Lfs ile Nfs yi bir potada eritin nfs nin aşırı aracde ini lfs nin ise aşırı simülasyon yönünü çıkardğınız da işte karşınızda Project Torque. Oyun hala beta aşamasında ama toplam 8 serverın 7 si full 1 inde boş yer bulmak mümkün.
491mb lık bir setup dosyasından sonra yaklaşık 150 mb lık bir update bizi bekliyor. Yapımcılar kullanıcıların fikirlerini gerçekten önemsiyorlar ve bu yüzden sık sık güncellemelerle karşılaşıyorsunuz. Oyun içerisinde anlık organizasyonlar duyuruluyor(Herhangi bir sorun yaşandığında anında oyunun içinde biyerlerde özür dileyen anonslarla karşılaşıyorsunuz.

) ve bu organizasyonlarda daha fazla exp puanı dolaıyısıyla daha fazla para kazanmanız mümkün. Yeni araçlar alabileceğiniz gibi paranız ve level inize uygun modifikasyonlarla aracınızı güçlendirebilir , görünümünde değişimler gerçekleştirebilirsiniz. Grafikler oldukça iyi kendi çektiğim ss lere pek aldanmayın şu an kendi bilgisayarımı kullanmadığım için bu şekilde oynuyorum
Oyun içinde backpack denilen bir sistem yapılmış. MEsela hızlı onarım , NOS gibi ekstraları buraya atıp oyun içerisinde kullanabiliyorsunuz. NOS satın alıp eğer yarıştan önce çantaya atmazsanız yarış içerisinde de ne yazık ki kullanmanız mümkün ollmuyor. Ayrıca 1 den 4 e kadar derecelendirilmiş yardım kartlarımız var. 1 amatör 4 uzman olmak üzere oyun içerisinde size dönüşlerde gaz ve frenlerde yardımcı oluyor. Ben 3 ü tercih ediyorum , 4 de ise iş tamamen sizde bitiyor.
LEvel sisteminde Beginner olarak başlıyorsunuz ve yarış içerisinde clean checkpoint , bitirme derecesi , parkurun zorluğu gibi etkenlerle yarış sonunda xp kazanarak level atlıyorsunuz.
Beginner , F-I-II-III-IV ,E-I-II-III-IV ,D,C,B,A şeklinde ilerliyor.
Oldukça güzel bir sisteme sahip level atladıkça yeni haritalar , özellikler açıyorsunuz ve oyun sıkmıyor. Ayrıca genelde ghost mode denen bir modda oynanıyor bu sayede kimse kimseye çarpıp yarış kazanmak için hile hurdaya başvuramıyor. Tabi bu tamamen yarışın kurucusuna bağlı ister açar ister açmaz. Oyunda drift , circuit pist ve mud ,explorer ctf ve versus gibi modlar var. Açıkçası bende hepsini oynayamadım. Bazılarına level bazılarına zaman yetmedi henüz
Tamamen arcade tarzında explorer diye bir mod koymuşlar oyuna. Pistte gizli puuan baloncuklarını toplayarak yarış sonunda en fazla puana sahip olmaya çalışıyorsunuz. Arada soru işareti şeklinde süprizlerde var bunlar içerisinde sizi yola yapıştıran mıknatıs olduğu gibi tepe taklak getiren bir süpriz de mevcut
Download ve kayıt için (sisteme kaydolmazsanız oynayamıyorsunuz.)[