Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Oyunlar »

Project Torque Beta

Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında Project Torque Beta başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Lfs ile Nfs yi bir potada eritin nfs nin aşırı aracde ini lfs nin ise aşırı simülasyon yönünü çıkardğınız da ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 19-10-07, 16:55   #1 (permalink)
gurkan
Moderator

gurkan Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 21.02.04
Nereden: Cybertron
Resimler: 4
Project Torque Beta

Lfs ile Nfs yi bir potada eritin nfs nin aşırı aracde ini lfs nin ise aşırı simülasyon yönünü çıkardğınız da işte karşınızda Project Torque. Oyun hala beta aşamasında ama toplam 8 serverın 7 si full 1 inde boş yer bulmak mümkün.
491mb lık bir setup dosyasından sonra yaklaşık 150 mb lık bir update bizi bekliyor. Yapımcılar kullanıcıların fikirlerini gerçekten önemsiyorlar ve bu yüzden sık sık güncellemelerle karşılaşıyorsunuz. Oyun içerisinde anlık organizasyonlar duyuruluyor(Herhangi bir sorun yaşandığında anında oyunun içinde biyerlerde özür dileyen anonslarla karşılaşıyorsunuz. ) ve bu organizasyonlarda daha fazla exp puanı dolaıyısıyla daha fazla para kazanmanız mümkün. Yeni araçlar alabileceğiniz gibi paranız ve level inize uygun modifikasyonlarla aracınızı güçlendirebilir , görünümünde değişimler gerçekleştirebilirsiniz. Grafikler oldukça iyi kendi çektiğim ss lere pek aldanmayın şu an kendi bilgisayarımı kullanmadığım için bu şekilde oynuyorum

Oyun içinde backpack denilen bir sistem yapılmış. MEsela hızlı onarım , NOS gibi ekstraları buraya atıp oyun içerisinde kullanabiliyorsunuz. NOS satın alıp eğer yarıştan önce çantaya atmazsanız yarış içerisinde de ne yazık ki kullanmanız mümkün ollmuyor. Ayrıca 1 den 4 e kadar derecelendirilmiş yardım kartlarımız var. 1 amatör 4 uzman olmak üzere oyun içerisinde size dönüşlerde gaz ve frenlerde yardımcı oluyor. Ben 3 ü tercih ediyorum , 4 de ise iş tamamen sizde bitiyor.

LEvel sisteminde Beginner olarak başlıyorsunuz ve yarış içerisinde clean checkpoint , bitirme derecesi , parkurun zorluğu gibi etkenlerle yarış sonunda xp kazanarak level atlıyorsunuz.
Beginner , F-I-II-III-IV ,E-I-II-III-IV ,D,C,B,A şeklinde ilerliyor.

Oldukça güzel bir sisteme sahip level atladıkça yeni haritalar , özellikler açıyorsunuz ve oyun sıkmıyor. Ayrıca genelde ghost mode denen bir modda oynanıyor bu sayede kimse kimseye çarpıp yarış kazanmak için hile hurdaya başvuramıyor. Tabi bu tamamen yarışın kurucusuna bağlı ister açar ister açmaz. Oyunda drift , circuit pist ve mud ,explorer ctf ve versus gibi modlar var. Açıkçası bende hepsini oynayamadım. Bazılarına level bazılarına zaman yetmedi henüz

Tamamen arcade tarzında explorer diye bir mod koymuşlar oyuna. Pistte gizli puuan baloncuklarını toplayarak yarış sonunda en fazla puana sahip olmaya çalışıyorsunuz. Arada soru işareti şeklinde süprizlerde var bunlar içerisinde sizi yola yapıştıran mıknatıs olduğu gibi tepe taklak getiren bir süpriz de mevcut

Download ve kayıt için (sisteme kaydolmazsanız oynayamıyorsunuz.)[

Eski 19-10-07, 17:37   #2 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 18.01.04
Nereden: Balasagun
Blog Mesajları: 3
Resimler: 15
Ynt: Project Torque Beta

Eğlenceli gözüküyor diğer oyunlardan fırsat bulunca deneyeceğim.. Paylaşım için sağol, + rep

Cahil ile etme sohbet fıttırırsın, taş ile etme taharet yırttırırsın..
Blow-II çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-10-07, 01:42   #3 (permalink)
gOkO
Moderator

gOkO Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 10.04.04
Nereden: on hm multi cpu
Resimler: 97
Cevap: Project Torque Beta

indirelim teraziye tık
ERBAA'LI
"TÜRK OL TÜRK HİSSET TÜRK YAŞA Kİ GERÇEK TÜRK OLASIN"
gOkO çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-10-07, 01:42   #4 (permalink)
gurkan
Moderator

gurkan Avatar

Bilgisayarım
Cevap: Ynt: Project Torque Beta

Para kazanmak isteyenlere 1000$ ödüllü yarışlarda varmış kendine güvenen girsin
Project Torque

Sponsor kız almak için 20$ istiyolar oyun bedavada eklentileri çok para
gurkan çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-10-07, 01:53   #5 (permalink)
gOkO
Moderator

gOkO Avatar

Bilgisayarım

yaw oyun oynayalım derken gerçek haytta borçlanmayalım
gOkO çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-10-07, 01:57   #6 (permalink)
gurkan
Moderator

gurkan Avatar

Bilgisayarım

Ya damlar şöyle bir sistem yapmış. Firmanın tüm oyunları bedava zaten. Exp kazanıp level atlıyosun oyun içinde de rp diye bi puan kazanıp harcayabiliyosun. Gel gelelim bazı şeyler de "ap" denen bi zımbırtı istiyo ki o da parayla satılıyo. MEsela eğer corolla GTS ya da 4x4 almak istersen ap puanı istiyor. Sponsor hatunlar var extra ex ve rp getiren onlar içinde "ap" istiyor. Karı kısmısı girdi mi işin rengi değişir zaten almayalım biz böyle sap sapa devam
gurkan çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-10-07, 04:00   #7 (permalink)
gurkan
Moderator

gurkan Avatar

Bilgisayarım

gurkan çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-10-07, 19:11   #8 (permalink)
BLACKandWHITE
Moderator

BLACKandWHITE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.11.02
Nereden: İstanbul
Resimler: 18

oyun iyi hoş ama çok kasıyor ayrıca bi oyunu bi daha açmak için tekrardan yükleme yapıyor. loading kısmı can sıkıyor... LFS nere bu nereee ?
birde beginner olduğum için muhattap bulamıyorum. herkesde canavar arabalar bende 70hp liz cins bişi..
o tutorialda verdiği toyota olsa gam yemicemm intial d
Eski 23-10-07, 19:52   #9 (permalink)
::ZaFeR::
hARDWAREMANIAC

::ZaFeR:: Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 10.03.04
Nereden: Sakarya
Blog Mesajları: 1
Resimler: 3

Bu akşam indiriyorum...Deneyelim bakalım...

::ZaFeR:: çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-10-07, 20:00   #10 (permalink)
BLACKandWHITE
Moderator

BLACKandWHITE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.11.02
Nereden: İstanbul
Resimler: 18

Birde sinirimi bozan bir tarafı ise oyuna girdiğimde ses çıkmıyor bazen. kapatıp açıyorum sesler çıkıyor.
Sinir bi durum. Oyunu açmak servera girmek bi ayrı dert ztn..
baya bir geliştirmeleri lazım.
BLACKandWHITE çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-10-07, 20:33   #11 (permalink)
gurkan
Moderator

gurkan Avatar

Bilgisayarım

Servera girişle ilgili sorun yok aslında. Ama şöyle bir problem var oyuna 8 kişi giriyorsun herkes yüklemeyi tamamladı eğer birisi lag a girerse veya yüklemede sorun yaşarsa 7 kişi onu bekliyor ki bu çok can sıkıcı bir de ehliyet almak için testlerin loadingleri haddinden çok fazla uzun sürüyor. Bunları geliştirmeleri lazım.
Ses sorunu falan olmadı bende de msnden mesaj gelince oyun kapatıyor kendini LFS yle kıyaslanamaz zaten bu daha eğlencelik bir oyun ben sadece biraz ondan biraz bundan katmışlar dedim. Gökhan 300hp lik arabalar var 75000 rp gel onlardan alalım Garanti veriyorum 4 saatte onun parasını toplatırım sana Yeter ki F class ol explorer modda RS den bol bişey yok.

Tutorialdaki toyota parayla alınıyor geç onu çok daha iyileri var bedavaya
gurkan çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-10-07, 20:38   #12 (permalink)
gOkO
Moderator

gOkO Avatar

Bilgisayarım

1100 küsür puanım oldu ama bu oyunda feedback çalışmıyor benim tam hidrolik yani
gOkO çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-10-07, 20:42   #13 (permalink)
gurkan
Moderator

gurkan Avatar

Bilgisayarım

Çalışmıyor mu benim bileklerim ağrıyor
gurkan çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-10-07, 20:45   #14 (permalink)
gOkO
Moderator