Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Oyunlar forumunda Project Torque Beta başlıklı konu tartışılıyor; freeman1209 tarafından iletildi. öğleden beri update yapıyor bakalm ne zaman bitecek bende yeni xp kurdum yokmu bunun bi kolayı...
Gelin yapalım ben daima hazırım![]()
Tamam geleyrum![]()
artık gece açacaz sabaha kadar update eder kendisini,tam bitmek üzereyken elektirkle uğraşan babam sigortaları attırdı![]()
Amateur Versus kanalindayiz
TRZafer
Gu5k4n
Add yazan yerden arkadaşlara ekleyin haberimiz olsun birbirimizden.
Oyun arasıra hata verip kapanıyor...gurkan hocam kusura bakma gelemeyecem uyku bastırıyor çünkü gidip yarın okulda uyuklasam ayıp olur çocuklara karşı![]()
Ya oyunu kurdum güzelde oynuyorum fakat niye yarışlarda araç kendi kendine fren yapıyor bilmem ne yapıyor ? Tam kaptırcam gidiyorum araba kontrolümden çıkıyor...
Backpack de 1-4 yıldız arası kartlar var , 4 yıldızlı kartı seçerseniz hiçbirşeye müdahale etmez. Yeni başlayanlara yardımcı olması için öyle bir eklenti yapmışlar tabi biz doğuştan soför olduğumuzdan bizi bozuyor![]()
bi türlü aracı değiştiremedim hala. bir değiştirsem yardırcam boylu boyuna. en fazla 94 mile yapıyo suzukiden bozma araç![]()
Bas parayı mazda rx-7 al senAz kaldı 25000 rp var 50 000 daha tamamladım mı çok güzel bi GT kestirdim gözüme 300hp
![]()
Yakışır....Bende para biriktirip alacam güzel bi araba...ne alayım...? şu an 6500 küsür rp var...
tamam yau indiriyorum bilgisayar oynamadığım araba yarışı yığını oldu ama hala arab yarışı görünce atlıyorum
konuyu ilk gördüğümde de atlamıştımda hedef linkten tıkladığım link açılmayın ca kapamıştım
Bir kez gönül kırdın ise,bu kıldığın namaz değil
Yetmiş iki millet dahi elin yüzün yumaz değil.
oyunu indirdim kurdum açtım upload etcemdedi başladı direk ama %70 de kaldı kapatmaya çalıştım kitlendi nası oynayacam