hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

BlackBox!

En Sevdiğiniz Oyun Türü

Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında En Sevdiğiniz Oyun Türü başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Alıntı: hakankarani tarafından iletildi. sakın frp olmasın? tabiki frp değil.yılların tecrübesi konuşuyo burda frp en az 2 kişiyle oynanır(bi tane ..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > Yazılım > Oyunlar

Kayıt Resim Galerisi SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

Anket sonuçlarını göster: En Sevdiğiniz Oyun Türü...

FPS , Action 101 32,48%
Driving 37 11,90%
Adventure 16 5,14%
RPG , FRP 55 17,68%
MMOG 5 1,61%
Strategy 54 17,36%
Simulation 13 4,18%
Sports 27 8,68%
Puzzle 3 0,96%
Oy kullananlar: 311. Bu ankette oy kullanamazsınız.

LinkBack Konu araçları
Eski 07-07-04, 09:20 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #51 (permalink)
Indra
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

Indra Avatar

Katılım tarihi: 29.03.04
Nereden: Somewhere In The Middle Earth
Resimler: 1
Alıntı:
hakankarani tarafından iletildi.
sakın frp olmasın?
tabiki frp değil.yılların tecrübesi konuşuyo burda

frp en az 2 kişiyle oynanır(bi tane yöneten bi tanede oynayan bulunmalı demi)oyunu yöneten hikayeyi anlatır,zarları atar,sonuçlarını hesaplar -bilgisayarın arka planda yaptığı işleri yapar yani- diğerleride hikayede rol yaparak exp kazanmaya çalışır.iyi rol yapana gün sonunda bonus verilir.oynaması acayip zevklidir.özellikle kalabalık gruplarla çok zevkli olur.

rpg ise bunların bilgisayara dönüştürülmüş halidir.
örnekleri vermişim ama bi daha veriyim.baldur's gate serisi,icewind dale serisi,never winter nights,fallout vs.
Indra çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-07-04, 14:48 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #52 (permalink)
DeeJaY_gT
Moderator
Bilgisayarım

DeeJaY_gT Avatar

Katılım tarihi: 07.07.04
Nereden: ĭکт@ивﺙℓ
Resimler: 9
nfs nin üzerine oyun tanımıyorum bide underground varya oyunu 5 kere bitirdim hala zevkle oynuyorum wwıınnnnnnnnnnnnnnnnnn
DeeJaY_gT çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-07-04, 16:07 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #53 (permalink)
atilla
Power Member

atilla Avatar

Katılım tarihi: 29.05.04
Nereden: Cennet[Türkiye]
Alıntı:
DeeJaY_gT tarafından iletildi.
nfs nin üzerine oyun tanımıyorum bide underground varya oyunu 5 kere bitirdim hala zevkle oynuyorum wwıınnnnnnnnnnnnnnnnnn
Underground 2 geliyor.Artık 10 kere bitirirsin
atilla çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-07-04, 01:19 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #54 (permalink)
Indra
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

Indra Avatar

Alıntı:
Indra tarafından iletildi.
rpg(fallout,baldur's gate,icewind dale)
bu arada morrowind i nasıl unutmuşum ben ya.listeme bi de onu ekliyeyim.bi de KOTOR u.
Eski 09-07-04, 14:40 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #55 (permalink)
SerhatSoylemez
Senior Member
Bilgisayarım

SerhatSoylemez Avatar

Katılım tarihi: 02.06.04
Nereden: I-Sparta
Yaw Inra arkadaşım;
Israrla Fallout'a rpg demişsin o bir rpg değil lütfen genelleme !
O bir PNRPG = Post nuclear role playin game
Eski 10-07-04, 00:12 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #56 (permalink)
James Hetfield
Silver Member

Katılım tarihi: 27.09.03
Nereden: Metalliland
Alıntı:
SerhatSoylemez tarafından iletildi.
Yaw Inra arkadaşım;
O dediğin Post-Nuclear Role Playing Game oyunun sloganı arkadaşım...
Eski 10-07-04, 08:55 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #57 (permalink)
Indra
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

Indra Avatar

Alıntı:
SerhatSoylemez tarafından iletildi.
Yaw Inra arkadaşım;
ısrarla söyledim.yine söylüyorum bak.
fallout bir rpg dir
bundan daha güzel bir rpg de olamaz.ister int ini 1 yap ortalıkta gezin salak salak.ister karizmanı 10 yap bi de bayan olsun o zaman gör eğlenceyi.ya da uyuşturucu bağımlısı yap.millete yalvar yakar uyuşturucu diye.olmadı perception u 10 yap al eline bozarı tara önüne geleni.
Eski 10-07-04, 14:20 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #58 (permalink)
Megailker
Cool Member
Bilgisayarım

Megailker Avatar

Katılım tarihi: 07.03.03
Nereden: Davutpaşa Yıldız Kartal üçgeni
Far cry is the best of all
Eski 13-07-04, 17:14 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #59 (permalink)
hakankarani
Power Member
Bilgisayarım

hakankarani Avatar

Katılım tarihi: 17.12.03
Alıntı:
Indra tarafından iletildi.
tabiki frp değil.yılların tecrübesi konuşuyo burda

frp en az 2 kişiyle oynanır(bi tane yöneten bi tanede oynayan bulunmalı demi)oyunu yöneten hikayeyi anlatır,zarları atar,sonuçlarını hesaplar -bilgisayarın arka planda yaptığı işleri yapar yani- diğerleride hikayede rol yaparak exp kazanmaya çalışır.iyi rol yapana gün sonunda bonus verilir.oynaması acayip zevklidir.özellikle kalabalık gruplarla çok zevkli olur.

rpg ise bunların bilgisayara dönüştürülmüş halidir.
örnekleri vermişim ama bi daha veriyim.baldur's gate serisi,icewind dale serisi,never winter nights,fallout vs.
hayır hayır yanlış anlamışın frp ortaçağ temalı role playing anlamına gelir rpg ise daha geniş anlamlı mesela diablo frp olamayacak kadar yüzeyseldir ondan rpg diyebiliriz Fallout ise malum ortaçağ ile alakası yok direk RPG yani saygılar bu arada çok deli dungeon masterlık yaparım manyak da zar tutarım istersem dandik bir lağım faresi ile tüm bir partiyi dağıtabilirim!!!
hakankarani çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-07-04, 17:15 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #60 (permalink)
hakankarani
Power Member
Bilgisayarım

hakankarani Avatar

Katılım tarihi: 17.12.03
Alıntı:
James Hetfield tarafından iletildi.
O dediğin Post-Nuclear Role Playing Game oyunun sloganı arkadaşım...
adam şaka yapmış anlamadın mı?
hakankarani çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-07-04, 18:27 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #61 (permalink)
James Hetfield
Silver Member

Katılım tarihi: 27.09.03
Nereden: Metalliland
Alıntı:
hakankarani tarafından iletildi.
hayır hayır yanlış anlamışın frp ortaçağ temalı role playing anlamına gelir rpg ise daha geniş anlamlı mesela diablo frp olamayacak kadar yüzeyseldir ondan rpg diyebiliriz Fallout ise malum ortaçağ ile alakası yok direk RPG yani saygılar bu arada çok deli dungeon masterlık yaparım manyak da zar tutarım istersem dandik bir lağım faresi ile tüm bir partiyi dağıtabilirim!!!
Ne alaka ya frp nin ortaçağ temalı role playing olması.. Frp adı üstünde fantasy role playing. Tamamen fanteziye bağlı oyunlardır, masaüstü zarla oynanır. Hem diyorsun dungeon master ım hemde ortaçağ temalı role playingdir diyorsun..
James Hetfield çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-07-04, 18:33 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #62 (permalink)
Indra
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

Indra Avatar

Alıntı:
James Hetfield tarafından iletildi.
Ne alaka ya frp nin ortaçağ temalı role playing olması.. Frp adı üstünde fantasy role playing. Tamamen fanteziye bağlı oyunlardır, masaüstü zarla oynanır. Hem diyorsun dungeon master ım hemde ortaçağ temalı role playingdir diyorsun..
+1.ne alakası var kardeşim.frp nin ortaçağ la falan.bir sürü fantastik dünya var.dragonlance,forgotten realms ve j.r.r tolkien in yarattığı orta dünya en çok bilinenler.
Eski 13-07-04, 22:53 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #63 (permalink)
uykatu86
New Member

Katılım tarihi: 13.07.04
Nereden: Maldivler

Simülasyon'a!
uykatu86 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-07-04, 23:00 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #64 (permalink)
Indra
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

Indra Avatar

ya bu frp,rpg ve mmog u bi başlık altında toplamak lazımdı aslında.öyle olunca toplamda 16 oy oluyo şu an için.
Eski 14-07-04, 08:39 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #65 (permalink)
TurkBoY
V.I.Member
Bilgisayarım

Katılım tarihi: 30.04.04
Driving Derim Genellikle Araba Yarışları Oynarım Colin Mcrae,Vrally2-3,Nfs,Nfs2 Yakında
TurkBoY çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-07-04, 19:30 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #66 (permalink)
SerhatSoylemez
Senior Member
Bilgisayarım

SerhatSoylemez Avatar

Ya bırak boşver Hakan, bende biliyorum Fallout'un RPG olduğunu orda bir espri yaptık arkadaşın biride aklınca beni bozmak için o bir oyun türü değil oyunun sloganı diye laf atıyor kendince halbuki ben espirimi başka bir arkadaşıma yapmıştım ve isimde vermiştim!!!

Yani benim orada ima etmek istediğim (Hala anlamayan arkadaşlarımız olabilir!) o oyun o kadar güzel ve eşsiz bir oyunki oyunu genellemeyin derken oyunun özel olma durumunu dile getirmiştim
SerhatSoylemez çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-07-04, 19:31 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #67 (permalink)
SerhatSoylemez
Senior Member
Bilgisayarım

SerhatSoylemez Avatar

Eski 14-07-04, 20:55 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #68 (permalink)
Beyazzenci
hARDWAREMANIAC

Beyazzenci Avatar

Katılım tarihi: 31.10.02
Nereden: Adana
RPG
Beyazzenci çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-07-04, 23:05 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #69 (permalink)
doncamillo
Moderator
Bilgisayarım

doncamillo Avatar

Katılım tarihi: 14.06.04
Resimler: 15
frp rpg oyu verenlerin avatardan anlaşılıyor zaten neye oy verecekleri... benim avatarımla pek alakası olmasa da ben de rpg ye verdim oyumu...
Fuat SAKA diyor ki:
Aldılar güzelleri kaldı yaramazları...
Sigmund FREUD diyor ki:
Birara kadınları anladığımı sandım; sonra sandığımı anladım...
doncamillo çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 15-07-04, 20:47 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #70 (permalink)
SerhatSoylemez
Senior Member
Bilgisayarım

SerhatSoylemez Avatar

RPG oyuna biraz fantazi kattık neoldu şimdi,
Tabiki FRP yani hala neyin tartışması yapılıyorki ???