da ilgisiz davranmisti
arkadaslar bende gecen gun 60 ytl ye fifa 2008 aldım sorunsuz calısıyor ve cızıksızdı aldıgım oyun.bence magazalardan o kadar para verıp almaya gerek yok bu arada oyun takası da yapıyorlar. yenı oyunlardan pro street basketball ve su boks oyunu vardı