beyler, indirdim ama nereye kayıt olcam, ne indircem, ne yapıcam bi tarif edebilicek biri warmı![]()
Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Oyunlar forumunda Project Torque Beta başlıklı konu tartışılıyor; beyler, indirdim ama nereye kayıt olcam, ne indircem, ne yapıcam bi tarif edebilicek biri warmı...
beyler, indirdim ama nereye kayıt olcam, ne indircem, ne yapıcam bi tarif edebilicek biri warmı![]()
beyler yüklerken hata veriyo ya :S
Sign Up for Aeria Games | Aeria Games
Üyeliği buradan alıcaksınız. Ben direksiyonu emanet verdiğim için uzun zamandır oynayamıyorum.
Hata derken ayrıntılı yazarsanız belki bişeyler çıkarırız.
Güncellemeleri vardır otomatik yapar çalıştırdığınızda.
şu eklediim olay işte![]()
Dosya bozuk olabilir, tekrar çekmeyi deneyebilirsiniz ve ya bu kurulum sırasında başka birşey çalıştırmışsanız etkilemiştir.
sanki 3-4 mb lık dosya![]()
Oyunu bugün update edip tekrar açtım resmen evrim geçirmiş
Rx8 ,subaru WRX, EVO ve daha birçok oyuncağı da eklemişler , güzel hatunlar görevler veriyor ve online yarış dışında görevler de yapabiliyorsunuz. Oynamayanlara tekrar tavsiye ederim.
Her tavsiyeden sonra bi giriyorum üşenmiyorum update yapıyorum(ki "zırt pırt"tan daha sıklıkla update i çıkıyor) ya yarışamıyorum ya yarışsam yarıştığımı hissetmiyorum çıkıyorum kalıyo gene bi köşede on sene.![]()
Bir kez gönül kırdın ise,bu kıldığın namaz değil
Yetmiş iki millet dahi elin yüzün yumaz değil.
Hdd uçtuktan sonra bir daha indirip kurmadım tekrar kurayım
gurkan kardeş sen bu işten anlıyosun ya ben 13 level oldum ama ap yok diye araba alamıyom parayla satılıyo demişsin nasıl tedarik ederiz kimden ve mos falan nasıl alırım.
AP sadece lisanslı arabalar için gerek şart. Diğer araçları RP ile de alabilirsiniz.
Lisanslı araçlar örneğin Mazda Rx-7 , Rx-8 , Subaru Imprezza , Mitsubishi EVO....
AP satın almak için
user account | Aeria Games
Oyundaki kullanıcı adım Gu5k4n.
Görüşmek üzere.
Momo Direksiyon ayarları nasıl oluyor bu oyunda...Biliyormusun abi ?
Ben Logitech Gaming Software dan bir profil oluşturdum PT için oradan ince ayarları yapıp giriyorum. İçeride de steering help açı ve sertlikle ilgili birkaç ayar var onları yapınca oldukça iyi oldu. Sorun nedir sende?
Tepkiler aşırı geliyordu arabaya...Sinirlendim sildim oyunuLFSye devam : )