Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında PS3 sorusu ??? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkadaşlar ben 1 tane playstation 3 almayı düşünüyorum ama kafama bi soru takıldı peki bu ps3 ün dwd okuyucusu bozulursa ..." şeklinde özetlenebilir....
Arkadaşlar ben 1 tane playstation 3 almayı düşünüyorum ama kafama bi soru takıldı peki bu ps3 ün dwd okuyucusu bozulursa nerden nasıl yapcas yada bi arıza cıkartırsa nereye götürces ??
Birincisi PS3 aldın diyelim, benim bildiğim (yanlış da olabilir) şu an USA ve Japonya'da satılan PS3 lerin Avrupa'da garanti dışı kalması gibi bir olay var. (Türkiye'den bahsetmiyorum bile) Kaldı ki Avrupa'da garanti kapsamında olsa bile ürün neredeyse 1 yıl sonra bu bölgeye geleceğinden nasıl bir garanti prosedürü işler muaamalı bir durum. Hadi kendim alayım ben değiştiririm desen bir PS3 parasına sana patlar diye biliyorum o daha ayrı bir konu
Birde forumda gözüme çarpan bir nokta var bazı arkadaşlar nedense "Gollumvari" bir yazışma biçimi benimsemişler, pek hoş durmuyor
__________________ "Son nehir kuruduğunda, son ağaç kesildiğinde, son balık tutulduğunda, beyaz adam paranın yenmeyecek birşey olduğunu anlayacak." (Kızılderili Atasözü)
Arkadaşlar ben 1 tane playstation 3 almayı düşünüyorum ama kafama bi soru takıldı peki bu ps3 ün dwd okuyucusu bozulursa nerden nasıl yapcas yada bi arıza cıkartırsa nereye götürces ??
dvd sürücüsü değil bluray kullanıyor ps3 garantili almıyorsan yumucan gözünü ne çıkarsa bahtıma dicen