Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Oyunlar »

En Sevdiğiniz Oyun Türü

Anket sonuçlarını göster: En Sevdiğiniz Oyun Türü...
FPS , Action 101 32,48%
Driving 37 11,90%
Adventure 16 5,14%
RPG , FRP 55 17,68%
MMOG 5 1,61%
Strategy 54 17,36%
Simulation 13 4,18%
Sports 27 8,68%
Puzzle 3 0,96%
Oy kullananlar: 311. Bu ankette oy kullanamazsınız.

Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında En Sevdiğiniz Oyun Türü başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Kesinlikle Frp Frp oyunlarına en güzel örnek Diablo serisi.Saatlerce nasıl tal rasha nın mezarını nasıl aradığımı bir ben bilirim birde ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 11-03-06, 12:57   #176 (permalink)
LaFrost
Cool Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 15.10.04
Nereden: İstanbul
Kesinlikle Frp

Frp oyunlarına en güzel örnek Diablo serisi.Saatlerce nasıl tal rasha nın mezarını nasıl aradığımı bir ben bilirim birde Allah.Tabi o zamanki kıt ingilizcemizle o sembolun tal rashanın mezarının sembolu olduğunu bilemediğimizden yedi mezarıda tek tek gezmiş şansımızada son mezarda çıkmıştı

Strateji de var tabi ama her oyun aynı tadı vermiyor.
Warcraft II ve Starcraft her iki oyunda stratejinin dibine vurmanıza sebep teşkil ediyor.Heleki starcraftta kağıt kalem alıp hesap yaptığımız zaman bile olmuştur.

İşin ilgincide bu üç oyunuda Blizzard Entertainment adlı şirket yaptı.Ve üçüde beni asosyal biri haline getirdi uzunca süreler.Şu sıralar ara ara eğlenmek için hala Starcraftı oynamaktayım gerçekten multiplayer oyunlarda 8 yıldır sürekli oynadığım tek oyun
LaFrost çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-03-06, 13:01   #177 (permalink)
http://h!j@cker
hARDWAREMANIAC

http://h!j@cker Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 31.03.05
Nereden: H!j@cker WorlD
Alıntı:
Indra tarafından iletildi.
rpg(fallout,baldur's gate,icewind dale)

olay budur bide ben ona never winther night ekliyim

forever frp
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-03-06, 13:06   #178 (permalink)
Nachdenklich
V.I.Member

Nachdenklich Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 26.02.05
Nereden: Karsiyaka
Rpg ,frp .
Nachdenklich çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-03-06, 16:13   #179 (permalink)
madyb
V.I.Member

madyb Avatar

Katılım tarihi: 31.07.04
Resimler: 5
Alıntı:
e-diablo tarafından iletildi.
FRP de dm var hocam :d yemezler adam gıcık fılan cıkar her dort dakıkada ır bızı ejdarhanın mıgdesınde uyandırır
sizinki gene iyi bizde frpde 8cüce başlıyoruz 7'si direk trollere ölüyor
Eski 11-03-06, 16:50   #180 (permalink)
e-diablo
Moderator

e-diablo Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 24.10.02
Nereden: Hell Garden
Resimler: 7
Dm nızı secerken dıkkatlı olun sonunda surundure surundure oldurmesıde var sonra davsan kapalı aslan vıcutlu yartıklara yem olmakta var hahaha cok gıcık oluyor bu dm ler
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-03-06, 16:51   #181 (permalink)
e-diablo
Moderator

e-diablo Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 24.10.02
Nereden: Hell Garden
Resimler: 7
Bu arada pc de oynadıgımız oyunlar rpg dır akradaslar frp oyunlar masa ustu oyunlardır ve saglam sabırlı eglenceden ve sakadan anlıyan sureklı not alabılen bır arkadas gurubu ıle oynanır ve sonunda herkezın kendı gunlugu olur hepsını bırlestırırsen yuzuklerın efendısı olur
e-diablo çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-03-06, 17:35   #182 (permalink)
Lord_Raziel
Cool Member

Lord_Raziel Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 20.10.05
Nereden: Kocaeli
Thumbs up

ben de fps/rpg ye verdim oyumu ama bunun yanısıra straji de severim. yani bi tek bu 3 türü oynarım.

Lord_Raziel çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-03-06, 10:59   #183 (permalink)
madyb
V.I.Member

madyb Avatar

Katılım tarihi: 31.07.04
Resimler: 5
Alıntı:
e-diablo tarafından iletildi.
Bu arada pc de oynadıgımız oyunlar rpg dır akradaslar frp oyunlar masa ustu oyunlardır ve saglam sabırlı eglenceden ve sakadan anlıyan sureklı not alabılen bır arkadas gurubu ıle oynanır ve sonunda herkezın kendı gunlugu olur hepsını bırlestırırsen yuzuklerın efendısı olur
hehee bizim dm çok tav bi çocuktu amatörlüğünde ormanda ilerlerken bi kez bir elf bizi orc sanıp öldürmüştü artık sen düşün
madyb çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-03-06, 12:55   #184 (permalink)
Pratisyen
Rookie Member

Pratisyen Avatar

Katılım tarihi: 16.02.06
Nereden: tekirdağ
bende fps, action ile strategy arasında karasız kaldım ama oyumu strategy'e verdim. strategy bilk sırada yeralmasa bile sanırım akettiğini alacaktır.
Yaşasın game kardeşliği...
Pratisyen çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-03-06, 13:03   #185 (permalink)
Pratisyen
Rookie Member

Pratisyen Avatar

Katılım tarihi: 16.02.06
Nereden: tekirdağ
Alıntı:
LaFrost tarafından iletildi.
Kesinlikle Frp

Frp oyunlarına en güzel örnek Diablo serisi.Saatlerce nasıl tal rasha nın mezarını nasıl aradığımı bir ben bilirim birde Allah.Tabi o zamanki kıt ingilizcemizle o sembolun tal rashanın mezarının sembolu olduğunu bilemediğimizden yedi mezarıda tek tek gezmiş şansımızada son mezarda çıkmıştı

Strateji de var tabi ama her oyun aynı tadı vermiyor.
Warcraft II ve Starcraft her iki oyunda stratejinin dibine vurmanıza sebep teşkil ediyor.Heleki starcraftta kağıt kalem alıp hesap yaptığımız zaman bile olmuştur.

İşin ilgincide bu üç oyunuda Blizzard Entertainment adlı şirket yaptı.Ve üçüde beni asosyal biri haline getirdi uzunca süreler.Şu sıralar ara ara eğlenmek için hala Starcraftı oynamaktayım gerçekten multiplayer oyunlarda 8 yıldır sürekli oynadığım tek oyun
kesinlikle sana katılıyorum.enson warcraft serisini oynadım halada oynuyorum ama unutamadığım oyunlardan biride starcrafttı. karakterlerine bayılmıştım.cd sini kaybetmesem bende aynı senin gibi hala oynuyor olurdum sanırım...
Pratisyen çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-03-06, 02:00   #186 (permalink)
Logan
Rookie Member

Logan Avatar

Katılım tarihi: 27.03.06
Need for Speed'i tek geçerim. Özellikle 2 SE ve High Stakes'i.
Logan çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-05-06, 01:47   #187 (permalink)
DjMuratTafix
New Member

DjMuratTafix Avatar

Katılım tarihi: 18.03.06
Nereden: Düzce
yüzlerce kezz fps ancak güssel sporunda hakkını yememek lazım diye düşünüyorm çünkü futbol manyağıyım hareket soyadım
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-05-06, 03:08   #188 (permalink)
hawkeye
V.I.Member

hawkeye Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 27.02.05
Nereden: Samatya, İstanbul
Resimler: 16
strateji

tabi ki strateji. Çok işi aynı anda iyi bir şekilde yapabiliyorsanız; planlama ve taktik konusunda iyiyseniz; ülke ekonomisini düşünüyorsanız; ülke savunmasında bir numaraysanız...
Oyundan öte daha çok kafa çalıştırmaya yönelik.
hawkeye çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-05-06, 03:52   #189 (permalink)
cenkforce
Cool Member

cenkforce Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 30.12.05
Nereden: istanbul
En çok Adventure ve macera oyunlarının korku ve bol bulmacalı olanlarını

Sonra sırasıyla fps,spor,yarış diye liste uzar.

Frp,rpg tür oyunlarına hiç bulaşmadım.
cenkforce çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-05-06, 10:36   #190 (permalink)
KoPaR_BiZi_Dj
New Member

Katılım tarihi: 12.05.06
Nereden: Adana
onthe fire

Dün işim vardı cevap yazamadım.Bugün cevaplamak istiyorum.Dün bir arkadaş Knight Onlineye laf atmış idi sıkıcı olduğunu söylemişti.Peki o arkadaşın Knight Online oynarken zamanın nasıl geçtiğini anlamadan oyun başında ölenlerden haberi var mı?Gerçi bende iki gün önce ban yedim ama(koxp yüzünden o gün ilk açışımdı falla )
KoPaR_BiZi_Dj çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-05-06, 22:48   #191 (permalink)
Eksist
Rookie Member

Eksist Avatar