Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Oy kullananlar: 311. Bu ankette oy kullanamazsınız.
Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında En Sevdiğiniz Oyun Türü başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Alıntı:
Aligma tarafından iletildi.
oyunlar bölümünde bundan daha mantıklı bi anket olamaz herhalde demi...." şeklinde özetlenebilir....
oyun dedin mi aklıma stratejidi gelir..Commandos serisi , warcraft serisi ....
ama bide nfs serisi unutmamak lazım
__________________ bütün sayılar "0" a aşıktır. dans pistinde herkesin ilgisini ceken, en gözde sayıdır o, ama hicbiri 0 ile dans etmek istemez. çünku bu dansın sonu yok olmaktır. aklı basında olan sayılar SIFIR ı uzaktan sever
Nereden: The City of Ogrimmar - Durotar / CENTRAL KALIMDOR
MMOG dediğiniz olay sanırım MMORPG demek istemişsiniz. Role play olmayan massively multiplayer oyun olmaz.
FRP bilgisayarda da olur diyenlere ben katılmıyorum, bilgisayardaki FRP oyunları yani Baldurs Gate ice wind dale neverwinter nights gibi bunların hepsi bildiğiniz gibi RPG dir. FRP yi FRP yapan şey elinizde 20 lik zarınız önünüzde character sheet iniz karşınızda DM iniz muhabbettir (20 lik zar, caharecter sheet, sadece örnek). FRP odur ya nebileyim rol yapmadır, bilgisayarda fnatasy yoktur yapılanlar eşiliğinde rol yaparsınız bu yüzden RPG dir, özetle FRP nin ve MMOG nin yanlış olduğunu düşünüyorum.
Oyumu MMORPG oyunlarına verdim.
__________________ AMD 3700+ | Epox 9NPA+ Ultra | Twinmoss 2gb DDR400 | ASUS 7900GTX 512MB | Seagate Barracuda 2x200gb RAID 0 + 2x250gb SATA-II NCQ | Thermaltake BLue orb II | Thermaltake 680W | NEC 20WGX2 | NEC DVDRW 4570A | LG CD-RW | Soundblaster Audigy 2-zs | Creative Megaworks 5+1 5500 | Logitech G-25
Nereden: The City of Ogrimmar - Durotar / CENTRAL KALIMDOR
MMOG ye Ultima Online Galaxies gibi oyunlar diyen arkadaşlar için yazmıştım, MMOG diye onu kastedince onların MMORPG olduğunu belirttim, ama suç bende genelleme yaparak yazmışım, pardon.