arkadaslar single mi multiplayerm da mi oynamak daha zevkli.
Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Oyunlar forumunda single player mi multiplayer mi başlıklı konu tartışılıyor; arkadaslar single mi multiplayerm da mi oynamak daha zevkli....
arkadaslar single mi multiplayerm da mi oynamak daha zevkli.
bahçelerde kereviz.
gel bana nazlı yarim.
madem yüzme bilmiyon.
niye çıktın çam ağacına.
Multiplayer oynamak bi başka yaw.Hele arkadaşlarla toplanıp şöle generals age falan 8erden çok iyi.
oyununa göre değişir bu. kesin birşey söylenemez. mesela far cry'ın single'ı oynanır. multisi oynanmaz. yada doom3'ün. yada hl2'nin.
bazı oyunlarında single'ında iş yoktur multi oynanır vs vs..
walla ben bu topiği bi yerden hatılrıyom ama neyse...sanki mesajda yazmıştım...
bu arada ben genellikle mp oyunlara takıldığım için mp yi daha çok severim...
Multi
Hele hele bide UT2004 olucak, canım çekti walla![]()
Derin
"Tarih Tekerrürden İbarettir" diyorum... Tabii ki oyununa göre değişir bu, hatta aynı oyun için farklı kişiler de farklı tadlar alır...PHRoZeN tarafından iletildi.
Tabiki multi! İnsan karşısındaki player'ın düşünebilmesini ister yaw dimi yani... ama single'ın da zevki adamları kolaylıkla kesiyosun... bazıları gaza geliyo çok ii oynuyorum diye. Ama multiye geldiinde... traşşşsir yawIz tarafından iletildi.
![]()
!!!TEKELCİ TELEKOMA HAYIR!!!
doğru söylüosun çok konuşan gördüm bende öyle çok iyi oynarım tek atışta kafadan uçururum, ama maalesef öyle olmuyor. İşte multi kapışmanın zewki burda rakibin seni yada sen onu kızdırabiliosun.HeRaLd747 tarafından iletildi.
![]()
tabiki multi .. arkadasınızı yendikten sonra söyle bi karşısına gecip gıcık gıcık gülmek gibisi yokk)
>>>>>> OrkO & Sovalye Kardeşliği <<<<
multiplayer da en beğendiğim oyun ve halen de oynadığım oyun diablo 2 dir.
makinan iyiyse multi,kasarsa eger single takilmak daha iyi..
Dell Inspiron 1720 Intel Core(TM)2 Duo CPU T7250 2Ghz 800+ NVIDIA GeForce Go 8600M GT + DDR2 SDRAM 2*1024 + SATA 2*120 + Dsl 10Mbit
oyununa göre değişir
H.W.Manyağı son kez Kıprıs'ta..
quake2-3 gibisi var mı onca seneye rağmen hala en çok rağbet gören mp lerden 2si.
abi multi oyun bu başka şeye benzemez.tabiki multi.ama single daii tabi.
Nickimi deiştirdim eskiden PIII'tüm.Artık böle
abi bence de multı daha zedvkli ama strateji oyunları dışında pek multı oynamam.