hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

BlackBox!

En Sevdiğiniz Oyun Türü

Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında En Sevdiğiniz Oyun Türü başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Driving:Yarış Action:Aksiyon(tom raider ) Strategy:Adı üstünde strategy beyin kullanıyorsun Puzzle:Bunu çocukta biliyor ama neyse yap boz oyunudur.Japonlar oynar Sports:Spordur.Fıfa,manager..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > Yazılım > Oyunlar

Kayıt Resim Galerisi SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

Anket sonuçlarını göster: En Sevdiğiniz Oyun Türü...

FPS , Action 101 32,48%
Driving 37 11,90%
Adventure 16 5,14%
RPG , FRP 55 17,68%
MMOG 5 1,61%
Strategy 54 17,36%
Simulation 13 4,18%
Sports 27 8,68%
Puzzle 3 0,96%
Oy kullananlar: 311. Bu ankette oy kullanamazsınız.

LinkBack Konu araçları
Eski 02-07-04, 10:34 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #26 (permalink)
atilla
Power Member

atilla Avatar

Katılım tarihi: 29.05.04
Nereden: Cennet[Türkiye]
Driving:Yarış
Action:Aksiyon(tom raider )
Strategy:Adı üstünde strategy beyin kullanıyorsun
Puzzle:Bunu çocukta biliyor ama neyse yap boz oyunudur.Japonlar oynar
Sports:Spordur.Fıfa,manager
atilla çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 02-07-04, 14:17 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #27 (permalink)
tymu
Power Member
Bilgisayarım

tymu Avatar

Katılım tarihi: 28.10.02
Nereden: Adana
Blog Mesajları: 1
Drivingg hastsıyım

Yarış Simulasyonları Portalı
Serkan (Pegasus) Seni unutmayacağız.
tymu çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-07-04, 21:47 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #28 (permalink)
cex
Power Member

cex Avatar

Katılım tarihi: 15.08.02
Nereden: İst
Rpg tabiki, söyle Planescape Torment, Fallout tadında bi oyun çıksada oynasak.
WinXpProf (SP1) | Asus A7N8X 2.0 Deluxe | AthlonXp 2500+ o/c (11 * 215 = 2370 Mhz 3600+) Zalman CNPS7000A-CU Fan| Twinmos 512 Mb Pc3200 DDR ( Cl2,5 )| His Ati Radeon 9500Pro (275*540)o/c(376*640) | 80 Gb Western Digital 7200 Rpm (8 mb buffer) | 17 Samsung 753DFX | Creative Live 5.1 Digital | Creative İnspire 5.1 Speaker | Aopen H600 fsp300wt | 52x Asus Cdrom | Pıoneer 16xDvd | 8x Lg DvdRew

3dmark01= 15576
3dmark03= 4420
cex çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-07-04, 02:09 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #29 (permalink)
James Hetfield
Silver Member

Katılım tarihi: 27.09.03
Nereden: Metalliland
Alıntı:
cex tarafından iletildi.
Rpg tabiki, söyle Planescape Torment, Fallout tadında bi oyun çıksada oynasak.
Ahh ahh nerde o eski rpg ler ya. Son senelerde çok nadir çıkıyor sağlam rpg. İşte son zamanlarda bi sacred birde kotor var. Ama hala ben Fallout 2 oynamaktayım..
Eski 04-07-04, 08:02 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #30 (permalink)
Indra
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

Indra Avatar

Katılım tarihi: 29.03.04
Nereden: Somewhere In The Middle Earth
Resimler: 1
Alıntı:
James Hetfield tarafından iletildi.
Ahh ahh nerde o eski rpg ler ya. Son senelerde çok nadir çıkıyor sağlam rpg. İşte son zamanlarda bi sacred birde kotor var. Ama hala ben Fallout 2 oynamaktayım..
bende fallout 2 yi en az 15 kere bitirdim.şimdi canım çekti dur bi daha oyniyim.int i 1 yapıyım o zaman çok zevkli oluyo.
Indra çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-07-04, 18:00 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #31 (permalink)
cex
Power Member

cex Avatar

Katılım tarihi: 15.08.02
Nereden: İst
Alıntı:
Şimdilerde o atmosferi bulmak çok zor gerçekten ama Bard Tale nin videosunu seyrettimde baya güzele benziyor açlığımızı giderecek gibi.
cex çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-07-04, 18:14 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #32 (permalink)
Indra
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

Indra Avatar

Alıntı:
cex tarafından iletildi.
Şimdilerde o atmosferi bulmak çok zor gerçekten ama Bard Tale nin videosunu seyrettimde baya güzele benziyor açlığımızı giderecek gibi.
evet bard's tale baya güzel görünüyor.inşallah hayal kırıklığına uğratmaz biz rpg cileri.
Eski 04-07-04, 19:35 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #33 (permalink)
artemisia
Silver Member

artemisia Avatar

Katılım tarihi: 13.02.04
Nereden: dünya :))))))))
Resimler: 3
valla sistemim düşük olduğu için pek ööle ahım şahım oyun oynayamıyoruz.ee zaten ben dobişko tarzı oyunlara bayılırım.eski dos oyunları veya o tarzlar.işte pacman,supaplex,dxball
Eski 04-07-04, 20:49 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #34 (permalink)
Indra
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

Indra Avatar

Alıntı:
artemisia tarafından iletildi.
valla sistemim düşük olduğu için pek ööle ahım şahım oyun oynayamıyoruz.ee zaten ben dobişko tarzı oyunlara bayılırım.eski dos oyunları veya o tarzlar.işte pacman,supaplex,dxball
dobişko ne yaw
Eski 04-07-04, 21:59 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #35 (permalink)
CeM
Sensei
Bilgisayarım

CeM Avatar

Katılım tarihi: 08.09.00
Alıntı:
James fallout2 yi xp de aklı başaında bir şekilde çalıştırabiliyormusun?Bir unoffical pach var ama çok sık crash ediyor..bi türlü beceremedim..?

Bu arada sitede frp/rpg severlerin olması bayağı hoş..genelde hep ekşin oyunlar üzerine topicler açılmakta.Zaman zaman aklıma bişi takılsada sormaya utanıyordum bu dinazor ne oynuyo derler die

Hazır fırsatı yakalamışken sorayım,kotordan sonra aklı başında oynanacak rpg varmı?Bard tales i bekliyene kadar oyalanalım...

Görüşmek üzere..
Eski 04-07-04, 22:30 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #36 (permalink)
Indra
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

Indra Avatar

ya bende level in verdiği fallout 2 var.ondan sonra yine level in verdiği bi patch var.hiç sorun çıkarmadan çalışıyo xp de.hatta ben şu aralar oynuyorum.

KOTOR dan sonra adam akıllı bi şey çıkmadı.çıksa ben atlardım hemen.hep strateji karışık rpg ler çıkıyo.spellforce,warlords battlecry3 falan gibi.baldur's gate 3 falan çıkacaktı ama firmalar batınca böyle kötü sonlar bizim gibi son kullanıcıya zarar veriyo.artık KOTOR 2 yi ve bard's tale i bekleyelim bari napalım.
Eski 04-07-04, 22:32 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #37 (permalink)
Indra
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

Indra Avatar

abicim neden bu kadar az rpg yapıyolar ayrıca anlamıyorum.tamam yapması baya zor sağlam konu gerekiyo ama ortalık birbirinin benzeri action dan fps den geçilmiyo ya.
Eski 05-07-04, 00:51 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #38 (permalink)
James Hetfield
Silver Member

Alıntı:
CeM tarafından iletildi.
James fallout2 yi xp de aklı başaında bir şekilde çalıştırabiliyormusun?Bir unoffical pach var ama çok sık crash ediyor..bi türlü beceremedim..?

Bu arada sitede frp/rpg severlerin olması bayağı hoş..genelde hep ekşin oyunlar üzerine topicler açılmakta.Zaman zaman aklıma bişi takılsada sormaya utanıyordum bu dinazor ne oynuyo derler die

Hazır fırsatı yakalamışken sorayım,kotordan sonra aklı başında oynanacak rpg varmı?Bard tales i bekliyene kadar oyalanalım...

Görüşmek üzere..
Ben hiç xp de denemedim ama benim kuzen oynuyor xp de. Şimdilik bir sorun yok gibi. Resmi yamasını istersen buyur sana link:
http://lexx.eu.org/~andromedatv/fallout/f2patch.exe

Bu arada rpg için Kotor 2 ve Bard's Tale bekliyoruz şimdilik. Bioware i sürekli gözlemeli ya adamlar piyasanın en iyi rpg cisi. Interplay ve Black Isle de kapanınca ne yazıkki rpg tarzı oyunlar piyasadan silinmeye başladı.
Ha unutmadan Fallout benzeri The Fall diye bir oyun yapılıyordu ama hiç ses seda yok bakalım o ne olacak...
James Hetfield çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-07-04, 00:53 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #39 (permalink)
James Hetfield
Silver Member

Aklıma gelmişken şunuda söyleyim eğer patch i kuracaksan haberin olsun öncedenki save dosyaların varsa çalışmaz sıfırdan başlaman gerekir oyuna...
Eski 05-07-04, 00:57 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #40 (permalink)
Indra
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

Indra Avatar

ama patch olmadan oynaması da bi ölüm.save züreleri acayip uzun normalde.patchte düzeltmişler.bastığın anda saveliyo.
Eski 05-07-04, 01:00 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #41 (permalink)
TuVNeRa
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

TuVNeRa Avatar

Katılım tarihi: 20.05.04
Nereden: İstanbul
Ahh !
Nerde o eski SİMİLASYON oyunları....
Eski 05-07-04, 01:09 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #42 (permalink)
James Hetfield
Silver Member

@Indra

Save yapma zamanı bir şey değilde oyunda inanılmaz derecede fazla bug var. Çoğu düzeliyor bu yama sayesinde. İnsan rahatlıyor bee. 50 kere save yapmak zorunda kalıyosun yoksa...

@Tuvnera

Simülasyon olacak o
Eski 05-07-04, 01:13 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #43 (permalink)
DJ Waterfall
Moderator
Bilgisayarım

DJ Waterfall Avatar

Katılım tarihi: 09.02.04
Nereden: Bir orada.. Bir burada...
Resimler: 28
strateji ve rpg
Eski 05-07-04, 10:27 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #44 (permalink)
Indra
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

Indra Avatar

asıl fallout ta save ve load tuşlarını değiştirmeleri lazımdı bi patchle.çünkü yan yana.load yerine save e dokunuveriyorum ondan sonra durumu kurtarmak için uğraş dur
Eski 05-07-04, 12:57 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #45 (permalink)
Driver
Power Member
Bilgisayarım

Driver Avatar

Katılım tarihi: 10.04.04
Nereden: İzmir
Resimler: 2
Thumbs up DrIvInG

[FONT=Comic Sans MS]DrIvInG[/FONT]

Allways...!
Eski 05-07-04, 18:04 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Habe