Son videolara baktım fena değil gibi ama yafs rFactor gibi bir şahaser var PC'de kaçırmayın yaniBirde 2. videoda direksiyonu çevirirken adamın kolları birbirine geçiyor olmamış
![]()
Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Oyunlar forumunda Project Torque Beta başlıklı konu tartışılıyor; Son videolara baktım fena değil gibi ama yafs rFactor gibi bir şahaser var PC'de kaçırmayın yani Birde 2. videoda direksiyonu ...
Son videolara baktım fena değil gibi ama yafs rFactor gibi bir şahaser var PC'de kaçırmayın yaniBirde 2. videoda direksiyonu çevirirken adamın kolları birbirine geçiyor olmamış
![]()
Ben giderim adım kalır, dostlar beni hatırlasın..
Anlaşalım.
Şu lisanslı arabalar 2. ele düşse de ucuza alsak 2. el sistemi daha aktif değil![]()
Hemen indirmeye başlıyorum , kaçmaz böyle bir oyun
Teşekkürler , gurkan
@gürkan
aga eywallah ama daha Explorer modu açamadım
oyuna girsem yarışsam açacam ama bi türlü ısınıp da giremiyorum gıcık ediyorlar..
çok kasıyo benim sistemi çoook![]()
biraz önce Zafer ben ve Gürkan oynadık oldukça zevkliGürkan sağ olsun f1 yaptı beni
![]()
ERBAA'LI"TÜRK OL TÜRK HİSSET TÜRK YAŞA Kİ GERÇEK TÜRK OLASIN"
Evet güzeldi bi de o virajda kaymasaydı araba![]()
En son gurkan tarafından düzenlendi: 10-25-2007 saat 02:16
benim ekran 19inç olduğu için 1280*1024*32 bit açıyom. ekranın hakkını veriyim hesabı![]()
kayıt oldu bi şifre alamadım yau![]()
nokta kullan şifrede bi tane
abuzer.1945 gibi![]()
tamamdır saol.uğraşıp duruyodum bende birsürü kombinasyon denedimyarın gazlarım artık.vınn vınnn
noktaya gerek yok birini büyük harf yazsa yeter
Abuzer12345 gibi![]()
Valla benim PC...Bilgisayarım bölümünden bakabilirsiniz...1440x900 32bit gayet güzel akıcı bir şekilde oynuyorum...
Benim lion düzde gidiyor ama virajlara gelince iş değişiyor...
öğleden beri update yapıyor bakalm ne zaman bitecek