Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında Project Torque Beta başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "sponsor hangisi ben bulamadım giriş yaptıkran sonra home member profil felan geliyo..." şeklinde özetlenebilir....
Yeni patchle gelen bir bug kawana sahiplerinin yüzünü güldürdü
quadro ve hexana kafa tutuyorum 15000 lik arabayla
Durum düzelene kadar cebi doldurum quaddro ya geçicem bir de denemeyen ler için thunder alley nascar modunu tavsiye ederim 30 lap lik ölümcül yarışlar
şu an biraz daha iyi durumda son patchlerle oldukça şey değişti. Modifiye ler ve ekstralar çok iyi. C-IV deyim kawananın hemen heömen tüm upgradelerini yaptım parayı denkleştirip bir quadro alıcam belki bi 20$ verip tüm upgradelerini hızlı yoldan yaparım
Geçen hafta da beleş bir hexan verdiler saolsunlar.
Forumunu takip edin mesela iki sitede oyunun tanıtımını yaparsanız 500 ap youtube da yayınladığınız videolar için 500 ap gibi hediyeleri var. (bu puanlar para karşılığı alınanlar.) Etkinlikler oluyor sürekli mazda rx-7 yada toyota mr-2 kazanma şansınız var. Bazı geceler de biletli yarışlara katılabiliyorsunuz fakat bunlara katılmak için gerçek para ödemeniz gerekiyor Kazananlara dağıtılıyor ap olarak.
SUV ya da nascar yarışları drift circuit bir ton şey var daha ne diyim nfs yi daha kurmadım bile
kardeşler yardımmmmmmmmmmmmm lütfen ben level F-V te takılı kaldım e leveline geçebilmem için ne lazım lütfen söylerseniz sevinirim şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara tşk kola gelsin hepinize
kardeşler yardımmmmmmmmmmmmm lütfen ben level F-V te takılı kaldım e leveline geçebilmem için ne lazım lütfen söylerseniz sevinirim şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara tşk kola gelsin hepinize
Licence testini geçeceksin. Önce oyun içindeki mağazadan giriş formu almanız gerekiyor daha sonra bu formla teste gireceksiniz. İlk olarak pratik yapmanız için bölümü oynatacaktır eğer başarılı olursanız aynı parkurda teste giriyorsunuz. Testi geçemezseniz formunuz yanar yenisini almanız gerekir bu yüzden kendinizden emin olmadan asıl teste geçmeyin.